Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ali kupljena ali doma narejena hrana? 16.3.2005 20:13:33
|
|
|
|
puncica
|
Pri nas se tamala pred obrokom tako dere, da nimam časa še kej pacat, tako da ji večinoma dajemo samo kupljene zadeve (fruteki, skutke, jogurti, sadje,...). No ko midva jeva kosilo pa dobi še kaj iz krožnika (pire krompir, špinača, mesek,...). Itak pa kar ji jaz spacam noče jest, pol pa vso voljo zgubim:zmeden2: Že itak sovražim to packanje in kuhanje, pol pa še stran vržemo. Zanima me, ali vi svojim malčkom pripravljate hrano same (miksano, pasirano, kuhano, pečeno), al jim dajete le kupljeno (skutke, fruteki, hipi, mlečne kašice...)
|
|
|
|
Ali kupljena ali doma narejena hrana? 16.3.2005 20:23:48
|
|
|
|
taj2004
|
Jaz mu zmeraj sama pripravim zjutraj zmiksano sadje z jogurtom ali skuto. Popoldan minestrico z zelenjavo..Drugace pa kasice proti veceru.... Lp Petra
|
|
|
|
Ali kupljena ali doma narejena hrana? 16.3.2005 20:31:28
|
|
|
|
Annny
|
Hm, jaz zaenkrat 'packam' sama..poskusila sem nekaj teh pripravljenih kašic, pa mi je bil njihov okus zanič (npr. Alete bananina kašica- fuj), tako da res ne mi rada tega dajala Naji. Samo v skrajni sili. Res pa je, da zaenkrat papca bolj malo, tako da to ni noben problem pripravit..ko bo pa več, se pa že vidim, kako bom visela v kuhinji, hehe..pa res ne maram kuhat! Dajem ji pa kupljene sokce (Bebevita zakon), ki jih redčim z vodo. lp
|
|
|
|
Ali kupljena ali doma narejena hrana? 16.3.2005 20:42:16
|
|
|
|
lin
|
Lin dobi zmeraj sveže pripravleno.jaz nardimtakole,ko Lin zaspi,ji pripravim zelenjavo-skuham in ko je skuhano poberem dol in pstim v vodi pokrito z pokrovko,ko se zbudi,če je še toplo samo zmiksam oz.zdaj že pretlačim z vilico ali ap za sekundo pogrejem in pol pretlačim
|
|
|
|
Ali kupljena ali doma narejena hrana? 16.3.2005 20:59:11
|
|
|
|
puri
|
Jaz tudi vse sama pripravim, edino če kam gremo, potem vzamem sabo npr. kakšen frutek in mu ga dam, drugače pa ne! lp
|
|
|
|
Ali kupljena ali doma narejena hrana? 16.3.2005 21:06:52
|
|
|
|
žiža
|
Jaz sem prejšnji teden začela z zelenjavnimi kašicami. Pripravim jih pa sama. Tud jaz zelenjavo skuham, ko spi potem pa samo zmiksam pa je. Sicer pa vse skupaj tako na majhne koščke narežem, da je v 15min kuhano. Kot za francosko. Se mi še vedno zdi manj škode če vržem stran doma skuhano hrano, kot pa kupljeno. Seveda v primeru, če noče jesti.
|
|
|
|
Ali kupljena ali doma narejena hrana? 16.3.2005 21:09:11
|
|
|
|
Jančika_
|
Mah, meni se ne da vsak dan za tistih par žlic, ki jih poje, eno uro v kuhni stat. Včasih mu dam kupljene zadeve, večinoma Hipp. Drugače pa skuham večjo količino zelenjave, jo spasiram in zmrznem po porcijah.
|
|
|
|
Ali kupljena ali doma narejena hrana? 16.3.2005 21:49:45
|
|
|
|
frutka_
|
V glavnem skuham sama ko pa sva zunaj pa mu dam kakšno sadno kašico. Skute in jogurtov poje ogromno. Ampak najraje od vsega pa ima kruh ali pa žemljico!To pa ni problem. Sicer pa je s kuhanje tako, da to kar kuham nama naredim tudi zanj, pač ne dodam soli. Zdaj v bistvu je že skoraj vse kar jeva midva in tako je malo lažje...
|
|
|
|
Ali kupljena ali doma narejena hrana? 16.3.2005 22:21:10
|
|
|
|
Gina
|
Sadje ni kaj pripravljat, no naribam, ali pretlačim ali pa kar v roko, pa je. Kosilo je z nami, nič posebej ne kuham ali da ne bi solila. Frutki so za takrat, ko se mi res ne ljubi ali ni nič drugega doma (mam strašne jedce sadja), zelenjavnih kašic absolutno ne mara. Kupljeno sadno skuto ali jogurt je vsak dan.
|
|
|
|
Ali kupljena ali doma narejena hrana? 16.3.2005 22:46:43
|
|
|
|
polona2
|
Vsakodnevno ima Hana na jedilniku tako kupljeno kot doma narejeno hrano, čokolinu se že težko izogneš, ne ;), od sadja ji dajem vsak dan pomarančo, včasih banano, ostalo sadje pa je vse v obliki sadnih kašic, Hippovih in Frutka, pač, kje naj dobim hruške viljamovke, ki jih naravnost obožuje, pa kako naj jih pripravim, da ji bodo teknile, kot ta kašica od Hippa, jaz se s tem ne obremenjujem, veste, koliko sladkorja smo pojedli kot otroci, pa nam nič ne manjka, ravno zadnjič mi je prišla v roke knjiga o materinstvu, izdana v letu mojega rojstva, torej 1979 in kaj piše, v vsako jed, ki jo pripravljate za dojenčka, dodajte žličko kristalnega sladkorja in v čaj in ne vem kam še, mi veselo konzumiramo vse, razen mesnih in zelenjavnih kašic, lp!
|
|
|
|
Ali kupljena ali doma narejena hrana? 17.3.2005 14:33:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Kupljeno samo jagorte, skutke in včasih rižolino, keksolino. Drugače mu ostalo sama kuham. Edino če kam grem, potem vzamem Frutke s seboj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?