Anonimen
|
Torej, svečka je pomagala in zbila vročino, ki pa je proti večeru spet narasla na 38,2. Svečke mi ni uspelo spraviti noter, ker je začel jokati in jo vztrajno tiščal nazaj ven. Verjetno posledica tega, da ta dan še ni kakal. No, pol ure kasneje je napolnil pleničko, vendar mu svečke vseeno nisem dala. Sem si rekla, da mu jo bom dala ponoči, napol v spanju, da ne bo trmaril. Pa ni bilo potrebno, noč smo preživeli z vročino 37,5, tako da ni bilo tako hudo. Celo dopoldne je imel potem 37,3, bil pa je ful tečkan, samo jokal je. Popoldan sem poklicala k zdravnici in sestri razložila situacijo. Rekla je, da bi vse to lahko bilo od zobkov in da naj se pridemo pokazati, v kolikor bi imel vročino 3 dni skupaj. Tako sva se dogovorili, da pridemo v petek zjutraj, če se stanje ne bi izboljšalo. Je pa vročina popoldan že izginila in je do sedaj ni več imel. Upam, da bo boljše. Zobki pa so že tik pod površjem in upam, da bosta jutri zjutraj zunaj, da se rešimo tega . Nič se ne bom še veselila, bom videla, kaj nam prinese še jutrišnji dan. Malo je začel še kašljati, vendar mu nič ne hrope in se nič ne lušči. Se mi zdi, kot da bi ga zamašen nosek tako motil.
|