|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali je res?
14.10.2008 16:29:59   
Anonimen
Pozdravljene!
Mene pa zanimata dve stvari. Ali je res, da lahko ženska sama s prstom občuti koliko je odprta in ali je res, da je lahko vode, ki odteče pri nosečnici, tudi do 5 litrov? Meni se oboje zdi nemogoče. Nekatere ženske pa pravijo, da je to res.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali je res?
14.10.2008 16:46:40   
Anonimen
Ja in svizec zavija Milko čokolado. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.10.2008 16:51:59   
Jelcy
Ne ni res!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.10.2008 17:09:03   
Mandek
user posted image
Sem se mogla nasmejati, ker se vedno ob tem spomnim na mojega dragega, kako je prepričan, da bo on ugotovil, če sem že in za koliko sem odprta...Kar tako, mimogrede-vrže uč in reče..."hm, se mi zdi, da si ene 2 cm". user posted image user posted image user posted image

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.10.2008 17:18:32   
Naja30
user posted image

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.10.2008 17:53:20   
Anonimen
Jaz tudi temu ne verjamem. Sam ena moja znanka, ki je medicinka, pa trdi, da je to res. Sam ne vem glih kako je medicinsko šolo sploh nardilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.10.2008 18:08:26   
Dali*
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.10.2008 18:34:48   
Katjusa
kolk je vode ne vem da se pa da MV otipat kolk je odprt pa verjamem sicer jst si nisme sama je pa moj možek občutil ko je prst not dal in je reku da se mu zdi da sem za dober prst odprta čez ene 2 dni je reku da sem za 2 in pol naslednji dan sem mela ctg in kontrolo v P in sem bla skoraj 4 cm odprta in smo šli rodit.... tak da jst v to verjamem kolk je pa vode pa ne vem jo je pa res kr veliko.....

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.10.2008 18:35:37   
Katjusa
ene si na način tipanja MV ugotavljajo kdaj je ovulacija.... in verjemite v 2x po 2 leti truda smo si tud mi to pogruntal in točno smo vedli kdaj bo M prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.10.2008 18:55:00   
kajajaka
vode je veliko!

Kako pa bi sama preverila koliko si odprta? Tipa se namreč odprtost maretničnega vratu, ki pa je precej globoko. Bi morala imeti roke dolge kot opica, da bi potipala. Ja pa še trebuh je ovira - jaz se na koncu še briti nisem mogla sama, kaj šele, da bi prste 10 cm globoko vtikala... user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.10.2008 19:54:26   
poli*
Seveda se da tipati, koliko si odprt- tipaš maternični vrat.
Kako mislite, da pa babice ugotavljajo odprtost??? enako kot lahko vsaka sama! in to ni prav nič "takega"- samo malo vaje in izkušenj je potrebno

Glede vode pa ne vem.. mogoče je 5 litrov malce velika številka... kakšen manj pa sigurno.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.10.2008 19:58:36   
K_a_t_i
Za prste ne vem, vode sem pa jst definitivno mela več od 5l. Sem se še v sprejemni pisarni zajbavala, da dober, da nimajo parketa, ker bi jim ga zih dvigel! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.10.2008 20:53:15   
blaža
Jaz sem tudi vedno v strahu gledala na mini vložek, da če mi plodovnica pušča. In pol, ko mi je odtekla voda, je lilo še v čevlje in sem se morala podložit z brisačo, pa ta velikouser posted image . Ne bi pa znala ocenit kolko je plodovnice. po moje je meni odteklo vode, kot, če bi se fajn polulala, ma to ne more bit 5 litrovuser posted image .

Kot je že ena zapisala, si jaz še riti nisem mogla dosežt, kot je treba, ked nisem z nobene strani prišla zraven, da bi vidla kolko sem odprta.user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.10.2008 21:41:59   
katra55
Plodovnice je na koncu nosečnosti približno 0,5-1l.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.10.2008 23:04:54   
polona5
Meni je babica pri porodu rekla, da je plodovnice lahko največ 2 litra. Sem jo kar vprašala, ker me je res zanimalo, saj se mi je najprej ulilo kot iz škafa in nato kar ni bilo konca odtekanja te plodovnice. Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.10.2008 17:05:30   
clara23

Nič od tega ni resuser posted image user posted image

(odgovor članu polona5)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.10.2008 17:12:48   
cursa
Nam so v MŠ rekli, da je plodovne vode od enega do dva litra. Kako pa je s tipanjem nam pa niso nič omenjali. user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 19:48:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cursa)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
17.10.2008 10:50:21   
Anonimen
Kaj pa blato, urin, potenje, tekočina iz edemov? Prvič slišim, da bi katera imela 6 l plodovnice. Nalij si v eno posodo 6 l tekočine, dodaj še tolk kolikor misliš, da je zasedel prostora tvoj otroček in posteljica in potem premisli, če bi vso to gmoto stlačla v svoj trebuh. Mislim, da ne. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
17.10.2008 10:52:19   
Anonimen
Jaz sem imela na porodni mizi 77 kg.Ko sem rodila, je bila mala težka 3 kg, plodovne vode je bilo točno 4 kg. Tak da.user posted image In še danes 4 mesece po porodu imam 70 kg.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
17.10.2008 10:54:07   
Anonimen
Se opravičujem, 3 litre, nisem štela še posteljice.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
17.10.2008 12:49:52   
evica23
Kolk je plodovne vode res nevem. Maternični vrat ti pa tudi babca s prsti potipa in pove koliko si približno odprt. Zdej sama pa s trebuhom bolj težko potitaš, možek pa ti lahkop pomagauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 15:26:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 15:28:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 24
17.10.2008 19:10:06   
poli*
ejj pupe, ma saj vemo, da si niti ena nosečnost al pa porod nista enaka, tko da se je brez veze nekej tu kregat kdo ma prav. Nekatere imajo pač več vode, druge manj... in tut nekatere si znajo tipat maternični vrat, druge pa ne (ok, ene si ga ne morjo zrd velkega trebuha). pika

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?