Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali je možno da se že pozna trebuh? 8.8.2009 21:51:38
|
|
|
|
vijolica02
|
Meni se je v drugo zelo, zelo hitro poznalo na trebuhu, tko da tut jst takrat nism vedla, če je to normalno, ampak je blo :)
|
|
|
|
RE: Ali je možno da se že pozna trebuh? 8.8.2009 21:51:52
|
|
|
|
valentinčica30
|
Brez zamere, pretiravaš.
|
|
|
|
RE: Ali je možno da se že pozna trebuh? 8.8.2009 21:53:33
|
|
|
|
žab*ca
|
Tudi pred menstruacijo se trebuh pveča,tako da .....
|
|
|
|
RE: Ali je možno da se že pozna trebuh? 8.8.2009 21:55:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Tejča05, lahko je povsem psihološko! boš videla kmalu, kakšno je stanje:))
|
|
|
|
RE: Ali je možno da se že pozna trebuh? 8.8.2009 21:58:55
|
|
|
|
Tejča05
|
Ma sej ne zamerim, sam ne vem kaj je z mojim vampom. K me kr mal mori. Zakaj je tok napihnn. K je prou grdo za vidt. In ja tut men je kr neki da bi se tako hitro poznal sam mam res velim trebuh zadnje tri dni. Pa ne vem zakaj
|
|
|
|
RE: Ali je možno da se že pozna trebuh? 8.8.2009 22:07:54
|
|
|
|
zoja10
|
Majček bo .....
|
|
|
|
RE: Ali je možno da se že pozna trebuh? 8.8.2009 22:12:39
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Ali je možno da se že pozna trebuh? 8.8.2009 22:20:52
|
|
|
|
Tejča05
|
Sej vem da je mal butast uprašanje. Sam res je grozn za vidt. Pa n evem kam se naj ubrnem in uprašam. Ker tišči me ne. Boli me ne. Za tut še ni čas. Tko da ne vem. Vem pa da je smešn uprašanje. Zato pa vprašam ker baje se pri drugem hitreje pozna vem pa ne kok.
|
|
|
|
RE: Ali je možno da se že pozna trebuh? 8.8.2009 22:32:11
|
|
|
|
lukec
|
ker baje se pri drugem hitreje pozna vem pa ne kok. Hitreje že, ne pa po treh dneh, kolikor naj bi bila ti (po mojih izračunih) noseča, no!
|
|
RE: Ali je možno da se že pozna trebuh? 8.8.2009 23:02:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejča05 Sej vem da je mal butast uprašanje. Sam res je grozn za vidt. Pa n evem kam se naj ubrnem in uprašam. Ker tišči me ne. Boli me ne. Za tut še ni čas. Tko da ne vem. Vem pa da je smešn uprašanje. Zato pa vprašam ker baje se pri drugem hitreje pozna vem pa ne kok. ja test nared luba duša....pol pa če je plus, iz najbolj grdga, odvečnega vampa, ki se ga nonstop notr vlači in pod ohlapnimi majcami skriva v istem momentu rata prečudovit nosečniški trebušček, k ga je celmu svetu treba pokazat z oprijetimi majčkami in ponosno držo take smo....
|
|
|
|
RE: Ali je možno da se že pozna trebuh? 8.8.2009 23:06:19
|
|
|
|
lukec
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Tejča05 Sej vem da je mal butast uprašanje. Sam res je grozn za vidt. Pa n evem kam se naj ubrnem in uprašam. Ker tišči me ne. Boli me ne. Za tut še ni čas. Tko da ne vem. Vem pa da je smešn uprašanje. Zato pa vprašam ker baje se pri drugem hitreje pozna vem pa ne kok. ja test nared luba duša....pol pa če je plus, iz najbolj grdga, odvečnega vampa, ki se ga nonstop notr vlači in pod ohlapnimi majcami skriva v istem momentu rata prečudovit nosečniški trebušček, k ga je celmu svetu treba pokazat z oprijetimi majčkami in ponosno držo take smo....
|
|
RE: Ali je možno da se že pozna trebuh? 9.8.2009 13:07:42
|
|
|
|
Taddy78
|
Joooj no...še M ti ne zaostaja pa naj bi se ti že poznal nosečnisški trebušček? Le kako bi bilo če bi vse zaradi napihnjenosti bile kar noseče. Mene pred M obvezno napihne in to tako da moj in vsi okoli mene mislijo da sem noseča in kaj naj zdaj...
|
|
|
|
RE: Ali je možno da se že pozna trebuh? 9.8.2009 13:37:51
|
|
|
|
Gina
|
Jaz sem pa vedela tudi po tem, da sem noseča, ker sem takoj, po par dneh imela trebuh ful napihnjen, bolj kot pred M. Pa ni to fora. V resnici se telo pripravlja na nosečnost, maternična stena se zadebeli, vse v telesu se pripravlja na otroka - vsak mesec - iz istega razloga si mal otečen tudi pred M. Če si noseč, se ta proces pač ne prekine, ampak telo še bolj skrbi za zarodek, s spremenjeno sluzjo, odebelitvijo maternice...pač polno enih procesov se dogaja, ni samo ena pikica v trebuhu in to je to. V resnici je razmišljanje, da je v trebuhu itak samo en za pikico velik zarodek in da mora biti temu primerno velik tudi trebuh, čist mimo - ker ne upošteva še vseh ostalih dogajanj. Je pa res, da enim ženskam se to prav nič ne pozna navzven, nič niso "otekle" še par mesecev, drugim se pa ful pozna. To je tako, kot ene pred M ful boli, druge pa nič. Različni smo. Lahko bi imela že po treh dneh velik trebuh (lahko pa bi bila noseča več časa - jaz sem zanosila 5. dan M, sem imela tako pogoste M, se pravi bi bila ona ta hip noseča 12 dni, celo test je takrat to že pokazal pri meni - hočem samo povedat, da nismo vsi enaki, da se ne norčujte, če ste ve drugačne).
|
|
|
|
RE: Ali je možno da se že pozna trebuh? 9.8.2009 15:00:16
|
|
|
|
Najaa
|
Seveda je možno, da imaš velik trebuh, ker si noseča. Ampak to ni nosečniški trebuh, ampak napihnjenost, ki je za začetek nos. značilna.
|
|
|
|
RE: Ali je možno da se že pozna trebuh? 9.8.2009 15:47:13
|
|
|
|
Taddy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Seveda je možno, da imaš velik trebuh, ker si noseča. Ampak to ni nosečniški trebuh, ampak napihnjenost, ki je za začetek nos. značilna. Točno tako... In nobena se ne dela norca,ampak če primerjam recimo z M...pri prvi nosečnosti je moj edini znak bil izostala M...sedaj mi večrat zaostane, pa nisem noseča... Seveda smo si različne ampak vsaka sprememba na telesu še pa res ne pomeni nosečnosti...
|
|
|
|
RE: Ali je možno da se že pozna trebuh? 9.8.2009 15:52:55
|
|
|
|
miapia
|
Jaz sem pred vsako menstruacijo napihnjena, do dva kg težja zaradi zastajajoče vode, prsi so bolj polne, trebušček je večji oz. napihnjen, zatečen. Takšne simptome sem imela tudi pred pričakovano menstruacijo, a sem bila noseča. Pri 2 mesecih nosečnosti so že vsi opazili, da sem noseča, ker sem izgubila svoj raven trebuh in predel želodca.
|
|
RE: Ali je možno da se že pozna trebuh? 9.8.2009 21:57:20
|
|
|
|
Tejča05
|
Gina hvala za odgovor. Zanimal me je samo to če je možno. Testa ne bom delala dokler mi ne zaostane , ker niti ne delava na , ker sem v čisto nezavidljivi situaciji (beri: brez službe in partner s katerim sem šele leto in pol in ne živiva še skupaj imam pa že punčko od prej). Zato sem to uprašala, ker sem pač slišala da se pri drugem preje pozna in ker drugače nimam takega trebuha. Vem da se pred M trebuh napihne, tut to ni novo zame samo nisem pred M, zato se sprašujem zakaj tak trebuh. Pa še zvečer je še večji kot čez dan. Pa tišči me ni samo velik trebuh. Res je da če sem noseča res nisem veliko in tudi vprašanje je ali bi mi test sploh pokazal. Če je moj vprašanje izpadel butast se opravičujem samo 1. je že 4 leta odkar sem bila 2. pa imam do zdaj samo enega otroka in res ne vem kdaj se pozna. Tko da se vsem zahvaljujem za odgovore. lps
|
|
|
|
RE: Ali je možno da se že pozna trebuh? 10.8.2009 15:56:49
|
|
|
|
Taddy78
|
Saj ne da bi bilo butasto vprašanje, ampak če malo zračunaš...23.si imela zadnjo M, in recimo da imaš O 12 dan, torej 04.08. je recimo bilo jajčece oplojeno, vgnezditvena bi recimo potem bila 11.08. Pred tem je nemogoče vedet da si noseča... Tu sem še nekaj prilimala iz neta... Takoj po oploditvi se zigota začne deliti, vendar se mora ta skupek celic vgnezditi, da pride do zanositve. 3 do 4 dni se celice delijo v jajcevodu in nadaljujejo pot do maternične votline, kjer lahko prosto lebdijo še 3 dni, nato pa se zunanje celice začnejo usmerjati proti steni maternice. Celice, ki obdajajo nastajajoči embrij, začnejo tvoriti skupaj z maternično steno žilje in posteljico. Temu rečemo implantacija ali zanositev. Posteljica proizvaja hormon humani horionski gonadotropin (hCG), ki ga lahko merimo v urinu ali krvi. V urinu je merljivost hormona možna 14 dni po ovulaciji jajčeca, v krvi pa se lahko zazna že majhne koncentracije 6 do 7 dni po ovulaciji, to je čas zanositve.
|
|
|
|
RE: Ali je možno da se že pozna trebuh? 19.8.2009 17:01:32
|
|
|
|
Tejča05
|
Punce živjo, še ne 14 dni nazaj sem vas spraševala ali je možno. Zdaj dam odgovor iz prve roke, ja je možno. Noseča sm. Sicer trebuh ni velik zaradi ploda ampak očitno se nekaj dogaja, ker tako velikega trebuha nisem imela. Na začetku samo zvečer no zdaj se je to premaknil tudni na čez dan. Kriza pa je včeraj sem začela 1. dan v službi ponovno. Bila sem na zavodu. Se pravi nova zaposlitev. S partenrejm še ne živiva skupi. Od prej imam eno punčko. To bo še zanimiv razplet okoliščin. Ampak vem da bo vse ok in da bo tako kot mora biti. Sam to sem vam hotela povedat, da očitno je možno da se tok hit napihnš . lps
|
|
|
|
RE: Ali je možno da se že pozna trebuh? 19.8.2009 17:07:09
|
|
|
|
zarjica
|
tejča05, čestitam in kar pogumno naprej!
|
|
|
|
RE: Ali je možno da se že pozna trebuh? 19.8.2009 17:35:06
|
|
|
|
kaya2007
|
čestitke! sem vesela, da je bilo zaradi nosečnosti, jaz sem bila tudi namreč zelo napihnjena, pa je šlo za vnetje
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dvojčka, ki sta rojena v drugem letuMlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?