Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ali je to ovulacija ?????????? 25.8.2005 8:04:39
|
|
|
|
DrejcDrejc
|
Težko je reči. Malo zgodaj je za ovulacijo, res pa, da je možno. Ampak običajno so pri ovulaciji bolečine baje samo po en dan, pa še tisto bolj kartko obdobje... Težko je reči! Sicer pa, če O je ali ni, ti samo pridno vsak drugi dan v akcijo s tvojim dragim, pa bo :)
|
|
|
|
Ali je to ovulacija ?????????? 25.8.2005 10:15:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ovulacijsko ščipanje traja nekaj ur, maksimalno en dan, pač toliko časa, kot jajčnik rabi, da izloči jajčece.
|
|
|
|
Ali je to ovulacija ?????????? 25.8.2005 14:08:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, lahko da je tudi to možno. Mene je ob ovulaciji kakih 4-6 ur v enem ali drugem jajčniku špikalo, kot da bi mi kdo zapičil kakšno iglo notri. Možno pa, da te boli, ker jajčece dozoreva, pa da to čutiš, sploh ker se izloča takrat veliko hormonov in je vse bolj občutljivo. Da se torej povežeta bolečini ob zorenju jajčeca in njegovi dozoritvi (torej ovulaciji). Če si pa že prvič zanosila 10 dni po zadnji M., je pa sploh verjetno, da imaš malo bolj zgodnjo ovulacijo. Drugače pa ti jajčniki lahko kar tako bolijo. Mene so v puberteti (ko sem imela 12 let) dvakrat tako zelo boleli, da so že sumili, da imam vnet slepič. Potem so pa ugotovili, da postajam ženska (res sem kmalu po tem dobila prvo M.) in da me bolijo jajčniki, ker pospešeno delujejo zaradi hormonov. Torej je povsem možno, da te dol špika, ker se jajčnik pripravlja na ovulacijo in izloča veliko hormonov.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?