|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali katero...
5.4.2005 12:37:48   
Čiračara
...nosečko kdaj boli enkrat na teden glava tako, da je za znoret? Mene boli cca na teden, ampak samo ena stran:((...

LP:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ali katero...
5.4.2005 12:39:33   
cmokec
Menda pomaga veliko piti.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ali katero...
5.4.2005 12:40:52   
Čiračara
Mene tud leva stran:ups:, ampak samo kakšen dan, ne cel teden...

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ali katero...
5.4.2005 12:42:03   
taška30
Če zelo boli le na eni strani, je to ponavadi migrena. Mene je k sreči v nosečnosti doletela le enkrat (ampak držala 2 dni skupaj), prej pa vsak mesec enkrat ob M.
Pomoč: po nasvetu naših babic in preverjeno iz strani punc iz foruma (in mene :bravo: ) je črna kava + limona. Ker lekadol mislim da ti ne bo prijel, kaj močnejšega pa ne smeš.
Lep pozdravček, Taška

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ali katero...
5.4.2005 12:43:33   
Čiračara
Za črno kavo in limono sem pa že slišala:)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ali katero...
5.4.2005 12:45:27   
dory
Mene je grozno bolela..pa se vrtel se mi je zraven...tud ena stran...je blo grozn...sem pa mela to zarad nizkega pritiska in ni pomagal nc kot pa en kofe vec pa mal pocivat :)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ali katero...
5.4.2005 12:47:19   
wawa
Ja če je zadeva močna in na eni strani glave je migrena, jaz sem trpela zaradi njih dolga 3 leta.....no sedaj so šle, v nosečnosti se mi sicer še niso pojavile..... Pomagajo zdravila, ki jih v času nosečnosti ne smeš, torej to odpade........deluje pa res črna kava + limona, meni pa je pomagal tudi zeleni čaj (za katerega pa opozarjam da ne vem ali ga lahko v nosečnosti piješ ali ne!!)

Lahko pa da je to tudi od dehidracije, če piješ samo takrat ko si žejna in manj kot 1l vode na dan, lahko telo večino vode porabi za otroka in nosečnost zmanjka pa jo za tvoje možgančke, od tod tudi glavoboli....

LP

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ali katero...
5.4.2005 13:11:42   
Čiračara
Hvala punce, polne ste nasvetov:bravo::bravo:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ali katero...
5.4.2005 13:20:56   
bambi
Jaz pa se sedaj v nosečnosti ubadam z glavoboljo cca. 2-3x na teden..... To res ni prijetno, ker nobene tablete ne smem vzet....Tolažim se s tem, da bo po 12t minilo.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ali katero...
5.4.2005 13:29:53   
tannya
Mene vsak popoldan boli glava, od 12 tedna naprej. Sedaj sem ugotovila,da je to verejtno zato, ker imam strašno nizek pritisk. Problem sedaj rešujem s popoldansko kavico, pa me neha bolet glava.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ali katero...
5.4.2005 13:32:26   
Čiračara
Uff pozabila pa sem dopisat moj pritisk 100/65. Verjetno je to kar nizek,kakšen je pa vaš?:zmeden:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ali katero...
5.4.2005 13:36:53   
tannya
Čiračara to je precej nizek pritisk, mislim da je normalen tam 120 -130/70-80.
Moj je 100/60-55....tudi zelo nizek.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Ali katero...
5.4.2005 13:56:26   
Rozalija
Prijateljica je bila že dve nosečnosti zaradi migren na bolniški..... pa je veselo okol skakala, tko da ne vem kok jo je glava kaj bolela.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
5.4.2005 14:00:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Ali katero...
5.4.2005 15:49:39   
saba
mene tudi enkrat na teden boli glava, ampak zadaj, tipo mali možgani...pa se zaprem v temno sobo in počivam..je pa grozno:((

no sedaj pa so se mi še slabosti spet povrnile...kok sm jaz vesela :((..........sem mislila da sem se jih v 11t rešila za zmeraj...no pa sem se uštela...spet so tukaj. Bruham ne, ampak strašno slabo mi je po vsaki jedi.

no sej bo bolje....

lp vsem

saba:kuza:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Ali katero...
5.4.2005 16:05:53   
Andy13
Prej so me kar pogosto mučili migrenski glavoboli in ker me zdaj par tednov niso, sem bila že zelo vesela...očitno prehitro. To nedeljo me je spet zelo bolelo na desni strani in oči so se mi solzile, hudič pa tak, da lahko vzameš le Lekadol. K sreči je bilo kmalu bolje.

Me je kar strah, če se bo glavobol pojavil spet, bom takrat poskusila z črno kavo in limono.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?