|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali morda sanja?
20.9.2004 22:31:43   
Zvezdica
Danes sem pa zelo :(...
Prej sem dojila našega sončka in seveda je pančkal zraven in kar naenkrat zatuli, se zbudi in začne jokati. Pa to ni tisti jok, ki pove da je lačen ali polulan. Pomirila sem ga precej hitro, sem ga močno stisnila k sebi in povedala par besed pa je bilo vse ok ampak kaj za vraga je bilo to?:(
Enkrat prej se nama je to tudi zgodilo ampak so me pomirili tokrat pa vas prosim za pomoč oziroma tiste, ki ste imele podobne težave.
Ali morda sanja kake hude sanje? Ga je česa strah? Ampak koko mesec in pol star dojenček sploh pozna strah? Sem prebrala v nosečniški literaturi, da novorojenček ne pozna čustev oziroma vsaj globjih ne in da se dojenčkova čustva razvijajo zelo počasi. Kako je torej možno, da pozna strah v taki obliki...npr. kot ga poznamo odrasli?

Mislim, da sem malo zabluzila ampak tiste, ki me razumete in poznate tako težavico mi prosim pomagajte.

Za vas in vaše :duda: ena :rozica:!

Zvezdica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ali morda sanja?
20.9.2004 22:34:49   
Urša
Moja se kdaj tud kr iznenada začne jokat, tak jok kot ga opisuješ, me kr zmrazi... ko pridem do nje, je vse ok, dudika v ustih, ona pa pančka... pomoje sanja. ;)Upam, da ne kakšnih nočnih mor! :ups:

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ali morda sanja?
20.9.2004 22:40:32   
tina.nika
Po moje tudi sanjajo. Vcasih se NIka smeji, vcasih pa joce. Mogoce sanja, da je zizo zgubila.:ups:
LP, Tina

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ali morda sanja?
21.9.2004 8:46:38   
Blink1
Zravo

ja tudi nama se to dogaja...kar naenkrat zajoka...pa spi dalje:zmeden: Jaz mislim, da sanja. Moja Neja se že kar veselo obrača naokoli (stara je enako - mesec in pol) in mislim, da mora nekaj sanjati, saj se ji nabere toliko novih vtisov....potem pa podoživlja. Enkrat mislim, da je sanjala, da je lačna...ker ko sem ji dala dudijo je zagrabila še moje roke kot zagrabi flaško..9nebesa

Literatura pa tudi včasih zabluzi...tako da ne vse verjet...

LP
Nina

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ali morda sanja?
21.9.2004 8:56:00   
Lenny
Naši miški sanjajo. Včasih zajokajo, včasih se tudi smejijo v spanju. No, najin zdaj celo že kaj pove. Je pa hudo, ko tako presunljivo zajoka. Običajno pomaga že to, da stisne mojo ali očijevo roko k sebi, pa mirno spi naprej.
Pozdrav in čimveč lepih sanj!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ali morda sanja?
21.9.2004 9:34:41   
Anonimen
8)Če se še dobro spomnim je o tem že bilo govora.Znanstveno je dokazano da otročki sanjajo večkrat na noč kot odrasli ljudje.Zato to nenadno jokanje,ker bujno podoživljajo dnevne dogodke,še posebej če se z njimi malo bolj burno igramo pred spanjem.8)8):zmeden:Miren spanček vam želim!!!!:angel:

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ali morda sanja?
21.9.2004 10:04:35   
malika
Naš kar zakriči v sanjah in potem se zbudi in zelo dolgo traja, da ga potolažim, ker potem vedno še ful joče.ne pomaga ne duda, ne sok na zizika.Edino kar pomaga je kaka glasna igrača, da se malo zamoti.
jaz sem vedno čisto iz sebe ko se to zgodi in ponavadi sploh ne morem več nazaj zaspat, ker samo študiram kaj bi to bilo.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ali morda sanja?
21.9.2004 21:16:38   
mojchka
Pri nas je tako kot pri Maliki, le s to razliko, da kdaj traja ta grozen jok tudi več kot pol ure.
Ne moremo ga prebudit, niti potolažit... Prineseva ga v dnevno, mu prigovarjava itd... a traja kar nekaj čas, da se zave...
Tako je bilo tudi, ko je bila Tajda manjša...
Čeprav mi je pediatrinja povedala, da so to sanje, me vedno zelo pretrese in spravi s tira...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?