Anonimen
|
Prijavi,cimprej!!!! Tudi jaz sem pred parimi leti prijavla enega takega mucitelja na inspekcijo,sem poslala pismo,potem smo se pa se po tel.kontaktirali. Sicer so mi doma odsvetovali,so se bali posledic,saj lastniki mucenega psa niso bili cist cisti.Vendar jih nisem poslusala,ker sem imela v glavi ves cas tega ubogega kuzka:veriga dolga 1m,brez vode sredi najhujse vrocine,lezal v blatu sredi lastnih iztrebkov,prepuscen vsem vremenskim razmeram,brez strehe nad glavo,manjkali so mu celi sopi dlak,verigo je pa imel skoraj zarasceno okoli vratu,tako je bila tesna...Sem jo probala zrahljat pa nikakor ni slo...se zdaj me strese ko se spomnim.Potem sem se sla zanimat kdo je lastnik,potem sem sla do njega,pa sem bila koj napadena...Ma s takimi res nikamor ne prides,noben pogovor ne pomaga,saj normalen clovek z zivaljo sigurno ne bi tako ravnal,tako da lahko ze v naprej pricakujes le zalitve in groznje. Ceprav sem bila trdno odlocena,tisti dan se nisem poslala prijave,ker so me doma prepricali v nasprotno,vendar sem ponoci imela hudo moro,ves cas od kuza,me je tako prosece gledal...Sem pa zato naslednji. Zgodba se na zalost ni srecno iztekla,saj so za tem ko jih je obiskal inspektor,dali psa ustrelit.To je bila za njih resitev.Raje so ga ubili,kot pa da bi mu omogocili lepse zivljenje,pa bog ne daj ,se cepli...Res zalostno,se zdaj ko jih srecam bi jim najraje plunila v obraz... ... Se pa sprasujem,kako,da ni prijavo oddal nihce drug,saj je bil tisti kuza na turisticno zelo obiskanem predelu.Kako so mogli preprosto iti naprej in si zatiskat oci in usesa??...
|