Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali med dojenjem lahko ješ ribe 12.8.2008 9:23:21
|
|
|
|
CatJa
|
Jaz jih jem, ampak naš tudi sicer ni imel težav zaradi krčev. Da bi pa ribe kaj škodile, pa ne vem.
|
|
RE: Ali med dojenjem lahko ješ ribe 12.8.2008 9:25:30
|
|
|
|
Lunc_a
|
ješ lahko vse.če pa otorku ne bo pasalo boš pa videla. pa tudi velikokrat imajo otroci krče,ker ni vedno povezano z mamino hrano,ampak z nerazvitim črevesjem
|
|
|
|
RE: Ali med dojenjem lahko ješ ribe 12.8.2008 9:33:41
|
|
|
|
mama_milchy
|
simona2, jaz sem od samega začetka jedla čisto vse med ostalim tudi ribe in ni imel krčev od hrane temveč od AD3 kapljic; poskusi pa boš vidla.....
|
|
|
|
RE: Ali med dojenjem lahko ješ ribe 12.8.2008 10:14:48
|
|
|
|
izgubljena_ovcka
|
Jaz jem ribe zato ker drugega na smem! (če gremo na kakšen piknik valjda ne bom jedla čevapčičev in odojka ampak ribice, brez kože seveda). Našemu ni bilo od rib nič... ga pa vse ostalo zdela (če smo že pri piknikih... nobehe paradižnikove solate, nič paprike in podobnega...zadnje čase na piknikih zelo uživam!)
|
|
|
|
RE: Ali med dojenjem lahko ješ ribe 12.8.2008 10:52:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jih jem.
|
|
|
|
RE: Ali med dojenjem lahko ješ ribe 12.8.2008 11:25:26
|
|
|
|
muki1
|
Ne ne smeš, ker otroku lahko med prsti zraste plavalna kožica . Sori. Ribe se mi zdijo dokaj lahko prebavljiva zadeva. Tak da jaz bi jih jedla. Odsvetujejo stvari, ki napenjajo, še posebej stročnice, pa zelje, ohrovt, artičoke...take stvari. Sicer pa sčasoma boš sama ugotovila kaj lahko ješ in kaj ne. Upam, da vas krči čim prej minejo, ker to je res huda zadeva .
|
|
RE: Ali med dojenjem lahko ješ ribe 12.8.2008 11:50:24
|
|
|
|
simona2
|
Če bi ji zrasla samo plavalna kožica pol takoj prešaltam samo na ribe, samo, da ne bi bilo več krčev
|
|
RE: Ali med dojenjem lahko ješ ribe 12.8.2008 17:41:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Predvsem tune in teh iz konzerv res ni treba jesti Da, to je en šit. Sveza riba pa ja. Jaz sem jo veliko pojedla, predvsem juhica je bila krepčilna.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?