Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 11.9.2006 11:20:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ali katera družina na RR živi v Nemčiji? 11.9.2006 11:29:02
|
|
|
|
andrejaz
|
Avgustovka Nea je v Stuttgartu
|
|
RE: Ali katera družina na RR živi v Nemčiji? 11.9.2006 11:35:16
|
|
|
|
kincapika
|
HVALA
|
|
RE: Ali katera družina na RR živi v Nemčiji? 11.9.2006 15:19:03
|
|
|
|
lan
|
Mi smo v Krefeldu, zraven Dusseldorfa.
|
|
|
|
RE: Ali katera družina na RR živi v Nemčiji? 12.9.2006 11:05:54
|
|
|
|
kincapika
|
Hvala, da ste se mi javli... ampak, šmrk, šmrk, šmrk... ... vsi ste takooo oooo daleč... škoda da ni nikogar v bližini Stuttgarta... pa vseeno... ste že dolgo v tujini? imate veliko nemških znancev? meni se nemci na splošno (razen izjem) zdijo zelo zaprti... posebej ženske družbe (3 ali 4 babe)... to se vidi v parku kamor hodim na sprehode s tamalim... priznam, moja nemščina je bolj indijanske narave, pa vseeno se lahko pogovarjam o vremenu.... pa vaše izkušnje? LP...
|
|
RE: Ali katera družina na RR živi v Nemčiji? 12.9.2006 11:40:15
|
|
|
|
petja
|
Jaz ti predlagam, da greš z malim na plavanje za dojenčke - tako sem jaz spoznala kar nekaj mamic - če ne drugega, se 1x na teden vidiš z njimi, pa ti ni pol več tolk dolgčas. Pa mogoče se boš s kakšno bolje ujela, pa bosta lahko skupaj hodili na sprehode. Sicer te pa zna presenetit, koliko ljudi iz naše bivše države je v Nemčiji , bodi malo pozorna na govorico, pa boš hitro našla družbo . Tu pri nas je kar nekaj Hrvatov, Makedoncev ... Sicer se pa meni Nemci ne zdijo zaprti, nasprotno, ful so mi prijazni, ful so pripravljeni pomagati, vse naredijo, da ti je fajn - no, vsaj jaz imam tako izkušnjo. Sicer je tudi meni dolgčas, predvsem pogrešam svoje domače, ampak bo že. Saj pridejo kaj na obisk, pa tudi mi 3-je kdaj skočimo do Lj, pa se lažje preživi. Sicer se pa lahko kakšen vikend usedete v avto in pridete na obisk. Prostora imamo dovolj .
|
| Stran: [1] |
Če se otrok polula ponoči v posteljomuškaČe se vaš otrok ponesreči ponoči polula v posteljo, ve:takoj preoblečete posteljino (
59%)
mu pod rito podložite npr. brisačo (
25%)
ga prestavite k vam v posteljo (
16%)
Število vseh glasov: 248Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!