|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali je možno da se že pozna trebuh?
8.8.2009 21:49:22   
Tejča05
Zdravo punce, ne vem ali sem na pravem koncu ali ne. Samo malo sem v dvomih kajs  dogaja z mano.
Imam že eno hčerkico in pri njej se mi je trebuh zaćel poznati tam po 3-eh mesecih.
Zdaj pa nič kaj ne mirkamo. user posted image  sem imela nazadnje 23.7.09. In od takrat do danes kar nekaj user posted image .
Zdaj pa imam trebuh nenormalno velik? Ne vem kaj je. Niti ne vem ali sem noseča ali ne, niti mi še ne zamuja, ker še ni čas. Ali je možno, če je res kaj na user posted image user posted image  da se v drugo tako hitro pozna trebuh ali mal pretiravam? user posted image user posted image user posted image

Hvala za odgovore.

Lps
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali je možno da se že pozna trebuh?
8.8.2009 21:51:38   
vijolica02
Meni se je v drugo zelo, zelo hitro poznalo na trebuhu, tko da tut jst takrat nism vedla, če je to normalno, ampak je blo :)

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.8.2009 21:51:52   
valentinčica30
Brez zamere, pretiravaš.

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.8.2009 21:53:33   
žab*ca
Tudi pred menstruacijo se trebuh pveča,tako da .....

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.8.2009 21:55:45   
Anonimen
Tejča05, lahko je povsem psihološko! boš videla kmalu, kakšno je stanje:))

(odgovor članu Tejča05)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.8.2009 21:58:55   
Tejča05
Ma sej ne zamerim, sam ne vem kaj je z mojim vampom. K me kr mal mori. Zakaj je tok napihnn. K je prou grdo za vidt. In ja tut men je kr neki da bi se tako hitro poznal sam mam res velim trebuh zadnje tri dni. Pa ne vem zakajuser posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.8.2009 22:07:54   
zoja10
Majček bo user posted image user posted image .....

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.8.2009 22:12:39   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.8.2009 22:20:52   
Tejča05
Sej vem da je mal butast uprašanje. Sam res je grozn za vidt. Pa n evem kam se naj ubrnem in uprašam. Ker tišči me ne. Boli me ne. Za user posted image  tut še ni čas. Tko da ne vem. Vem pa da je smešn uprašanje. Zato pa vprašam ker baje se pri drugem hitreje pozna vem pa ne kok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.8.2009 22:32:11   
lukec
ker baje se pri drugem hitreje pozna vem pa ne kok.

Hitreje že, ne pa po treh dneh, kolikor naj bi bila ti (po mojih izračunih) noseča, no!

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.8.2009 23:02:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tejča05

Sej vem da je mal butast uprašanje. Sam res je grozn za vidt. Pa n evem kam se naj ubrnem in uprašam. Ker tišči me ne. Boli me ne. Za user posted image  tut še ni čas. Tko da ne vem. Vem pa da je smešn uprašanje. Zato pa vprašam ker baje se pri drugem hitreje pozna vem pa ne kok.

ja test nared luba duša....pol pa če je plus, iz najbolj grdga, odvečnega vampa, ki se ga nonstop notr vlači in pod ohlapnimi majcami skriva v istem momentu rata prečudovit nosečniški trebušček, k ga je celmu svetu treba pokazat z oprijetimi majčkami in ponosno držouser posted image user posted image

take smo....

(odgovor članu Tejča05)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
8.8.2009 23:06:19   
lukec
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: Tejča05

ja test nared luba duša....pol pa če je plus, iz najbolj grdga, odvečnega vampa, ki se ga nonstop notr vlači in pod ohlapnimi majcami skriva v istem momentu rata prečudovit nosečniški trebušček, k ga je celmu svetu treba pokazat z oprijetimi majčkami in ponosno držouser posted image user posted image

take smo....

user posted image

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.8.2009 13:07:42   
Taddy78
Joooj no...še M ti ne zaostaja pa naj bi se ti že poznal nosečnisški trebušček?
Le kako bi bilo če bi vse zaradi napihnjenosti bile kar noseče. Mene pred M obvezno napihne in to tako da moj in vsi okoli mene mislijo da sem noseča in kaj naj zdaj...

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.8.2009 13:37:51   
Gina
Jaz sem pa vedela tudi po tem, da sem noseča, ker sem takoj, po par dneh imela trebuh ful napihnjen, bolj kot pred M. Pa ni to fora. V resnici se telo pripravlja na nosečnost, maternična stena se zadebeli, vse v telesu se pripravlja na otroka - vsak mesec - iz istega razloga si mal otečen tudi pred M. Če si noseč, se ta proces pač ne prekine, ampak telo še bolj skrbi za zarodek, s spremenjeno sluzjo, odebelitvijo maternice...pač polno enih procesov se dogaja, ni samo ena pikica v trebuhu in to je to. V resnici je razmišljanje, da je v trebuhu itak samo en za pikico velik zarodek in da mora biti temu primerno velik tudi trebuh, čist mimo - ker ne upošteva še vseh ostalih dogajanj. Je pa res, da enim ženskam se to prav nič ne pozna navzven, nič niso "otekle" še par mesecev, drugim se pa ful pozna. To je tako, kot ene pred M ful boli, druge pa nič. Različni smo. Lahko bi imela že po treh dneh velik trebuh (lahko pa bi bila noseča  več časa - jaz sem zanosila 5. dan M, sem imela tako pogoste M, se pravi bi bila ona ta hip noseča 12 dni, celo test je takrat to že pokazal pri meni - hočem samo povedat, da nismo vsi enaki, da se ne norčujte, če ste ve drugačne).

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.8.2009 15:00:16   
Najaa
Seveda je možno, da imaš velik trebuh, ker si noseča. Ampak to ni nosečniški trebuh, ampak napihnjenost, ki je za začetek nos. značilna. 

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.8.2009 15:47:13   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Seveda je možno, da imaš velik trebuh, ker si noseča. Ampak to ni nosečniški trebuh, ampak napihnjenost, ki je za začetek nos. značilna. 

Točno tako...
In nobena se ne dela norca,ampak če primerjam recimo z M...pri prvi nosečnosti je moj edini znak bil izostala M...sedaj mi večrat zaostane, pa nisem noseča...
Seveda smo si različne ampak vsaka sprememba na telesu še pa res ne pomeni nosečnosti...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.8.2009 15:52:55   
miapia
Jaz sem pred vsako menstruacijo napihnjena, do dva kg težja zaradi zastajajoče vode, prsi so bolj polne, trebušček je večji oz. napihnjen, zatečen. Takšne simptome sem imela tudi pred pričakovano menstruacijo, a sem bila noseča. Pri 2 mesecih nosečnosti so že vsi opazili, da sem noseča, ker sem izgubila svoj raven trebuh in predel želodca.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.8.2009 21:57:20   
Tejča05
Gina hvala za odgovor. Zanimal me je samo to če je možno. Testa ne bom delala dokler mi ne zaostane user posted image  , ker niti ne delava na user posted image , ker sem v čisto nezavidljivi situaciji (beri: brez službe in partner s katerim sem šele leto in pol in ne živiva še skupaj imam pa že punčko od prej).
Zato sem to uprašala, ker sem pač slišala da se pri drugem preje pozna in ker drugače nimam takega trebuha. Vem da se pred M trebuh napihne, tut to ni novo zame samo nisem pred M, zato se sprašujem zakaj tak trebuh. Pa še zvečer je še večji kot čez dan. Pa tišči me ni samo velik trebuh. Res je da če sem noseča res nisem veliko in tudi vprašanje je ali bi mi test sploh pokazal. Če je moj vprašanje izpadel butast se opravičujem samo 1. je že 4 leta odkar sem bila user posted image  2. pa imam do zdaj samo enega otroka in res ne vem kdaj se pozna.

Tko da se vsem zahvaljujem za odgovore.

lps

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.8.2009 15:56:49   
Taddy78
Saj ne da bi bilo butasto vprašanje, ampak če malo zračunaš...23.si imela zadnjo M, in recimo da imaš O 12 dan, torej 04.08. je recimo bilo jajčece oplojeno, vgnezditvena bi recimo potem bila 11.08.
Pred tem je nemogoče vedet da si noseča...

Tu sem še nekaj prilimala iz neta...
Takoj po oploditvi se zigota začne deliti, vendar se mora ta skupek celic vgnezditi, da pride do zanositve. 3 do 4 dni se celice delijo v jajcevodu in nadaljujejo pot do maternične votline, kjer lahko prosto lebdijo še 3 dni, nato pa se zunanje celice začnejo usmerjati proti steni maternice. Celice, ki obdajajo nastajajoči embrij, začnejo tvoriti skupaj z maternično steno žilje in posteljico. Temu rečemo implantacija ali zanositev. Posteljica proizvaja hormon humani horionski gonadotropin (hCG), ki ga lahko merimo v urinu ali krvi. V urinu je merljivost hormona možna 14 dni po ovulaciji jajčeca, v krvi pa se lahko zazna že majhne koncentracije 6 do 7 dni po ovulaciji, to je čas zanositve.

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.8.2009 17:01:32   
Tejča05
Punce živjo,

še ne 14 dni nazaj sem vas spraševala ali je možno. Zdaj dam odgovor iz prve roke, ja je možno. Noseča sm. Sicer trebuh ni velik zaradi ploda ampak očitno se nekaj dogaja, ker tako velikega trebuha nisem imela. Na začetku samo zvečer no zdaj se je to premaknil tudni na čez dan.
Kriza pa je včeraj sem začela 1. dan v službi ponovno. Bila sem na zavodu. Se pravi nova zaposlitev. S partenrejm še ne živiva skupi. Od prej imam eno punčko. To bo še zanimiv razplet okoliščin. Ampak vem da bo vse ok in da bo tako kot mora biti.

Sam to sem vam hotela povedat, da očitno je možno da se tok hit napihnš user posted image .

lps

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.8.2009 17:07:09   
zarjica
tejča05, čestitam in kar pogumno naprej!

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.8.2009 17:35:06   
kaya2007
čestitke! sem vesela, da je bilo zaradi nosečnosti, jaz sem bila tudi namreč zelo napihnjena, pa je šlo za vnetje user posted image

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.10.2009 9:56:52   
Anonimen
ojla punce.jaz sem tudi v dilemi, ker ne vem kaj je.sem imela 3 dniuser posted image ampak ponavadi imam 4 do 5 dni. 4 dan sem pa imela samo malo rjav izcedek in bilo mi je slabo zjutraj po kavi in popoldan.ampak ne vem če je možno da bi bila nosečauser posted image
bila bi sicer zelo vesela, ker na tem delam.
prosim vas za odgovor kaj mislite ve punce?naj mi katera pove ki že ima izkušnje stem.

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?