|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali naj grem v porodnišnico?
26.9.2005 1:28:46   
pety78
Pozdravljene!

Sem v 40. tednu nosečnosti, predvčerajšnjim sem imela rahle krče čez cel dan v spodnjem delu trebuha. Včeraj zjutraj mi je šel čep - krvavkasta sluz, tu pa tam čez dan sem mela tudi krče, ampak zelo redke. Sem zvečer še torto pekla. user posted image  Danes pa zopet čez dan krči na vsake toliko časa, po 21. uri sem si pa začela zapisovat. So v zelo neenakomernih intervalih, na 10, 9, 24, 6, 7, 25,... minut, ampak bolijo ko user posted image . Čutim jih pa res samo kot zelo, zelo boleča menstruacija, ene dalj časa, druge manj, nič pa v križu. user posted image

Sedaj pa ne vem, ali naj še kar čakam, ali se naj raje napotim v porodnišnico?Sploh si ne upam iti spat.

Hvala in lep pozdrav!
Petra
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali naj grem v porodnišnico?
26.9.2005 1:39:21   
snorlax
Draga deklica, po moje je to - to! Počasi si pripravi stvari in proti porodnišnici. Ni nujno, da so popadki redni. Jaz sem imela tako neredne kot ti, pa sem tudi čakala od 11.00 dopoldan do 15.00 popoldan, da bodo postali redni. Nato sem šla v porodnišnico na pregled in CTG za vsak slučaj, tam na CTG mi je odtekla voda, ko me je G pregledala, sem bila že 3 cm odprta. Potem pa tuš, klistir, še enkrat tuš, pa v porodno, kjer sem ob 17.00 dobila umetne popadke, ob 20.00 pa že držala v rokah mojega dobre 4 kg težkega pikca, ki je včeraj pihnil prvo svečko.

Po moje boš danes ali jutri sigurno rodila. Sprosti se čimbolj, ne misli na strah in bolečine, misli samo na to, da boš končno stisnila k sebi malo bitjece, ki ga že 9 mesecev nestrpno čakaš.

Želim ti lahek porod in zdravo štručko. Držim pesti in čimprej poročaj o user posted image .

Srečno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2005 7:11:43   
Anonimen
Jaz takrat, ko se mi je zgodilo to s sluzjo, nisem imela pojma o kakšnem čepu, tule na RR sem sploh prvič slišala zanj. In sem mislila, da mi je mehur počil, da mi je voda odtekla ali enkaj takega. Pa je bilo res, so mi potrdili, ko so mi naredili amnio. Tako da ti kar pojdi na pregled, ker če je res razpok mehurja, moraš v 48 urah roditi.

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.1.2006 23:35:23   
pety78
Malo sem pregledovala, kaj vse sem pisala na forum in našla ta post, ki sem ga poslala 26.9. ob pol dveh zjutraj. No, točno ta dan ob 11:13 sem pa res rodila mojega Videka.user posted image  user posted image user posted image user posted image

Je ful zanimivo malo za nazaj gledati, ko že veš, kako so se stvari razpletle. user posted image

LP, Petra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2006 23:42:53   
KODA
user posted image čestitke za Vida.
Naš tamlajši je tudi Vid(16.9,2002)

< Sporočilo je popravil KODA -- 10.1.2006 23:43:47 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2006 7:19:59   
puncica
Brisano, ker ni več aktualno user posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 11.1.2006 7:20:18 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?