|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali je možno???
19.12.2006 12:26:16   
krista2
Moja user posted image bi morala priti 17.12.2006 in upam,da je ne bo oz. do danes še je ni. Ciklus imam reden na 26- 28 dni, danes je 30.dan. Včeraj sem imela malo svetlo rjav izcedek in malce me je špikalo. Danes zjutraj tudi samo malce zelo svetlo rjavega izcedka in prisotno je tudi špikanje.
Kaj mislite punce je možno, da nam je uspelo narediti user posted image ali pa je le znak za prihajajočo user posted image . Občasno občutim tudi vrtoglavico.
Živim v upanju morda pa je....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali je možno???
19.12.2006 12:34:50   
andreja2000
Veš,težko je reči ali si user posted image ,ali ne.Možno je vsekakor oboje.Jaz sem take znake imela,ko sem bla user posted image  in zgodilo se mi je tud,da pri takh znakih nisem bila user posted image .Po moje bi bilo najolje,če preveriš s testom in se bš rešila dvomov.

Jaz ti iz srca želim,da ti ti znaki sporčajo,da si user posted image .
Vem,da ti nisem nič pomagala z svojim odgovorm,a dejstvo je,da ti ne bo mogla nobena odgovoriti točno,zato ti povem le svoje izkušne.
Čim prej naredi test in spooči.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu krista2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2006 14:01:05   
MP30
Držim pesti, da znaki pomenijo user posted image , sporoči!

(odgovor članu krista2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2006 14:47:53   
tasi81
Najprej boš vedela, če narediš test. Je najbolj sigurno. Držim pesti zate.

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2006 14:56:47   
ronja
Možno vsekakor je, sem živi dokaz za to: moja mami je takole dobila mene... Če pa je res ali ne, ti bo pa najlažje kar en test pokazal. POjdi v lekarno in ga jutri zjutraj naredi s prvim urinom. Veliko sreče, da se nam pridružiš na Čvekanju v pričakovanju!

(odgovor članu tasi81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.12.2006 8:08:49   
krista2
Danes 31 dan user posted image še vedno ni. Včeraj sem delala test pa je bil negativen. Danes malce žalostna ampak še vedno v upanju, da sem user posted image .

(odgovor članu krista2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.12.2006 8:54:25   
nataša k
Mogoče nisem na pravi temi, pa vendar. Jaz sem user posted image pričakovala 10.12. in ni bilo nič. No, potem so me začele boleti prsi. Pa občutljive bradavice. In rezultat? user posted image ali user posted image !! Hja, nič nismo načrtno delali, pa je vseeno nastalo veliko veselje. Imam pa tudi tak rahlo rjav izcedek. Danes se še naročim pri G, da mi potrdi, potem pa veselo čakanje, po mojih izračunih, do julija 2007, ko dobimo novega člana. Vsem ostalim pa želim veliko sreče pri delanju user posted image . Punce, pa čim manj obremenjenosti.

http://malileon.moj-album.com/

(odgovor članu krista2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?