Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ali je lahko to menstruacija? 9.2.2005 13:01:13
|
|
|
|
leah
|
Sem pb.8 tednov po porodu,polno dojim,in čišča se mi je zkljuačila dva tedna nazaj.Vmes do zdaj pa sem večkrat na wc papirju opazila sluz,prejšnji teden pa celo malo krvi.In to sveže,pa bolelo me je na levi strani spodaj full.To je trajalo dva dni.Bčer pa se mi je krvavitev povečala-kri pa je svetlo rdeče barve,in najbolj se vidi,ko grem lulat in se obrišem,je papir čist krvav,pa celo kaki sluzasto rdeči koščki so gor. Občasno me sicer zvije kaka bolečina v spodnjem delu ali pa v križu.Pa tudi nasploh me od poroda vse nekaj špika.tudi v predelu žovčnika,želodca,kraža....mislim full.Sej jutri imam prvi gin.pregled bom natančno vse vedela,me pa vseeno zanima,če ma katera podobne izkušnje?
|
|
|
|
Ali je lahko to menstruacija? 9.2.2005 16:00:41
|
|
|
|
Erdbeere
|
Lahko da je še čišča...lahko je pa M
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?