Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali lahko ob neredni menstruaciji zanosiš? 30.7.2009 8:00:36
|
|
|
|
muki1
|
Jaz imam m parkrat na leto pa sem dvakrat zanosila bp. Prvič takoj, drugič po treh mesecih. Srečno.
|
|
RE: Ali lahko ob neredni menstruaciji zanosiš? 30.7.2009 8:14:33
|
|
|
|
end1
|
tudi meni je uspelo, prvič po 3 m, drugič točno takrat, ko je bila želja. Pa so mi od 20 leta naprej zdravniki govorili, da bom imela problem z zanositvijo.
|
|
|
|
RE: Ali lahko ob neredni menstruaciji zanosiš? 30.7.2009 8:50:06
|
|
|
|
Isabellabina
|
No še ena takšna.Kar pomnim sem imela svojo M 2× na leto in imam 5 otročkov.Očitno smo zadeli v terno ravno pravi čas.Menstruacijiski ciklus se mi je začel urejati šele pred zanositvijo z zadnjim otrokom.
|
|
|
|
RE: Ali lahko ob neredni menstruaciji zanosiš? 30.7.2009 9:21:06
|
|
|
|
Jančika_
|
Prvič sem zanosila po sedmih mesecih (ne vem, koliko ciklusov je bilo to, 5 ali 6, ker sem imela pač zelo dolge in neredne), po porodu pa se mi je M končno vsaj približno uredila. Potem sem štirikrat zanosila v prvem poskusu, nazadnje pa v četrtem.
|
|
|
|
RE: Ali lahko ob neredni menstruaciji zanosiš? 30.7.2009 10:21:21
|
|
|
|
donat
|
imam skoz ne redno, ko pride pride , bom ti povedla ko bodo
|
|
|
|
RE: Ali lahko ob neredni menstruaciji zanosiš? 30.7.2009 11:20:27
|
|
|
|
anabelaana
|
zivijo! tole je pa res spodbudna tema,prav vesela sem ko preberem take poste namrec moja M je neredna in sem bila že pošteno zaskrbljena,saj delam na ko pa preberem tole sem pomirjena res,lepo. PS:upanje zadnje umre.....
|
|
|
|
RE: Ali lahko ob neredni menstruaciji zanosiš? 30.7.2009 12:46:20
|
|
|
|
Ayo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Prvič sem zanosila po sedmih mesecih (ne vem, koliko ciklusov je bilo to, 5 ali 6, ker sem imela pač zelo dolge in neredne), po porodu pa se mi je M končno vsaj približno uredila. Potem sem štirikrat zanosila v prvem poskusu, nazadnje pa v četrtem. kaj a ti imas 6 otrok??? no, jaz tudi imam neredne ze celo zivljenje, to je na 40/50/60/90 dni. v prvo smo se matrali 13 mesecev, v drugo je ratalo takoj. pa srecno!!!
|
|
RE: Ali lahko ob neredni menstruaciji zanosiš? 30.7.2009 13:37:07
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo kaj a ti imas 6 otrok??? Ne, imam dva, pričakujem tretjega. Trikrat žal ni šlo srečno do konca.
|
|
|
|
RE: Ali lahko ob neredni menstruaciji zanosiš? 30.7.2009 14:28:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja sej v prvo nam je takoj ratalo. Samo nevem pa kak bo v drugo Ker bi radi meli še kakšnega .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?