Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali je težko istisniti zrak iz armafleksov? 29.5.2008 14:26:07
|
|
|
|
Mišni
|
A že vse kampirate ali kaj? Ma jaz kar ne morem verjeti, da se na teh armafleksih dobro spi. O.K., verjamem, da tisti 20-letniki, ki so doslej spali na tleh, na njih fuuuul dobro spijo. Ampak kaj pa mi, ki smo že malo v letih?
|
|
|
|
RE: Ali je težko istisniti zrak iz armafleksov? 30.5.2008 8:13:50
|
|
|
|
viv_
|
Oj, kampirali smo za vikend Ne, men to ni tak problem. Odprem štoflce, narolam, zaprem štoflce in to je to...
|
|
RE: Ali je težko istisniti zrak iz armafleksov? 3.6.2008 10:42:48
|
|
|
|
Mišni
|
Ja, viv, saj v primerjavi z blazinami je v bistvu s temi armiči manj dela. Ne rabiš niti pumpe, ki je tudi neki dodaten strošek, če tako vzameš. Potem pa obstaja pumpa za v avto, pa pumpa za na navadno elektriko ali pa dodatno adapter, pa ročna pumpa ... to vse stane v bistvu. Edino jaz še sedaj ne verjamem čisto, da bi na tem lahko spala. Sem zadnjič v Sportu 2000 probala ležati na enem 5-cm, pa mi je bilo kot bi ležala na tleh. Enostavno ne upam tega kupit.
|
|
|
|
RE: Ali je težko istisniti zrak iz armafleksov? 3.6.2008 14:33:58
|
|
|
|
viv_
|
A ti posodim enega za kakšen vikend?
|
| Stran: [1] |
imenaklara2007katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?tiana (
14%)
lana (
38%)
neža (
46%)
vanesa (
2%)
Število vseh glasov: 129Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!