|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali katera ve
10.12.2005 9:34:55   
toni
kako je z prisotnostjo partnerja v LJ porodnišnici.
Namreč kot sem vam že pisala naj bi mi zaradi gestacijskega diabetesa sprožili porod že cca. 2 tedna nazaj.
No sedaj je moj PDP že mimo (8.12.) in čeprav imam posteljico že 3 tedne zelo zrelo sem še vedno med nosečkami.
Hodim 2x na teden v porodnišnico v sprejemno na pregled  in ker se dobro počutimo so me pustili čez rok.
Toliko v tolažbo vsem z gestacijskim diabetesom.
Če se do ponedeljka moja pikica še ne bo spomnila priti na svet pa mi bodo porod sprožli. Ker nisem skoraj nič odprta so rekli, da mi bodo dali vaginalno tabletko, da se  začnem odpirat.
Zdaj pa me zanima ali je partner v LJ porodnišnici lahko ta čas zraven dokler tabletka prime ali šele potem ko se začne akcija in greš v porodno.
In ali so bolečine močnejše pri umetnem sproženju poroda kot pa pri naravnem.
Kakšne so vaše izkušnje?

Vsem najlepša hvala za odgovore in informacije. 

Jupiiiiii rodili bomo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali katera ve
10.12.2005 10:08:33   
Anonimen
O tem ne vem nič na žalost.
Oglasila pa sem se samo.da ti čestitam.
No mami pogumno,kmalu boš zibala!!Vso srečo ti želim!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toni)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2005 17:35:19   
KODA
Jaz sem ležala na E oddelku,1 mesec pred porodom,ravno zaradi gestacijskega diabetesa.V tej sobi,kateri sem ležala,se jih je kar nekaj zvrstilo,katerim so vstavili svečke.Odvisno kako hitro je kateri prijela svečka.Kakšna je čakala ful dolgo,kakšni pa je takoj prijelo.Spomnim se pa,da ko so bili obiski,da so se vse sprehajale s partnerji.Drugače so pa može,nosečnice klicale,ko so šle v porodno.Sem pa tja sem kakšnega videla,da se je sprehajal z kakšno po hodniku,izven obiskov.Zmeni se s sestrami na E oddelku..

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2005 8:28:02   
Tayda
Midva sva ponoči prišla v porodnišnico in sem dobila umetne popadke, ker svojih nisem imela, mi je pa odtekla voda. Mojega so poslali domov, ke naj se še kar nekaj časa še ne bi nič dogajalo. In res sem 12 ur sama čakala, kaj bo. Ko se je približno začelo, sem lahko poklicala user posted image  na pomoč. Potem je trajalo še 12 ur. Pa je minilo kot ena ura, ko je bil zraven. Ko sem bila sama, pa se mi je vleklo kot ne vem kaj.....tako da....

lp

Aja, na koncu je bil user posted image  bolj utrujen kot jaz.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.12.2005 10:08:38   
Barbs
Partner je lahko ves čas v porodnišnici. Pomisli, kaj pa tisti, ki pridejo od daleč? Ne bodo se vendar vozili domov, pa spet nazaj. Partner je lahko ob tebi, te ves čas drži za roko, boža user posted image  , crklja, če postane žejen in lačen ima bife in avtomate, če ga začnejo boleti noge ima nedaleč stran "sobo za bodoče očete" kjer lahko malce posedi in potencialno celo oddrema (ampak, mislim, da mu ne bo do tega) , v  "najboljši" so bi LJ porodnišnice ima zraven porodne mize celo kavč, pa CD player ipd....

Je pa res, da bo morda na sprejemu, ali pa kasneje, kakšna sestra oz. babica, ki bo ravno takrat našpičena bogsigavedi zaradi česa, pa bo malce positnarila - češ, kaj pa že zdaj počnete tu?

Ne dajta se preplašiti, mirno povejta, da bosta skupaj VES ČAS.

Do tega imata namreč vso pravico.

Vso srečo, toni!user posted image

< Sporočilo je popravil Barbs -- 12.12.2005 10:09:25 >

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2005 10:33:24   
janjja
O tem ne vem veliko, samo zaželela bi ti čim lažji porod in čestitala ob skorajšnjem cartanju.user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?