Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali je to sploh mogoce? 2.8.2006 7:48:45
|
|
|
|
muha1
|
Mislim, da nisi in je vse psihične baze. Lahko pa preveriš z Clear blue
|
|
|
|
RE: Ali je to sploh mogoce? 2.8.2006 7:49:09
|
|
|
|
srecna mati
|
Tudi jaz imam enak problem.Jem tabletke in ta mesec sem imela samo tri dni menstro in se to full mal. Jst tud ne vem kaj naj naredim.Kaksne znake pa imas?
|
|
|
|
RE: Ali je to sploh mogoce? 2.8.2006 7:51:23
|
|
|
|
PBJ
|
Tabletke so menda 99% zanesljive ... razen, če si katero pozabila Meni je baby check mini skoraj dve leti nazaj pokazal pravilno, s CB sem pa še vseeno preverila zadevo. Kateri test pa si naredila?
< Sporočilo je popravil PBJ -- 2.8.2006 7:52:02 >
|
|
RE: Ali je to sploh mogoce? 2.8.2006 8:59:10
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Mislim da je vse bolj psihične narave, sicer pa kakšna je bila te dni vročina sploh ni čudno, če telo ne funkcionira kot prej.(se pravi manj dni menstruacije)
|
|
|
|
RE: Ali je to sploh mogoce? 2.8.2006 9:08:34
|
|
|
|
malecka_mateja
|
odvisno je tudi od tabletk kere jeta!ker moja kolegica je jedla cilest in je z njimi zanosla mela 5 mesecov normalno menstruacijo ko pa se ji je mali zacel premikat pa je sla g ji je reko da je v petem mesecu!tako da nebota prvi ki se to zgodi!mogoce se test ni pokazal ker je se prehitro ponovi ga cez 14 dni pa bo ziher!pa clear blu! ta je najboljsi! no jaz poznam dosti primerov ko so zanosle z tabletkami in mele m se zraven! drzim pesti! papa!
|
|
RE: Ali je to sploh mogoce? 2.8.2006 9:09:43
|
|
|
|
Tiamo
|
Prijateljica je zanosila, čepraj je jedla tabletke, ampak je splavila spontano. Dobila zelo močno krvavitev, krče,...ginekolog ji je potrdil nosečnost in splav, ji potem dal močnejše tabletke. Če ne bi jedla naprej tablet, bi se nosečnost verejtno obdržala, vendar so potem tabletke naredile svoje. Ješ tabletke naprej? Najbolje da narediš test
< Sporočilo je popravil Tia74 -- 2.8.2006 9:12:31 >
|
|
|
|
RE: Ali je to sploh mogoce? 2.8.2006 9:34:43
|
|
|
|
srecna mati
|
ja jaz sem lihkar imela mestro danes pa nej bi vzela spet prvo tabletko, sam ne vem ali bi bilo to dober. bom pa naredila danes test ceprav naj bi to pocela zjutri bom naredila ko pridem z sluzbe,sej nebo ni narobe ce ga sele takrat naredim?
|
|
|
|
RE: Ali je to sploh mogoce? 2.8.2006 12:57:02
|
|
|
|
SašaR
|
Pomoje da ni mogoče. Jaz sem enkrat pozabla vzeti prvo tabletko in sva imela odnos. Ugotovim drugi dan da sem zabluzila, takoj kličem k doktorju in mi reče da ni panike. Naj pa lepo jem sedaj naprej tako kot je treba.
|
|
RE: Ali je to sploh mogoce? 2.8.2006 13:05:59
|
|
|
|
pina-1
|
pri meni se konstantno dogaja da zabluzim s temi tabletkami.... mislim da vsakič z ovojčkom vržem stran še kaki dve pozabljeni tebletki . Pa še vedno je prišla . Možno je zanositi vendar je po moje verjetnost majhna.
|
|
|
|
RE: Ali je to sploh mogoce? 2.8.2006 15:50:59
|
|
|
|
Amoss
|
Jem (se vedno po nasvetu G) tabletke Femoden, naredila pa sem CB in Seratec.Ne vem no slabosti tiscanje v jajcnikih, utrujenost spala bi lahko 24 ur na dan,....Mam ful obcutek mozno pa je da je psiha saj da bi bilo to tako mocno, res vsi simptomi, mah kako nas je mati narava naredila
|
|
RE: Ali je to sploh mogoce? 2.8.2006 16:15:18
|
|
|
|
Beti S
|
Po moje nisi noseča, je le psiha. Kar se tiče pa , sem jo tudi jaz imela junija samo 1 dan in to zelo malo, tako da sem test delala. Jemala pa sem logest. Vse to je pa tudi po mojem posledica te neznosne vročine, no dans je boljše
|
|
RE: Ali je to sploh mogoce? 2.8.2006 18:18:02
|
|
|
|
lu155
|
Clear blue .......s tem sm jst opravla!jah možnost za nosečnost je......seceda če mata znake...jst bi test nrdila...kaj pa hočeš druzga! pa srečno
|
|
RE: Ali je to sploh mogoce? 2.8.2006 18:32:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Možnost za nosečnost je, sploh če si tablete šele začela jemati po porodu in se hormoni še niso "normalizirali".
|
|
|
|
RE: Ali je to sploh mogoce? 3.8.2006 15:19:01
|
|
|
|
petraz
|
Tudi jaz misim, da nisi noseča.....
|
|
|
|
RE: Ali je to sploh mogoce? 3.8.2006 15:26:53
|
|
|
|
Anonimen
|
malecka_mateja in zakaj je clear blue najboljši??? Ti nekaj prišepnem: clear blue in baby check sta čist ista!!!!Trakec notri je ist od clear blue,samo da pri njem plačaš še palstiko v katerem je ovit okrog t
|
|
|
|
RE: Ali je to sploh mogoce? 3.8.2006 15:30:24
|
|
|
|
KIRA
|
romed je glih tako dober, ene pravijo da je še bolj občutljiv kot CB. jutri ne vzemi tabletke, naredi pa test. pol boš pa vidla... mam pa tud jest ta mesec zelo bogo menzo. najbrž je kriva moja ščitnica, ki se nora dela že nekaj časa. še jest cvikam, čeprav vem, da ni možno, da bi bla noseča, ker uporabljava kondome. pa ziher noben ni poču. mora bit nekaj drugega - najbrž res hormnosko. LP
< Sporočilo je popravil KIRA -- 3.8.2006 15:33:17 >
|
|
|
|
RE: Ali je to sploh mogoce? 3.8.2006 16:02:33
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Jaz sem precej časa jemala tablete in zraven tudi kdaj pozabila vzet kakšno, pa na srečo nisem zanosila. Sem pa zanosila takoj, ko sem nehala jemat tablete (no, zaradi spleta okoliščin nisem prišla pravočasno do njih). Po mojem nisi noseča, ampak ker imaš to misel v glavi, še potenciraš vse, kar bi lahko bili znaki nosečnosti. Jaz bi se na tvojem mestu sprostila in jemala tablete normalno naprej. Saj ti je tud test pokazal, da nisi noseča. Imam pa tudi jaz včasih bolj močno menstruacijo, včasih pa spet tako šibko, da ne vem, ali je to menstruacija ali kaj drugega. Pa je baje vse to normalno. Pa še to: meni je npr. baby check čist fajn test. Lp
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?