Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali lahko mleko stoji na sobni T - POMOČ 24.3.2006 19:29:50
|
|
|
|
Mojca P.
|
24 ur ga lahko imas v hladilniku ali na sobni temp.- isto velja za materino mleko...so nam rekli v porodnisnici (kjer imajo dodatek tudi vnaprej pripravljen za tekoci dan). na tvojem mestu bi ga vseeno raje imela v hladilniku in ga pogrela v vroci kopeli ali mikrovalovki... se mi zdi, da bi se v stanovanju v 24 urah ze lahko skisalo ??
|
|
|
|
RE: Ali lahko mleko stoji na sobni T - POMOČ 24.3.2006 19:31:44
|
|
|
|
Udb
|
Hmmm, po moje ni fajn na sobni temperaturi. Če že, potem bi ga jaz dala v hldilnik - do 24h. drugače je pa bolje sproti pripravljati.
|
|
|
|
RE: Ali lahko mleko stoji na sobni T - POMOČ 24.3.2006 19:38:40
|
|
|
|
Marogica
|
Ne vem, kako dolgo, ker ga nisem nikoli puščala na sobni temperaturi, temveč v hladilniku, kar pa se je zgodilko 2-3x. Drugače sem hrano/mleko vedno pripravljala sproti
|
|
RE: Ali lahko mleko stoji na sobni T - POMOČ 24.3.2006 19:42:34
|
|
|
|
deily
|
Adaptirano mleko se ne sme segrevati to piše na embalaži. Kar ostane raje zavrzi. Materino mleko pa lahko hraniš 24 ur v hladilniku, na sobni temperaturi pa le nekaj ur.
|
|
RE: Ali lahko mleko stoji na sobni T - POMOČ 24.3.2006 20:01:43
|
|
|
|
petja
|
Kolikor jaz vem, je adaptirano mleko lahko 1h na sobni temperaturi (od takrat, ko ga pripraviš) ... potem pa stran z njim.
|
|
RE: Ali lahko mleko stoji na sobni T - POMOČ 24.3.2006 22:17:02
|
|
|
|
benika
|
V navodilih piše (vsaj na Aptamilu),da mleko, ki ga ne porabiš, hrani v hladilniku.
|
|
|
|
RE: Ali lahko mleko stoji na sobni T - POMOČ 24.3.2006 23:17:42
|
|
|
|
mamči
|
Jaz sem ga maximalno pol ure šparala, pol pa izlila proč. Ziher je ziher. Mleko je lahko leglo bakterij, sploh če ni vse tipi-topi sterilizirano ali vsaj orng oprano, tako da je bolje sproti pripravljat.
|
|
|
|
RE: Ali lahko mleko stoji na sobni T - POMOČ 24.3.2006 23:47:42
|
|
|
|
KODA
|
Jaz narejenega mleka nisem nikoli šparala.Kar ni pojedel sem zlila stran.Če se je nato pokazala še potreba po hrani,sem naredila novo sveže mleko. Obedva sta imela občutljive želodčke.
|
|
RE: Ali lahko mleko stoji na sobni T - POMOČ 25.3.2006 10:17:17
|
|
|
|
copka77
|
do 3 ure na sobni temperaturi, do 24 ur v hladilniku, 3 mesece v zamrzovalniku.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?