|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali kaj vlagate?
22.8.2005 11:49:51   
Meggi
Res je čas vseh poletnih in že jesenskih plodov, ki pa jih pozimi ne bo toliko na izbiro.

Ali se zaženete tudi same in vložite kakšen kompot ali morda kaj zelenjave?

Meni se lušta breskovega kompota, a kaj ko cvikma da mi bo vse crknilo, pa se bom lahko brezveze matrala. Full se riskantne te breskve, pa dost cukra, pa prava tepm.,... Kar ne morem se spravit- bodo pa že verjetno tako mimo. Če sam pomislim koliko je tudi dela,..? Vprašanje če prideš s ceno skozi- res pa da so trgovinske veliko bolj sladke in konzervirane.

Za bodočo mamico bo pa res prišel prav vsak liter kompota.

Me lahko spodbudite da lahko grem v akcijo, (al rajš v trgovino)?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ali kaj vlagate?
22.8.2005 11:59:06   
Anonimen
Ja, če imaš čas, kar v akcijo. Jaz sem tudi par let nazaj kumare pa paprike vlagala, pa se tud več ne morem spravit k delu :ups:

Ampak se mi zdi, da bom letos spet. Vsaj par litrov za prvo silo. Se splača.

Jurčke mi pa itak mami vlaga ;)

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ali kaj vlagate?
22.8.2005 11:59:39   
Anonimen
Jaz vložim višnje, breskve in rdečo peso. To se mi edino obnese :)-:)-:)-
Pa ne vlagam zaradi tega, da bi ceneje čez prišla. Pač zato, ker imamo radi domač višnjev in breskov kompot. :love:
Rdeča pesa pa mi je boljša vložena, kot pa iz skrinje.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ali kaj vlagate?
22.8.2005 12:30:25   
urbancek
Rdečo peso, breskve in ostalo sadje dam v skrinjo. Vlagam stročji fižol (letos ga še nimam), kumarice, papriko, kuham češpljevo marmelado (letos zgleda, da češplje bodo, lani jih ni bilo), seveda ne pozabimo na gobice, samo, da letos ne bom gobala jaz, upam, da se bo kateri od mojih spravil v gmajno. Ta mala je zelo navdušena, samo raje vidim, da je v spremstvu atija, ko pa je vsepovsod toliko luken.
Toliko o vlaganju

Lp

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ali kaj vlagate?
22.8.2005 13:10:15   
Taša
Jaz sem letos delala ribezovo mermelado.. To pa zato ker sem ribez dobila in se mi je splačalo.. Ostalega nimam in se mi ne splača, ko je pa v trgovini tako poceni kozarec kislih kumar oz. paprike.. Zdaj če bi imela to doma bi se takoj spravila vlagat.. Tak pa mislim da ni računice!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ali kaj vlagate?
22.8.2005 14:07:00   
artista7
glej - vloži si npr. hruške, za višnje je že malo pozno, slive (za kri ti bojo koristile), marelice, če imaš.. ne pa breskev, ker se da kupiti manj sladek kompot v vsaki trgovini in je res manj sladek.. breskve se obnesejo ponavadi samo z alupo pokrovi, za jagobe je stvar podobna.. lahko si narediš manj sladke džeme, če imaš rada iz robidnic, jabolk, sliv, bezgovih jagod.. če rabiš recepte ti jih napišem.. slive in jabolka, če se da posuši, če nimaš sušilnika za sadje, pa v pečico deni in naj se počasi suši- velja za jabolke in hriške.. da se nerediti tudi kompot iz melone, samo ne verjamem, da ti bo kaj prida všeč.. pa seveda oreške tudi lahko nabereš.. suhe slive pa pozimi kupi na trgu (in marelice), ker te ponavadi niso žveplane, tako kot večino stvari, ki jih dobiš v trgovini..

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ali kaj vlagate?
22.8.2005 14:11:05   
artista7
ostale stvari: paprika, stročji fižol, pesa, gobe, iz breskev marmelada, bučke (one male, bele, plod kot rožica), kumarice.. to se vse da lepo konzervirati.. pa iz paradižnika se da fajn mezgo narediti... ali pa kar sataraš in vse skupaj vložiš.. cvetačo, blitvo, brokoli, brstični ohrovt pa zamrzneš.. verjemi mi- veliko se da in ni tako veliko časa to, samo malo veselja moraš imeti..

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ali kaj vlagate?
22.8.2005 15:37:05   
urbancek
Aja še to, sadje pa sušim - najboljše so češplje, hruške in jabolka. Lani sem si nabavila sušilnik in je super. Kompot iz suhega sadja je krasen.
Lp

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ali kaj vlagate?
22.8.2005 16:03:42   
cmokec
Kaj pa filane paprike. A jih katera dela za ozimnico? Jaz se letos lotevam prvič, pa bi rabla kako dober recept.

Drugače pa za take stvari skrbi mami, jaz sem bolj pomočnica. letos imamo domač malinovec, bezgov sirup, vložene kumare, posušen majeron in peteršilj, pa pehtran. Narest moreva še jušno zelenjavo. To je v glavnem vse, edino marelično marmelado sem pozabila.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?