|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali je mogoče?
14.10.2004 14:42:50   
Smrketa
Živjo, sem šele v 6. tednu, pa se mi zdi, da imam mal trebuščka, men se to zdi neverjetno, poleg tega se mi zdi, da karkoli pojem, sem kot balon. Ker nosim precej ozke hlače, jih skor ne morem več zapeti.

Pozdravček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ali je mogoče?
14.10.2004 14:57:38   
Smrketa
Ja pol sva pa kar skupi, moja ZM 7.9.:bravo:

V mojem modrcu je sicer bolj polno, ni pa potrebe, da bi vzela večjo številko, a pri tebi je že tako???

Lp.

(odgovor članu Smrketa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ali je mogoče?
14.10.2004 15:21:27   
bikica30
Hojla!
Saj ne da bi vama hotela vzeti veselje :ups: , ampak ta 'trebušček' je po vsej verjetnosti posledica malce počasnejše prebave in s tem napenjanja, čeprav se vama zdi da je s prebavo vse v redu...tudi jaz sem imela tja do 8. ali 9. tedna probleme z zapenjanjem kavbojk, potem se je to uredilo in zdaj sem spet (še vedno) v njih, pa sem že v 12.tednu.
Ko sem bila pri G. na prvem pregledu v 9. tednu, sem jo vprašala kaj je to, da se mi vsake tolk časa napihne trebuh in ali se to že maternica razteguje, pa je takoj 'zatrla' da sigurno ne, da to je prebava!! :zmeden:
Tako!
Uživajta, pa brez zamere, mogoče se tudi motim,
LP, Anya

(odgovor članu Smrketa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ali je mogoče?
14.10.2004 15:29:26   
ANJA5
Pozdravljam obe srečke nosečke in vama povem še mojo izkušnjo z začetnim trebuščkom, ki pa je bil le posledica vsega novega dogajanja v telesu. Prebava se mi je ful poslabšala in zato napihnjenost in tiščanje v želodcu. Zdaj sem noseča dobre 3 mesece in imam manj trebuha kot čisto na začetku. Edino zvečer se napihne (ampak to je od vse hrane in tekočine).

Lepo se imejta in vso srečo,

Anja

(odgovor članu Smrketa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ali je mogoče?
14.10.2004 16:54:18   
cekrček
olja :ups:

no da vam povem ,da jaz že od mojega 11 tedna nisem mogla hlač zapet :nosecka:, tako da sem imela nekako izprovizirano s pasom , da se ni videlo da gumba ne morm zapet ampak, ker so mi bile nosečniške obleke še ful prevelike sem si pač tako pomagala.Danes sem v 16t pa me vsi sprašujejo če pričakujem dvojčka :modri: :roza: ker imam res neverjetno velik trebuh, prebavo pa zelo dobro.Že 14 dni nosim nosečniške obleke,ker so mi večinoma že prav.Tko da mislim da enim trebušček res kar malo bolj ven skoči...pa nič zato sej nosečke smo prav luštne a ne?:sloncek::metulj::sloncek::metulj:

Pozdravček vsem, cekrček

(odgovor članu Smrketa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ali je mogoče?
14.10.2004 18:30:53   
Abby
JAz imam v 19t druge nosečnosti tak trebušček, kot sem ga v 1. imela šele v 24 tednu, problem je pa, da sem sicer zelo suha in mi moje običajne hlače seveda niso več prav, nosečniških si pa tudi ne morem prilagoditi tako, da mi ne bi opletale okrog riti. Večinoma nosim trenirko, v kateri se trebušček čisto lepo vidi, ampak še vedno izgledam samo debela, ne pa noseča. :((

(odgovor članu Smrketa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?