Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali kdo od prvošolčkov ni dobil vabila za... 13.2.2008 13:40:05
|
|
|
|
al1*
|
Pri naši šoli so letos prvič poslali vabila. Do sedaj so enostavno na vrata šole in vrtcev nalepili en list in to je bilo to. In moram rečt, da mi je ta način z vabilom veliko bolj prijazen.
|
|
RE: Ali kdo od prvošolčkov ni dobil vabila za... 13.2.2008 13:40:53
|
|
|
|
nuala
|
Moja sestra ga v Mengšu lani ni dobila. Jaz sem ga v Črnučah dobila. Baje ene šole pošiljajo, druge ne.
|
|
RE: Ali kdo od prvošolčkov ni dobil vabila za... 13.2.2008 13:41:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al1* Pri naši šoli so letos prvič poslali vabila. Do sedaj so enostavno na vrata šole in vrtcev nalepili en list in to je bilo to. In moram rečt, da mi je ta način z vabilom veliko bolj prijazen. A ne no? Joooj, meni tudi. Za otroka je to bolje. No, pa za mamino dušo posledično seveda tudi.
|
|
|
|
RE: Ali kdo od prvošolčkov ni dobil vabila za... 13.2.2008 13:57:02
|
|
|
|
2.2.
|
jaz sem že pozabila kako to gre namreč moja je januarska pa me zanima v katero šolsko leto gre. rodila se je 2007; zdaj pa ali gre v letnike 2006 ali 2007. do katerega meseca je meja
|
|
|
|
RE: Ali kdo od prvošolčkov ni dobil vabila za... 13.2.2008 13:59:16
|
|
|
|
Anonimen
|
2.2., če je januarja rojena, bo šla pač s svojim letnikov v šolo in bo imela mogoče na začetku malo prednosti pred mlajšimi. To je prav fajn včasih, če so rojeni na začetku leta.
|
|
|
|
RE: Ali kdo od prvošolčkov ni dobil vabila za... 13.2.2008 14:03:11
|
|
|
|
orhideja
|
Na naši šoli pa pošiljajo tako lepa vabila, da moram priznati, da sem se jokala zraven ko sem ga prebrala . Res se zelo potrudijo. Za fantke imajo modra vabila s fantkom s torbico na prednji strani, za punčke pa seveda roza s punčko spredaj. Takrat ko imajo vpis, so povabljeni tudi v prvi razred, da malo začutijo vzdršje, kako bo jeseni. Prijazno do otrok. Nekatere mamice so mi povedale, da so svoje otroke kar težko dobile iz razreda, tako jim je bilo všeč .
|
|
|
|
RE: Ali kdo od prvošolčkov ni dobil vabila za... 13.2.2008 14:04:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja Na naši šoli pa pošiljajo tako lepa vabila, da moram priznati, da sem se jokala zraven ko sem ga prebrala . Res se zelo potrudijo. Za fantke imajo modra vabila s fantkom s torbico na prednji strani, za punčke pa seveda roza s punčko spredaj. Takrat ko imajo vpis, so povabljeni tudi v prvi razred, da malo začutijo vzdršje, kako bo jeseni. Prijazno do otrok. Nekatere mamice so mi povedale, da so svoje otroke kar težko dobile iz razreda, tako jim je bilo všeč . Vau, kako lepo.
|
|
|
|
RE: Ali kdo od prvošolčkov ni dobil vabila za... 13.2.2008 14:06:39
|
|
|
|
orhideja
|
2.2. pri nas ni več tako, da če so rojeni januarja gredo pa z letniki prej v šolo. Pri nas je meja leto. To se pravi 1.1. - 31.12. So pa seveda izjeme, ki najbrž potrebujejo določeno obrazložitev, oz. zdravniška opravičila. Pa še to v smislu, da gre leto pozneje, nikakor pa da gre leto prej. Vsaj tako je pri nas.
|
|
|
|
RE: Ali kdo od prvošolčkov ni dobil vabila za... 15.2.2008 7:12:00
|
|
|
|
Volga
|
Sem včeraj videla, da je še v vrtcu, pred njihovo učilnico obvestilo, kdaj so vpisi v šolo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?