Gina
|
Jaz sem pa vedela tudi po tem, da sem noseča, ker sem takoj, po par dneh imela trebuh ful napihnjen, bolj kot pred M. Pa ni to fora. V resnici se telo pripravlja na nosečnost, maternična stena se zadebeli, vse v telesu se pripravlja na otroka - vsak mesec - iz istega razloga si mal otečen tudi pred M. Če si noseč, se ta proces pač ne prekine, ampak telo še bolj skrbi za zarodek, s spremenjeno sluzjo, odebelitvijo maternice...pač polno enih procesov se dogaja, ni samo ena pikica v trebuhu in to je to. V resnici je razmišljanje, da je v trebuhu itak samo en za pikico velik zarodek in da mora biti temu primerno velik tudi trebuh, čist mimo - ker ne upošteva še vseh ostalih dogajanj. Je pa res, da enim ženskam se to prav nič ne pozna navzven, nič niso "otekle" še par mesecev, drugim se pa ful pozna. To je tako, kot ene pred M ful boli, druge pa nič. Različni smo. Lahko bi imela že po treh dneh velik trebuh (lahko pa bi bila noseča več časa - jaz sem zanosila 5. dan M, sem imela tako pogoste M, se pravi bi bila ona ta hip noseča 12 dni, celo test je takrat to že pokazal pri meni - hočem samo povedat, da nismo vsi enaki, da se ne norčujte, če ste ve drugačne).
|