|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali mi je odtekla voda?
25.2.2008 8:06:13   
Zofy
Ponoči sem se zbudila v mokri postelji. Lužica je bila velika kakih 10x15 cm in ni imela nekega vonja. Če pa je bila brez barve ne vem, ker imam barvasto rjuho. Sem šla potem na wc in nazaj spat in do sedaj ni več nič ven proteklo. A mi je mogoče ušlo ali je bila to plodovnicauser posted image . Vem, da je kolegici 1x ušlo, je mislila, da ji je voda odtakla, pa so ji v P rekli, da je to bil urin. Jaz pa zdaj res ne vem. Lužica je bila za kak dcl tekočine ali manj...
Ali katera ve? Ali naj G pokičem? Do PDPja imam še 28 dni...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali mi je odtekla voda?
25.2.2008 8:07:28   
urskas
čimprej pojdi do ginekologa, da preveri kakšno je stanje.
Meni se sliši precej resno!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2008 8:25:05   
2.2.
ti samo hodi do g ali pa pokliči, ker verjetno je to to

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2008 8:44:59   
srki
Hja, tudi moji cimri iz porodnišnice so reli, da ji je ušlo (ja, verjetno se je kar tako, sredi belga dne polulalauser posted image ), na koncu ji je skoraj otroček umrl, ker so tkao doblo čakali in pacali vse skupaj. Ja, žalostno ja. Da boš bolj pomirjena, pojdi do G. Možno je vse.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2008 9:02:30   
Marogica
Če se bo to "odtekanje" nadaljevalo, je možno, da ti voda odteka, tako, da malenkost počakaj. Če pa je to "enkratna" stvar, je pa najbrž urin. Čeprav ima urin ponavadi vonj, predvsem jutranji, potem ne več toliko, ker moraš večkrat na dan na vodo.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2008 9:06:02   
Anonimen
Seveda je možno, meni je sicer odtekla v porodni, ampak tudi ne vsa naenkrat, je bilo treba potem še predreti emhur.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2008 9:06:28   
mucek1
takoj v bolnico. če ti je odtekla voda je lahko sam hudič. ko je meni odtekla nisem več smela hodit.zato hitro v bolnico. ziher je ziher.user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2008 10:51:05   
Teni_
Meni je točno tako odteklo del vode. Ko sem zakašljala - občutek je bil, kot da bi se polulala. Ampak očitno je bilo to to. Sem se vseeno raje šla pokazat, kljub temu, da nisem imela popadkov. So mi nastavili čez čas umetne in dobrih 5 ur od odteka smo se že cartali.

Jaz bi se šla pokazat.

(odgovor članu mucek1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2008 11:35:30   
Zofy
Hvala punce za odgovore. Sem povohala suho rjuho in je ta voda imela vonj, tako da mi je najbrž ponoči user posted image na mehur pritisnil in mi je ušlo user posted image . Nepotrebna panika...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?