Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali kdo razmišlja kako je zdaj z ****u... 21.1.2012 15:35:28
|
|
|
|
valči
|
Sploh ne razumem vprašanja.
|
|
RE: Ali kdo razmišlja kako je zdaj z ****u... 21.1.2012 15:51:43
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: valči Sploh ne razumem vprašanja. Napisala sem F*u*k*u*shima, pa so me cenzurirali Torej, kaj je zdaj z japonsko? Uhajanje radioaktivne snovi 24/7 in noben nič ne komentira. Se vam zdi, da to ne bo imelo posledice za vse nas?
|
|
|
|
RE: Ali kdo razmišlja kako je zdaj z ****u... 21.1.2012 15:59:41
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: posh Napisala sem F*u*k*u*shima, pa so me cenzurirali Saj vem, da vsebina teme ni smešna, ampak a to so naredili? Kaj šele delajo z informacijami o ****shimi?
|
|
|
|
RE: Ali kdo razmišlja kako je zdaj z ****u... 21.1.2012 16:11:57
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Kaj šele delajo z informacijami o ****shimi? Bom kasneje prilepila kak link. A ni hecno kako smo hitro pozabili...ali je morda namerno vrženo v pozabo
|
|
|
|
RE: Ali kdo razmišlja kako je zdaj z ****u... 21.1.2012 18:04:33
|
|
|
|
posh
|
Na tem linku si lahko ogledate ****ušimsko zelenjavo http://foodfreedom.wordpress.com/2011/12/21/mutated-vegetables-****ushima-diary/ ne vem kaj je narobe, jaz vidim site, ko ga prilepim pa ne. Vpišite v okence "mutated vegetables" in na koncu članka Continue reading, pa bo...upam no.
< Sporočilo je popravil posh -- 21.1.2012 18:12:00 >
|
|
|
|
RE: Ali kdo razmišlja kako je zdaj z ****u... 21.1.2012 22:41:00
|
|
|
|
Ribica **
|
IZVIRNO SPOROČILO: posh Na tem linku si lahko ogledate ****ušimsko zelenjavo http://foodfreedom.wordpress.com/2011/12/21/mutated-vegetables-****ushima-diary/ ne vem kaj je narobe, jaz vidim site, ko ga prilepim pa ne. Vpišite v okence "mutated vegetables" in na koncu članka Continue reading, pa bo...upam no. NAstavljeno je, da forum samodejno cenzurira določene besede. Ko klikneš na link in se ti odpre stran, moraš v naslovu (URL-ju) zbrisat zvezdice in napisat manjkajoče črke.
|
|
|
|
RE: Ali kdo razmišlja kako je zdaj z ****u... 22.1.2012 15:03:53
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica ** IZVIRNO SPOROČILO: posh Na tem linku si lahko ogledate ****ušimsko zelenjavo http://foodfreedom.wordpress.com/2011/12/21/mutated-vegetables-****ushima-diary/ ne vem kaj je narobe, jaz vidim site, ko ga prilepim pa ne. Vpišite v okence "mutated vegetables" in na koncu članka Continue reading, pa bo...upam no. NAstavljeno je, da forum samodejno cenzurira določene besede. Ko klikneš na link in se ti odpre stran, moraš v naslovu (URL-ju) zbrisat zvezdice in napisat manjkajoče črke. Hvala ribica, tako deluje, ja. Je kdo pogledal, kaj dela radiacija???
|
|
|
|
RE: Ali kdo razmišlja kako je zdaj z ****u... 22.1.2012 23:17:24
|
|
|
|
Spark
|
Zadnjič mi je nekdo omenil, pa se ne spomnim kdo da bi povprašala na to temo. Skratka baje je bil nek članek, da so F**** z namenom raztrelili. Da je to bil namen, da se je na lep način znebijo. Da je vsega preveč v ozračju, samo,.....
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?