|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali jenoseča li ne? Prosim, pomagajte...
1.1.2006 15:37:55   
Franc_Rozman
Živio!

Danes sem prvič na vašem forumu in iskreno upam, da mi boste pomagali z odgovori.

Pred kratkim sem spoznal dekle. Zelo sva si všeč. Nekega dne sva najela sobo v hotelu in se začela poljubljati. Bilo je zelo lepo, tako da sva nadaljevala. Ker nisva poročena, nisva šla do konca. (s svojim spolnim organom nisem vstopil v njeno vagino) Veliko sva se božala, poljubljala, jaz sem jo zadovoljeval s prsti in jezikom, končala pa sva tako, da je ona mene obdelala oralno. Bilo je resnično zelo lepo.

Kmalu zatem se je začela zelo obremenjevati z vprašanji: »Kaj, če sem noseča?« Jaz sem jo poskušal pomiriti s tem, da sploh nisva imela spolnega odnosa, vendar je ona razmišljala o tem, da je mogoče del sperme na neki način »zašel« v vagino. Zelo se je spremenila, zato sem ji svetoval, naj naredi test, kar je tudi storila. Kupila je neki »Baby blue« ali »Baby check« oz. nekaj takega. Rezultat je bil negativen, se pravi ni bila noseča. Pa vendar ji ni bilo dovolj. Moram povedati, da je zeloparanoična oseba (to mi je tudi sama priznala). Pomirila se je šele, ko je dobila menstruacijo. V hotelu sva se ljubila septembra.

Potem je bilo vse OK. Redne menstruacije, nič nenavadnega. Do 14 dni nazaj. Povedala mi je, da ji zamuja menstruacija že teden dni. Vrnili so se strahovi, da je noseča. Svetoval sem ji, naj se pogovori z mamo. To je tudi storila in mama ji je rekla, da je to popolnoma normalno in da se večini žensk zgodi, da jim včasih zamuja menstruacija. Vendar ni zaleglo. Takrat sem ji svetoval, naj gre k zdravniku. In je šla. Povedala mu je, da ji zamuja menstruacija že deset dni. Pregledal ji je krvni pritisk (vse v redu), urin (vse v redu) in trebuh z ultra-zvokom (vse v redu). Rekel je, da ni nič narobe in ji dan neke tablete (baje za spodbujanje menstruacije). Rekel je tudi, da bo menstruacijo verjetno dobila med 3. in 7. januarjem. To je bilo prejšnji teden. To jo je malo pomirilo...

Danes (teden dni kasneje) je brala na internetu neke stvari o nosečnicah in se je zelo ustrašila. Pravi, da ima občutek, da so njene prsi v zadnjem času drugačne in da ji tako deluje tudi trebuh. Na spletni strani je prebrala, da so to lastnosti nosečnic. Ne morem je pomiriti. Že, ko samo pomislim, da sploh nisva imela spolnega odnosa in da je bila prejšnji teden pri zdravniku (popolnoma vse je bilo v redu), se zgrozim ob misli, da bi bila noseča. Ko sem ji rekel, naj gre ponovno k zdravniku, je rekla, da bo počakala do 7. januarja. Če ne bo menstruacije do takrat, bo šla ponovno k zdravniku.

Zelo me je strah. Je noseča ali ne? Ne bežim od odgovornosti in ji bom stal od strani, ne glede na to, kaj se zgodi. Zanima me, po kolikem času po spolnem odnosu se lahko ugotovi, ali je ženska noseča ali ne? Je možno, da 4 mesece po tistem, kar sva imela midva postane noseča? Je možno, da jo zdravnik pregleda in reče, da je vse OK, teden dni kasneje pa je noseča?

Mogoče se vam tole zdi smešno, vendar meni ni. Otroke imam zelo rad, ampak v tem primeru bi rad videl da ni noseča. Iskreno upam, da mi boste pomagali.

Lep dan vam želim...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali jenoseča li ne? Prosim, pomagajte...
1.1.2006 15:49:13   
CIPRESA
dragi Franc jaz sem 100% da tvoja draga ni noseča ker NEMORE BITI brez spolnega odnosa še posebno pa ne 4 mesece po spolnem odnosu, to je nemogoče.

Lep preostanek praznikov in kar brez skrbi pa malo manj paranoje !!!

CIPRESA

(odgovor članu Franc_Rozman)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.1.2006 15:55:45   
jagoda
Kot je napisala že moja predhodnica. Od spolnega odnosa pred 4 meseci pa res ne more zdaj zanosit. BREZ SKRBI! Lahko pa ji izostane menstruacija zaradi stresa. Torej brez sekiranja in nabavita kontracepcijo za bolj sproščeno spolno življenje...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
1.1.2006 15:58:40   
CatJa
Ti jo le pošlji k zdravniku -> psihiatru. Pa brez zamere.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 4
1.1.2006 16:00:37   
Anonimen

Ma ni pogojev, da bi bila noseča....se pridružujem predhodnicam...da pa bosta oba 100% prepričana, je mogoče še najbolje, da skupaj odprete kakšno knjigo o nastanku oz. vse o sexu in oploditvi....bosta videla, da ni tako preprosto narediti otroka...to je moje mnenje...
Nati

(odgovor članu jagoda)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.1.2006 16:25:41   
Franc_Rozman
Če imata moški in ženska spolni odnos (in recimo, da je bil uspešen), po kolikih dneh, se lahko ugotovi, da je ženska noseča?

Najlepše se vam zahvaljujem za odgovore. Zelo mi je pomagalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.1.2006 16:35:15   
Minka Pobalinka

Ma dejte punce, a ne vidite, da se tale Francek mal norca dela z nas??

Neposredna povezava do sporočila: 7
1.1.2006 16:35:37   
CIPRESA
Že prvi dan izostanka naslednje menstruacije. Vi pa ste rekli da jo je po spolnem odnosu imela redno do sedaj seveda tako da - NEMOGOČE no!!!

Neposredna povezava do sporočila: 8
1.1.2006 16:52:22   
Carovnica Mica
me spominja na:
ko sva s fantom plesala tesno objeta sem med nogami zacutila nekaj trdega podobnega steklenici-ali je moj fant alkoholik?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.1.2006 16:59:53   
janjja
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Ti jo le pošlji k zdravniku -> psihiatru. Pa brez zamere.

s tem odgovorom se kar strinjam

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.1.2006 17:02:59   
Amoss
cca.30 dni po spolnem odnosu

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

Neposredna povezava do sporočila: 11
1.1.2006 17:03:36   
Franc_Rozman
Minki: ne delam se norca. Vedno poskušam koristno uporabiti svoj čas. Imel sem stisko, ker se na zadevo ne spoznam preveč dobro. Pač, nismo vsi isti.

Vaši odgovori so mi pomagali in zdaj sem pomirjen.

Iskrena hvala.

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.1.2006 18:05:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: janjja

Ti jo le pošlji k zdravniku -> psihiatru.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janjja)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
1.1.2006 18:12:01   
KMALU

a lahko vprasam koliko si star, da take bedarije pises?

a

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.1.2006 18:16:35   
Anonimen
Evo, toliko:

Franc Rozman-Stane, slovenski španski borec, partizan, general in narodni heroj, * 27. marec 1911, Spodnje Pirniče pri Ljubljani, (tedaj Avstro-Ogrska), Slovenija, † 7. november 1944, Lokve, Bela krajina.

Ni čudno, da je vse pobrkal.

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
1.1.2006 18:17:09   
san
glede na to, da je pod takim stresom, je možno, da gre za navidezno nosečnost. se tudi zgodi, včasih, kadar je žensko strah ali pa kadar si zelo močno želi otroka.
zares noseča pa ne more biti, glede na to da nista spolno občevala.
lp s

Neposredna povezava do sporočila: 16
1.1.2006 18:20:15   
KMALU

ma dajte no.. zenska ali je nora ali pa neumna... ali pa je tale "stane" en bedni saljivec..

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
1.1.2006 18:23:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 18
1.1.2006 19:07:44   
CIPRESA
Ja Franc sem te glih hotla vprašat pa ne zameri ampak a si siguren da ni vmes še nekdo tretji potem pa nevemo celotne zgodbe in ti nemoremo 100% povedat...samo spomnim te da nebo spet kdo govoril o tem da se je zgodil nov čudež!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.1.2006 20:52:47   
ona78
IZVIRNO SPOROČILO: Flamingo

IZVIRNO SPOROČILO: janjja

Ti jo le pošlji k zdravniku -> psihiatru.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ha ha ha hahhhahhhhhhh user posted image user posted image user posted image

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
1.1.2006 21:26:44   
Anonimen
Dragi moj-najbolje,da najprej s punco preverita zdravstveno stanje njenega želodca,da sperma slučajno ne bi šla skozi,ker potem bi bila možnost,da zanosi.user posted image Pomoje je tvoje dekle nosečo v glavi.To je bolano.Zato jo napoti k psihoterapevtu,da se ne naležeš še ti.In da ji ne nasedeš.Ker druga možnost je,da te vara s kom drugim,pa si on ne želi otroka,želi pa tebe obkriviti za to.Al pa tretja možnost-da si sam seb lažeš,da nista seksala,pa sta,in te zdaj mal peče vest.In še veliko možnosti je...ena je zagotovo prava!Srečno...brez zamere,prosim!

Neposredna povezava do sporočila: 21
1.1.2006 23:32:27   
Franc_Rozman
Vse, kar sem zapisal, je živa resnica. Nikoli ne lažem in nikoli se ne norčujem iz ljudi.

Zelo ste mi pomagali s svojimi odgovori, mnenji in nasveti. Zadeva mi je sedaj jasna in punci bom prenesel vaše ugotovitve, tako da je zame stvar zaključena. Ni potrebe po pisanju novih stvari. Če bom še kdaj potreboval vaše nasvete, se bom oglasil. Do takrat pa na svidenje....

Iskreno se zahvaljujem za vašo pomoč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?