Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ali možen ispuščaj zaradi kopra? 13.6.2010 11:32:18
|
|
|
|
Bubacka
|
Moja dojenčica stara 6,5 mes ima izpupčaj po trebuščku in vratku. Smo na gosti hrani ter dojenju. Od sadja jemo samo bananico in jabko, včasih dodam piškotek iz DM Plazmon. Od Zelenjave pa krompir, bučke, bebi korenček, cvetačo, brokoli in to vse ji skuham kot juhico, za okus še dodam, med kuhanjem, mal čebulice in domačega kopra. Zdaj a ne vem ale je ta izpuščaj od kopra, ali zaradi piškotka, čeprav tisto so za dojenčke in brez glutena Hvala.
|
|
RE: Ali možen ispuščaj zaradi kopra? 13.6.2010 12:00:58
|
|
|
|
Bubacka
|
Zdaj pa še 2 variante, ali je to od vročine, ali pa sva zemenjale tudi pleničke na Pampers Aktiwe fit
|
|
RE: Ali možen ispuščaj zaradi kopra? 13.6.2010 13:50:03
|
|
|
|
Katy78
|
Po moje je vročina. večkrat na dan jo umij oz. prebriši z vlažno umivalno krpico, da odstraniš sledi potu in tudi počutila se bo bolje.
|
|
|
|
RE: Ali možen ispuščaj zaradi kopra? 13.6.2010 15:09:27
|
|
|
|
Gina
|
Najbolj verjetno od vročine - čeprav je možno tudi od plenic. Moja ta druga dva sta bila oba ful alergična na pamperske, ker imajo ogromno kemije not zgleda - hočem reči, precej otrok ima alergijjo nanje. Da bi bil kdo alergičen na koper še nisem slišala. Vsaj zelo pogosta ta alergija po moje ni.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.6.2010 15:23:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?