Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ali masirate svoje bejbije? 26.3.2005 21:26:09
|
|
|
|
puncica
|
Mislim da "teja." izvaja masažo pri svojem Maju, mi se ne masiramo, preveč letamo po previjalni da bi še masažo prenašala. Je pa verjetno fajn.:bravo:
|
|
|
|
Ali masirate svoje bejbije? 26.3.2005 21:27:02
|
|
|
|
Anonimen
|
js prov zananja extra s tečaja nimam, jo pa vsak večer namažem z oljem ali mlekom po celem teleščku in se temu malo bolj posvetim, če ne sitnari od zaspanosti jo tudi malo pomasiram po ramicah, podplatkih pa tko lp, lara
|
|
|
|
Ali masirate svoje bejbije? 26.3.2005 21:36:42
|
|
|
|
Pupica
|
Mi se masiramo od rojstva, skoraj vsak dan(po kopanju). Najprej sem z aventovim masažnim oljem, sedaj pa ko nosi rokice vusta pa ne več. Sedaj se namreč z navadnim mlekom za telo(ja sej vem tudi ta gre lahko v usta, samo se mi zdi, da se hitreje vpije v telo. Hja, sam p občutku, ni neke posebne tehnike. LP Pa se mi zdi da jih to ful sprošča! :sloncek::sloncek:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2005 21:44:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Ali masirate svoje bejbije? 27.3.2005 0:05:57
|
|
|
|
sergeja26
|
Živjo! Js svojega ljubčka tu in tam zmasiram čisto po občutku ali pa ga nežno božam z olivnim oljem na rokah; mu ful paše, razen če ima tisti dan ko ne more bit niti minute pri miru :sloncek: Poskusi ga kepa* nežno božat, za to ne rabiš nekega znanja posebnega, boš kr vidla a mu je good al ne; Pa prijetno masažo:miska: lp, sergeja
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?