Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ali katera ve-če dojenček v 1m nič ne zraste? 13.2.2005 20:03:21
|
|
|
|
Vittel
|
Mislim, da skoraj ni mogoče, saj otrok v prvem letu starosti zraste največ v svojem življenju. Tako, da mislim, da so malo narobe namerili.
|
|
|
|
Ali katera ve-če dojenček v 1m nič ne zraste? 13.2.2005 20:03:28
|
|
|
|
nejcko
|
Lahko, da so se kaj zmotili, se dogaja. Sploh pa če ti dr. ni nič rekla, po moje ni panike.
|
|
|
|
Ali katera ve-če dojenček v 1m nič ne zraste? 13.2.2005 20:08:12
|
|
|
|
HuAnita
|
hmja, imam napotnico za razvojno ambulanto:zmeden2:
|
|
|
|
Ali katera ve-če dojenček v 1m nič ne zraste? 13.2.2005 20:16:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Če se nič ne zredi, potem tudi ne zrase. Logično!
|
|
|
|
Ali katera ve-če dojenček v 1m nič ne zraste? 13.2.2005 20:17:31
|
|
|
|
HuAnita
|
Zredila se je, pol kg.
|
|
|
|
Ali katera ve-če dojenček v 1m nič ne zraste? 13.2.2005 20:36:20
|
|
|
|
Moyca_
|
po moje so se zmotili- sedaj ali pa zadnjič- sama jo zmeri kar z šivalnim trakom ali pa enim navadnim. sedaj ko so mojo merli, so se vse zmotili. Prvo je narobe napisala kg- pa sem jo popravila, ker sem bila zraven in vidla, da ima pol kg man.Potem je napisala mere, pa pogledala, pa rekla da se ji nekam dosti zdi za en mesec (5cm), pa jo zmeri še enkrat pa napiše 1,5cm manj. Tako da to merijo bolj kavbojsko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.2.2005 20:43:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Ali katera ve-če dojenček v 1m nič ne zraste? 13.2.2005 21:01:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Res se hitro lahko zmotijo pri tistih dveh ali treh vcentimetrih, kolikor naj bi zrasli. Odvidno koliko ga raztegnejo, saj si verjetno videla, kako merijo. Po moje ni panike.
|
|
|
|
Ali katera ve-če dojenček v 1m nič ne zraste? 13.2.2005 21:04:21
|
|
|
|
Jančika_
|
Ma ja, tisto merjenje ni ravno višek natančnosti. Vasja je enkrat tudi dobil gor samo 2 cm. Ampak se mi ne da it gledat, kdaj je to bilo. Lenoba.
|
|
|
|
Ali katera ve-če dojenček v 1m nič ne zraste? 13.2.2005 21:05:40
|
|
|
|
Anonimen
|
No, če se je zredila, potem ne bi smelo biti panike. Je pa res, da imajo nek čuden merski sistem. Naša je tehtala otroka s plenico, merila pa kar po telesu, je izgledal bolj obseg ene strani telesa kot dolžina. Obe meri sta bili seveda skrajno napačni.
|
|
|
|
Ali katera ve-če dojenček v 1m nič ne zraste? 13.2.2005 21:32:25
|
|
|
|
Anja167
|
Nam so pri 3 mesecih v posvetovalnic namerili 63,5 cm, tri tedne kasneje v razvojni ambulanti pa 62 cm. :zmeden: Ko sem povedala, koliko smo že bili veliki, je sestra rekla, no, potem naj bo pa 63 cm. Toliko o teh cm... Od takrat naprej smo veliki samo na približno in se ne obešamo več na natančne cifre.
|
|
|
|
Ali katera ve-če dojenček v 1m nič ne zraste? 13.2.2005 22:38:56
|
|
|
|
nejcko
|
Ja, tudi od moje kolegice tamala se je skrčila. Res niso natančni, ni kaj.
|
|
|
|
Ali katera ve-če dojenček v 1m nič ne zraste? 13.2.2005 22:40:34
|
|
|
|
ajda11
|
Rojena je bila z 48cm, prvi mesec +5,5cm in drugi mesec +6,5cm. Ko prideva v posvetovalnico pri treh mesecih po prvem merjenju še vedno 60cm in po ponovitvi slabih 60,5cm. Se pravi skoraj nič. Pa je sestra zamahnila z roko in rekla, da so se morali prej malo zmotit. Ni bilo nobene panike. Tudi sin je iz petega na šesti mesec zrasel le pol centimetra. Suzana
|
|
|
|
Ali katera ve-če dojenček v 1m nič ne zraste? 13.2.2005 22:44:58
|
|
|
|
Maxica
|
Po moje tudi ne splača posebno ozirati na tisto merjenje. Sploh ker otrok ni pri miru in potem kr nekaj "od oka" pomerijo. Kakor jaz vem, je za tako majhne otroke pomembna rast glave, ne pa toliko telesna višina (dolžina:zmeden2:), tako da se nič ne sekiraj.
|
|
|
|
Ali katera ve-če dojenček v 1m nič ne zraste? 14.2.2005 2:26:42
|
|
|
|
Pika10
|
Ne skrbi, moj je v enem tednu zrastel za 3 cm. Zdaj jih ima pri dveh mescih 63 cm, drug teden jih bo imel pa samo 60cm.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?