Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ali je treba res vsak mesec po nove čevlje? 7.10.2005 9:55:40
|
|
|
|
Klepica
|
Pred časom sem gledala oddajo na nemški televiziji o tem, kako proizvajalci čevljev za otroke delajo manjše čevlje kot je označeno s številko. Od mislim, da 15. modelov, sta se le pri enem paru ujamali dejanska in označena številka. V vseh drugih primerih so bili čevlji tudi za 5 številk manjši . Verjetno vam ni potrebno posebej razlagati, kaj to pomeni za razvoj otroških nog in za denarnico. Posebej "nevarno" je s šablono izmeriti stopalo in potem na osnovi tega izbrati čevelj. Tudi metoda palec je včasih netočna, ker otroci enostavno potegnejo prste noter, še posebej, če jim je čevelj všeč. V Avstriji pa tudi po netu www.kinderfuesse.com se dobi poseben meter, s katerim se izmeri otrokova noga in določi dejanska številka čevlja. Pa da me ne bo kdo obtožil, da delam reklamo. Meter sem si naročila, bom poročala o ugotovitvah.
|
|
|
|
RE: Ali je treba res vsak mesec po nove čevlje? 7.10.2005 10:01:07
|
|
|
|
Urša
|
Zanimivo. Ne delaš reklame, brez skrbi. Ti kar sporoči svoje ugotovitve.
|
|
RE: Ali je treba res vsak mesec po nove čevlje? 7.10.2005 10:06:49
|
|
|
|
Marogica
|
Tudi jaz sem gledala in je res zaskrbljujoče. Mi smo ponavadi kupovali čevlje tako, da smo vzeli kakšen star čevelj s seboj ali pa otroka. Seveda tudi to ni idealno. Si pa imam namen naoržiti meter. Hvala za link.
|
|
RE: Ali je treba res vsak mesec po nove čevlje? 7.10.2005 12:16:11
|
|
|
|
kofetek2010
|
jaz še zmeraj prakticiram tako, da mu podplat premerim s podplatom čevlja, saj smo imeli velike probleme, ker je imel bolj močno nogico in največkrat v širino ni pasala v čevelj še posebej Nike so tiste, ki imajo dost manjše modele od številk
|
|
|
|
RE: Ali je treba res vsak mesec po nove čevlje? 7.10.2005 14:57:06
|
|
|
|
rainbow
|
V mb trovinah Pika in Ciciban imajo meter in zmerijo nogico, tako da se takoj vidi. Drugje pa še res nisem kupovala. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?