|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali je prav ali ne
19.6.2008 11:15:16   
Anonimen
S partnerjem sva že veliko let skupaj. Sedaj je postalo že kar vse monotono. Spoznala sem moškega za športin me zanima ali bi se vi strinjali, da imam za šport moškega in ne ženske. Saj imam tudi prijateljice, samo me zanima ali bi bilo čudno če bi se družila tudi s kakšnim moškim ali bi morala se izključno samo z mojim fantom. Res je nisva poročena ampak vseeno me skrbi kako bo. Omenila sem mu že za tega človeka ampak to je tudi vse. Imam občutek da mi tudi jmoj vsega ne pove. Vem da to ne bi bilo nič več od športa noben flirt, osvajanje ali kaj več no morda iz njegove streani z moje pa ne. Kako bi vi naredili. Zanima me mnje ali mi pripada svoboda ali ne ker dozdaj sem bila vedno z mojim pri vsem in bi rada malo spremembe, da se družim še s kom drugim, s fantom pa še nimava otrok on pa pravi da ima samo mene rad. vem da to nima nobene povezave s športom ampak samo v vednost
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali je prav ali ne
19.6.2008 11:16:58   
Anonimen
mislite da bi morala fantu povedati ko grem na šport ali bo še kdo zraven ali ne? bočitum se kot v kletki

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.6.2008 11:29:30   
Anonimen
user posted image

Nekak mi je logično da imamo ljudje mešano družbo. No vsaj jaz imam tudi moške prijatelje. Se mi zblede da se sam z ženskami družimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.6.2008 11:39:07   
Anonimen
fantu sem povedala za tega človeka vidu ga pa še ni-je to sploh pomembno ker jaz tudi ne lazim za mojim in  tudi ne zahtevam da mi vse predstavi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.6.2008 11:41:37   
lelaval
Nekak mi je logično da imamo ljudje mešano družbo. No vsaj jaz imam tudi moške prijatelje. Se mi zblede da se sam z ženskami družim

Jaz isto. in moški niso hinavci ter obrekljivci.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.6.2008 11:49:33   
puncica
ne zastopim, kako imaš moškega za šport, pa žensko za šport user posted image

Tole me je zmotilo:

Vem da to ne bi bilo nič več od športa noben flirt, osvajanje ali kaj več no morda iz njegove streani z moje pa ne.

Ne vem zakaj bi se zapletala in športala s temle tipčkom, če vidiš da si mu všeč.user posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 19.6.2008 11:51:47 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.6.2008 11:54:40   
Anonimen
Če tebi ne bi hodile po glavi grešne misli, sploh vprašala ne bi kaj takega.Še sama sebi ne verjameš, da se med vama ne bi moglo nič zgoditi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.6.2008 11:58:16   
Volga
Po moje bi bilo dobro v prvi vrsti definirat, za kakšno zvrst športa gre.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.6.2008 12:08:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Če tebi ne bi hodile po glavi grešne misli, sploh vprašala ne bi kaj takega.Še sama sebi ne verjameš, da se med vama ne bi moglo nič zgoditi.

Se strinjam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
19.6.2008 12:10:05   
tanikaa

Ja, bi se kar strinjala. In če vzamemo v ozir še to, da je v zvezi že nek dolgčas. Hm, ne verjamem, da se to ne bi/ne bo razvilo v kaj več.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.6.2008 12:28:37   
Anonimen
recimo,da bi imeli vse poštimano v zvezi kaj bi storili-zdaj sem bolj resno vprašala z fantom pa bova tudi uredila odnose da bo vse v redu. bi šle z tem moškim na tenis ali ne - ker prijatelica in fant niso za ta šport navdušeni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
19.6.2008 12:33:48   
tanikaa
Ne vem. Res ne vem, kaj bi jaz naredila. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.6.2008 12:39:13   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Se strinjam.

Tut jst.

Torej v tem primeru je odgovor ne, ne bi šla. Če pa bi bilo meni in prijatelju jasno, da sva samo prijatelja in bi se vse odvijalo v tej smeri - pa ja, bi šla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.6.2008 13:03:05   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

recimo,da bi imeli vse poštimano v zvezi kaj bi storili-zdaj sem bolj resno vprašala z fantom pa bova tudi uredila odnose da bo vse v redu. bi šle z tem moškim na tenis ali ne - ker prijatelica in fant niso za ta šport navdušeni.

jaz z njim ne bi šla, če vidiš da si mu všeč in ti na to namiguje, ni šans, samo zaplete se lahko vseskupaj, raje ne tvegaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.6.2008 13:08:38   
Anonimen
Jaz pa sploh ne štekamuser posted image

Mislm zakaj človk neb smel it na tenis z nekom k ma slučajno tičkauser posted image  
Jaz res ne štekam no. Mislm zakaj je treba to sploh spraševat?
Kaj do zdej nisi imela nobenga moškega kolega al znanca al kako?
Kaj tolk zaupanja nimate vase, da se ne upate z moškimi družituser posted image

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
19.6.2008 13:32:36   
ronja
Jaz imam prijatelje obeh spolov in ne mislim ne z enimi ne drugimi nič met, glede športa pa res ne vidim nobene težave. Sicer ne vem, kaj dela ta tema na seksu?user posted image

Je sicer res, da je moj športni prijatelj iz faksa, badmintona, potapljanja, pa še kaj bi se našlo... postal oči moje user posted image , ampak bi to res težko pripisala športuuser posted image - prej kemijiuser posted image in biologiji. Ja, na začetku sem tudi jaz imela drugega fanta in sva z lubijem samo športala in nič več, nobenega flirtanja (vsaj ne med športom, nouser posted image ), pa v skupni družbi sva bila. Ko pa sva se z onim razšla, se je kmalu tole začelo, meni se ne zdi s tem nič narobe. Seveda sva se zbližala tudi med športanjem, ampak hodit zato nisva začela. In tudi s tistim fantom sva se razšla, zato, ker mi pač ni bilo več všeč z njim -  če bi mi bilo še naprej super, verjetno ne bi bilo s tem nič.

Zdaj hodim na plavanje, kamor lubi ne hodi, hodijo pa drugi fantje, pa me to ne moti, razen kadar se prerivajo zaradi svojega moškega ega, da ženska ne sme bit hitrejšauser posted image . NJega sploh ne moti, ker itak ve, da sem zacopana vanj in da ga ne bi zamenjala za nič na svetu! Itak me pa posluša vsake toliko, kako je bilo noro, ko ni bilo nobenega fanta ali pa kako je kakšen blesav, ko se rine...

Jaz zagovarjam pravilo, da naj bojo skomine povsod okoli, ker tako lahko vedno veš, da je tisti tvoj še vedno pravi - če te vsi ostali fantje ne ganejo, je očitno vse ok. Če te začnejo mikat, je treba pogledat, kaj je doma narobe - in obratno za fante. Zadnje, kar bi si želela, je, da mojega lubija ne bi več nobena pogledala! Naj probajo ga dobijo, če lahko! Če ga lahko, mu ni noro z menoj - in če je tako, bi to rada čim prej vedela, ko se da še kaj popravit...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.6.2008 13:35:36   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Mislm zakaj človk neb smel it na tenis z nekom k ma slučajno tičkauser posted image  

pa a si ti prebrala cel njen post sploh tist del ki sem ga mal višje zgoraj prlepla, tip ji je dal vedet/pokazal da mu je všeč, ne vem če je to pol glih prijateljsko vse skupaj, men ne deluje glih. Če pa sta dva frenda pa valda da ni problema da se družiš z njim, tule je pa vse skupaj čudno.

< Sporočilo je popravil puncica -- 19.6.2008 13:37:49 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.6.2008 13:49:08   
Anonimen
če sta že od prej prijatelja in se poznata, zakaj pa ne? drgač pa men ne blo lih vseeno,da bi moj  sedaj,ko sma skup spoznal eno žensko in začel z njo športat + da mi je sploh ne bi predstavil.

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 17:06:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
19.6.2008 20:02:19   
Anonimen
Jaz tudi imam serviserja za računalnik moškega ne ženske.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
19.6.2008 20:11:01   
Marogica
Meni se zdi, da je v ozadju še kaj več ali pa se vsaj plete. user posted image  Če bi ti npr. že 15 let igrala teni, pa trenutno ne bi imela partnerja za igro, bi še nekako razumela, da si pač poiskala moškega. Če pa si začela sedaj, mogoče celo samo zato, da bi z njim lahko "športala", potem je seveda v prvi vrsti kaj drugega kot šport in je šport samo pretveza...

TOrej jaz ne bi. In kot je že ena napisala...da se meni mij mož kar naenkrat nacrta, da bi sedaj pa nekakšen šport z "novo" kolegico igral....bi se enostavno vprašala....in zamislila...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.6.2008 20:17:08   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Zato, ker mislim, da nekaj čuti do tega tipa. Pa si tega noče priznati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.6.2008 21:29:17   
Anonimen
Nič ne čutim do tega tipa, ampak samo kot družba za šport in to je vse. Morda me ta tip še malo tako gleda, ker mu še nisem utegnila povedati da imam fanta bo pa to izvedel takoj ko se vidiva tako da bo takoj vedel pri čem je jaz pa ne bom slepomišila.
a bi bilo sedaj še karkoli narobe?

(odgovor članu silvya)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
19.6.2008 21:48:20   
Anonimen
zakaj rabiš naš odgovor,če je to spremenljivo?? verjetno boš že sama vedela kako je in bo na stvari. vprašaj sama sebe,če bi ti blo ok,da bi si tvoj dobil prijateljico in izvajal z njo skupne hobije.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
19.6.2008 21:55:33   
Zofy
Štekam zakaj to sprašuješ, ker poznam par takih parov, ki so tako ljubosumni in posesivni, da en drugemu ne pustijo dihat. In bi se kar ločili, če bi šla npr. žena s prijateljem na šport ali kavo. Jao, jao.

Jaz bi šla, seveda. Povedala bi da grem in s kom grem. To tudi počnem in ni sploh nobene panike. Sva oba dovolj samozavestna in zaupava drug drugemu, da naju ne muči nepotrebno ljubosumje. Samo je pa res, da če sprašuješ, je najbrž nekaj "v zraku"... To moreš sama razčistit, ker če se začne neka privlačnost in flirtanje, se znajo stvari zakomplicirati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?