Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali naj naredim test ali ne? 27.3.2006 12:43:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Predlagam ti, da še kakšen dan počakaš, razen, če imaš kakšne tipične znake. Seveda je zdaj lahko govoriti, vendar vem, da je teško čakati iz dneva v dan. Predvidevam, da je danes tvoj 30 dan in želim ti, da ne pride. Zapolni si dneve z vsemi možnimi stvarmi, da boš vse odmislila. Iz svojih izkušenj pa vem, da nebi mogla zdržati in bi naredila test. Sporoči nam in držim pesti.
|
|
|
|
RE: Ali naj naredim test ali ne? 27.3.2006 12:45:11
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 ali naj grem in naredim test, Ali boš zdržala, če ti rečemo počakaj? Koliko časa boš zdržala?
|
|
|
|
RE: Ali naj naredim test ali ne? 27.3.2006 12:45:45
|
|
|
|
Špelka
|
Če imaš M na vsakega 25. v mesecu, potem jo boš sedaj ko je bil vmes februar, imela 28. Verjetno tvoj menstrualni ciklus ne ve, koliko dni ima kakšen koledarski mesec, a ne? Zgolj v osvežitev spomina: trajanje mentrualnega cikla pa se računa po dnevih - 1. dan M je prvi dan menstr. cikal, ne pa po datumu, kdaj nastopi M. In še odgovor na tvoje naslovno vprašanje: mislim, da s testom še malo počakaj.
|
|
RE: Ali naj naredim test ali ne? 27.3.2006 15:38:19
|
|
|
|
bombonček
|
Tudi jaz mislim,da še malo počakaj!
|
|
|
|
RE: Ali naj naredim test ali ne? 27.3.2006 20:56:07
|
|
|
|
KODA
|
Malo še počakaj,ali pa pojdi dat kri za ß-hcg.
|
|
RE: Ali naj naredim test ali ne? 28.3.2006 9:25:55
|
|
|
|
koala
|
Jaz bi počakala. Sicer pa vem, da je to lažje rečt kot nardit. Pa da ne pride vsaj 9 mesecev.
|
|
RE: Ali naj naredim test ali ne? 28.3.2006 10:03:15
|
|
|
|
Ursi2
|
zdravo! Tako, da vam povem, da do sedaj sem se še uspešno premagovala in ga še nisem šla kupit. Sem pa živčna, nič ne naredim v službi, kr naprej hodim na wc, ker se mi kr zdi, da sem dobla . Poskusila bom zdržat do jutri in šele jutri kupiti test, tako da bom potem šele v čet zjutri nardila test. Sem pa optimist, al, če mislim, da bom zdržala tako dolgo! Sej če bom pa šla dans ga nardit, bom pa zvečer ziher dobla!
|
|
|
|
RE: Ali naj naredim test ali ne? 28.3.2006 10:20:19
|
|
|
|
tajči84_
|
Raje počakaj še kakšen dan več. Vem da je to težko...ampak kot si napisala si do sedaj uspešno premagovala pričakovanje...Tudi jaz raje kakšen dan več počakam kajti enkrat sem test naredila po tri dnevni zamudi in je pokazal - a po slabi uri po testu se je prikazala teta s krvavca ...Tako da jaz bi počakala še malo...če čakaš še malce imaš vsaj nekaj upanja...če pa test ti pokaže - in pol se še prikaže ... umre vsako upanje... pa si boš rekla kaj za vraga sem šla test delat... Sicer pa če ga boš naredila držim pesti da bo ali ... Javi nam kaj ko boš zvedela.... Pa veliko sreče... Lep pozdrav! Tanja
|
|
|
|
RE: Ali naj naredim test ali ne? 29.3.2006 7:48:00
|
|
|
|
Ursi2
|
Takole, zdržala sem še en dan! M še ni prišla, vendar me je vseeno strah, da se bo spet pojavila in si ne upam preveč upat in razmišljat, da nama je končno uspelo. Rada bi še kak dan alli dva zdržala, da ne bi delala testa, sam ne vem, kako bo. Mož mi je danes rekel, da naj še počakam do sobote, potem pa boma naredla! Kje je še sobota!!! Ampak sej ima prav! Itak jo bom dobla, kot vedno!
|
|
|
|
RE: Ali naj naredim test ali ne? 29.3.2006 9:43:18
|
|
|
|
cocki
|
Urši2, ne razmišljaj tako - itak jo bom dobila !!! Ti si lepo zapolni čas, ne razmišljaj preveč o tem, če pa že, si pa reci, da si želiš da je ne dobiš, če pa pride zdaj, jo pa naslednji mesec sigurno ne bo Držim pesti zate
|
|
|
|
RE: Ali naj naredim test ali ne? 30.3.2006 10:11:24
|
|
|
|
Ursi2
|
Zdravo, punce! Še en dan, M PA ŠE NI! Saj ne vem, kaj naj, ali naj grem naredit test ali ne! Včeraj zvečer sem šla na wc in se mi je zdelo, da že malo rdečkasto vidim in sem rekla možu, da mislim, da jo bom dobla, da naj se ne veseli preveč, ampak do sedaj je še nisem dobila! Samo slabo mi je in v križu me zbada. Ampak slabo mi je najbrž od živčnosti, ker ne vem, na čem sem pa še izpit mam dans! Sploh ne vem, a naj še počakam kak dan ali bi danes kupila test in g a naredim jutri zjutraj! Smotana sem, ker sam razmišljam. bi blo bolj pametno, da bi šla, kupla test, ga naredla in vsaj vidla pri čem sva! Samo je tako boljš, ko vsaj še malo upaš!
|
|
|
|
RE: Ali naj naredim test ali ne? 5.4.2006 0:28:54
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz ponavadi ne zdržim več kot 2-3 dni ladyZ, nisi edina. Jaz si vedno reče, da ta mesec pa ne bom delala tako zgodaj in metala testov stran, pa se zarečenega kruha res največ poje. Se mi pa tale M vedno bolj vleče. Najprej je hodila redno na 28 dni, potem na 30, sedaj je že na 31-32 dni, tako, potem zopet na 28 dni, tako da sploh ne vem kdaj bo prišla, da vem koliko mi zamuja...katastrofa. Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?