Angellina
|
Pozdravljene, na mail sem dobila spodnje besedilo. Zanima me, če katera pozna to družino. Rabila bi mail naslov. Podpisali so se pa: barbara in družine Koštomaj, Žaler, Černe Hvala Angellina POSREDUJEM: > > Subject: FW: Fwd: moja osebna prošnja! prosim preberi! > > za vse vas imam eno veliko prošnjo. moj mali nečak, Gal, star tri leta in > pol, se je znašel v hudi življenjski situaciji. njegovi starši in vsi mi > pa > zraven njega. nemreč, že od micenega je imel hude trebušne krče. zdravniki > so nam dopovedovali, da je to normalno. v zadnjem letu je zaradi njih bil > trikrat v bolnici, delali so mu razne preiskave, ugotovili nič. to nedeljo > ponoči, so se krči ponovno pojavili, v ponedeljek so obiskali njegovo > zdravnico, ki je takoj poklicala rešilca in nočna mora se je začela. na > kisiku, tik pred tem da pade v komo ali umre, so ga prepeljali v ptujsko > bolnico, naredili preiskave in ugotovili, da mora nujno v MB bolnico. tam > je > kirurg takoj odločil, da mora pod nož. po nekajurni operaciji, je prišel > ven > in se skupaj z mojo sestro razjokal, ker je moral našemu Galu, odstraniti > celo tanko črevo, ki je odmrlo. danes poteka tretji dan, ko je Gal v > umetni > komi, namreč zdravniki želijo da si telo vsaj malo opomore, preden začne > bojevati svojo bitko. jutri torej, ga bodo zbudili, potem pa mora do > torka, > tam je kritična meja, izbojevati svoje novo življenje. če preživi do > takrat, > bodo potem vse ostale stvari potekale tako, da se mu bo omogočilo normalno > otroško življenje. namreč operacija v tujini, kjer imajo s tem že prekso > in > uspešno opravljajo transplatacije, vstavljajo sonde....vendar do tja je > dolga pot, ki nas čaka v naslednjih dnevih. zakaj vam vse to pišem? kaj > želim od vas? ja prosim vas, da z našo družino in našimi prijatelji > prosite > za čudež. prosite za energijo. prosite za čudež tistega ali tisto v kar > verjamete. ker mi verjamemo, da če bo toliko pozitvne energije na kupu, > toliko vere in upanja na kupu, bo tudi našemu Galu lažje izbojevati ta > boj. > ker sama verjamem v čudeže, sem vam upala poslati to prošnjo. in prosim > vas, > da jo vi pošljete naprej, čeprav morda mojega malega Gala ne poznate in ga > ne poznajo tisti, ki jim boste to poslali. pa vendar, če nas bo toliko > pozitivno mislilo na njega in mu pošiljalo moč za boj, ima zraven današnje > medicine veliko možnosti da izborba to borbo. izborba, je njegov izraz. a > ni > lušten? > še nekaj! takšno prošnjo mi je pred leti poslala sošolka, ko je šlo za > življenje njene mame. in veste kaj, zgodil se je čudež. zdravniki sami so > rekli, da se je. zato, prosim molite, prosite, pošiljajte energijo, svojo > ali tisto iz vesolja, če jo znate prevajat in pošljite to prošnjo naprej. > karkoli se zgodi, vedite, da boste opravili dobro delo. iskreno hvala! > barbara in družine Koštomaj, Žaler, Černe. >
|