|
Ali jenoseča li ne? Prosim, pomagajte... 1.1.2006 15:37:55
|
|
|
|
Franc_Rozman
|
Živio! Danes sem prvič na vašem forumu in iskreno upam, da mi boste pomagali z odgovori. Pred kratkim sem spoznal dekle. Zelo sva si všeč. Nekega dne sva najela sobo v hotelu in se začela poljubljati. Bilo je zelo lepo, tako da sva nadaljevala. Ker nisva poročena, nisva šla do konca. (s svojim spolnim organom nisem vstopil v njeno vagino) Veliko sva se božala, poljubljala, jaz sem jo zadovoljeval s prsti in jezikom, končala pa sva tako, da je ona mene obdelala oralno. Bilo je resnično zelo lepo. Kmalu zatem se je začela zelo obremenjevati z vprašanji: »Kaj, če sem noseča?« Jaz sem jo poskušal pomiriti s tem, da sploh nisva imela spolnega odnosa, vendar je ona razmišljala o tem, da je mogoče del sperme na neki način »zašel« v vagino. Zelo se je spremenila, zato sem ji svetoval, naj naredi test, kar je tudi storila. Kupila je neki »Baby blue« ali »Baby check« oz. nekaj takega. Rezultat je bil negativen, se pravi ni bila noseča. Pa vendar ji ni bilo dovolj. Moram povedati, da je zeloparanoična oseba (to mi je tudi sama priznala). Pomirila se je šele, ko je dobila menstruacijo. V hotelu sva se ljubila septembra. Potem je bilo vse OK. Redne menstruacije, nič nenavadnega. Do 14 dni nazaj. Povedala mi je, da ji zamuja menstruacija že teden dni. Vrnili so se strahovi, da je noseča. Svetoval sem ji, naj se pogovori z mamo. To je tudi storila in mama ji je rekla, da je to popolnoma normalno in da se večini žensk zgodi, da jim včasih zamuja menstruacija. Vendar ni zaleglo. Takrat sem ji svetoval, naj gre k zdravniku. In je šla. Povedala mu je, da ji zamuja menstruacija že deset dni. Pregledal ji je krvni pritisk (vse v redu), urin (vse v redu) in trebuh z ultra-zvokom (vse v redu). Rekel je, da ni nič narobe in ji dan neke tablete (baje za spodbujanje menstruacije). Rekel je tudi, da bo menstruacijo verjetno dobila med 3. in 7. januarjem. To je bilo prejšnji teden. To jo je malo pomirilo... Danes (teden dni kasneje) je brala na internetu neke stvari o nosečnicah in se je zelo ustrašila. Pravi, da ima občutek, da so njene prsi v zadnjem času drugačne in da ji tako deluje tudi trebuh. Na spletni strani je prebrala, da so to lastnosti nosečnic. Ne morem je pomiriti. Že, ko samo pomislim, da sploh nisva imela spolnega odnosa in da je bila prejšnji teden pri zdravniku (popolnoma vse je bilo v redu), se zgrozim ob misli, da bi bila noseča. Ko sem ji rekel, naj gre ponovno k zdravniku, je rekla, da bo počakala do 7. januarja. Če ne bo menstruacije do takrat, bo šla ponovno k zdravniku. Zelo me je strah. Je noseča ali ne? Ne bežim od odgovornosti in ji bom stal od strani, ne glede na to, kaj se zgodi. Zanima me, po kolikem času po spolnem odnosu se lahko ugotovi, ali je ženska noseča ali ne? Je možno, da 4 mesece po tistem, kar sva imela midva postane noseča? Je možno, da jo zdravnik pregleda in reče, da je vse OK, teden dni kasneje pa je noseča? Mogoče se vam tole zdi smešno, vendar meni ni. Otroke imam zelo rad, ampak v tem primeru bi rad videl da ni noseča. Iskreno upam, da mi boste pomagali. Lep dan vam želim...
|
|
|