|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali katera opravlja polovični del. čas?
11.11.2004 9:43:18   
Shila

Pozdravljeni!
Mene pa zanima, če se je katera odločila opravljati le 4 ure namesto 8?
Ali delodajalci kaj komplicirajo?
Zakaj to sprašujem? Denar mi niti pol toliko ne pomeni kot otrok.
Neposredna povezava do sporočila: 1
11.11.2004 11:16:37   
Anonimen
Ne bo držalo.
Polovični delovni čas je tvoja pravica in delodajalčeva obveza, preberi zakon, kjer je to jasno zapisano!

(odgovor članu Shila)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.11.2004 11:34:13   
Anonimen
Da ne bom govorila na suho, sem poiskala še zakon:

V skladu z 48. elenom Zakona o starševskem varstvu in družinskih prejemkih ima eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, pravico delati krajši delovni eas. Delodajalec delavcu zagotavlja pravico do plače po dejanski delovni obveznosti, Republika Slovenija pa mu zagotavlja do polne delovne obveznosti plačilo prispevkov za socialno varnost od sorazmernega dela minimalne plače. Pravica do dela s krajšim delovnim časom zaradi starševstva je pravica enega od staršev, ki izpolnjuje z ZSDP doloečne pogoje in mu jo delodajalec mora omogočiti, če ne, je skladno s 113. členom v prekršku.

Torej je PRAVICA in ne MOŽNOST!

(odgovor članu Shila)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.11.2004 11:47:53   
monik
Da ne bo pomote prijateljica je zaposlena pri privatniku in pa za določen čas(podaljšuje ji pogodbo). Poznam zakone in pa pravice,ker sem sama zaposlena za polovični delovni čas(pri drugi firmi).
Vendar se ji je to pripetilo.
lp

(odgovor članu Shila)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.11.2004 16:10:51   
KATY&TIMMY
ciao!od februarja 2004 ,v kolikor daš delodajalcu prošnjo,ti jo po zakonu mora odobrit,ne pa če on hoče.fotokopijo si spraviš in na csd poveš da si pač prosila.če kaj teži ga enostavno prijaviš.:hudicek:ker če ti grozi z odpovedjo ali čem drugem,lahko mastno plača.meni sicer niso delali težav,le zmedeni so bili ker sem bila prva.(nataliteta v naši firmi je sramotna).:hudicek::hudicek:
malo preveč si upajo tej privatniki!!!:hudicek:
lp,Katja
:morje::metulj::sloncek::kuza::zajcek::racka::muca::pujs:

(odgovor članu Shila)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?