Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ali je še kateri kartomantik zadel v polno 24.1.2005 9:19:48
|
|
|
|
Udb
|
Hmmm...a lahko poveš kaj je to? Za tiste ki smo novejše na RR-ju. Prosim! :ups:
|
|
|
|
Ali je še kateri kartomantik zadel v polno 24.1.2005 9:34:24
|
|
|
|
luna39
|
Mene tud zanima, kdo je to oz. kaj je to. Razloži več prosim!LP:zmeden2:zmeden2::rozica:
|
|
|
|
Ali je še kateri kartomantik zadel v polno 24.1.2005 9:45:00
|
|
|
|
baguSka
|
Če se ne motm je to tisti k gleda v karte!:)
|
|
|
|
Ali je še kateri kartomantik zadel v polno 24.1.2005 9:48:12
|
|
|
|
Udb
|
Ja, zveni res tako...
|
|
|
|
Ali je še kateri kartomantik zadel v polno 24.1.2005 9:48:30
|
|
|
|
enci
|
Jaz ne vrjamem prevec v to ... saj bi po takih napovedih morala imeti ze ene 5 let starega otroka .... Resnica pa je, da sem tle ze na seznamu fosilk ... :( Je pa res, da morda katerim tudi zadane! Se najbolj vrjamem Nev6, ker nas z njenimi napovedmi vedno spravi v dobro voljo!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: lp enci:metulj:
|
|
|
|
Ali je še kateri kartomantik zadel v polno 24.1.2005 10:02:01
|
|
|
|
pikica05
|
Karomatiki, ja... - za 1 leto se je zmotil pri srečanju z mojim sanjski moškim :zmeden2: - glede najine poroke že zamuja 2 leti:zmeden2: - glede otroka,pa zamuja 1 leto:zmeden2::zmeden2::zmeden2: :zmeden2:Ali pa ta moj dragi mogoče ni ta pravi????:zmeden2: Težko verjamem, da ne bi bil.:angel: pikica05 p.s. Jaz bi tudi kavo :kava::kava:
|
|
|
|
Ali je še kateri kartomantik zadel v polno 24.1.2005 10:02:59
|
|
|
|
wawa
|
Tud jaz neverjamem, kar se mene tiče. Sem pa slišala za kar nekaj primerov, ko so se napovedi uresničile, pol si pa razlagaš kakor hočeš sreča ali pa resnična sposobnost....:zmeden: lp
|
|
|
|
Ali je še kateri kartomantik zadel v polno 24.1.2005 10:15:26
|
|
|
|
Udb
|
Kam se to piše? Jaz sem zmeraj za take fore! ;)
|
|
|
|
Ali je še kateri kartomantik zadel v polno 24.1.2005 10:27:57
|
|
|
|
baguSka
|
Sama nism še nikol povpraševala po takih storitvah!:)- Je pa za naju s fantom spraševala moja tašča in moram priznat, da je že kar veliko zadela. Najbolj pa za najino preteklost. Ko sva se spoznala, ji je ta povedala, da vidi fuuull dougotrajno vezo, ampak ne vidi poroke. No tuki sicer ne vem: ubistvu sva jo 2x že prestaula (zarad okoliščin ne zarad tega da se nebi mela rada).:)- Napovedala nama je otroka, ampak ni vedla točno kdaj bo. Tko da tega pa še čakava!:):)- Tko jst ubistvu v take stvari kar malo verjamem, seveda pa z obvezno rezervo! Velikokrat sm že slišala, da napovejo marsikaj in je potem daleč stran od tega.. Mi je pa 1x samkrat u življenju eden gledal v kavo in priznam da mi je zadeu čisto vse 100%, zato sm se odločla da tega ne bom več počela. Raje ne!:zmeden:
|
|
|
|
Ali je še kateri kartomantik zadel v polno 24.1.2005 10:42:24
|
|
|
|
kofetek2010
|
Men sta pa dve šlogarci rekli, da bom imela 100% hčero, ker si sina preveč želim! :)-:)-:)- In kaj sem izvedela čez 2 dni na UZ? Da bo SIN! :)-:)-:)- Zdej si pa želim hčero, pa bi morala spet tisto ta isto šlogarco vprašat, da mi bo rekla, da bo sin! :)-:)-:)- usoda je usoda, ki se je spremenit ne da....
|
|
|
|
Ali je še kateri kartomantik zadel v polno 24.1.2005 12:00:26
|
|
|
|
clea
|
Ma ne vem, jaz bi sicer ful rada vedla kaj me čaka ampak bi se potem fulna to zanašala in pol ko se ne bi uresničilo,bi bila cela panika. tako da raje počakam in bom že videla,kaj bo ko bo. Clea
|
|
|
|
Ali je še kateri kartomantik zadel v polno 24.1.2005 13:51:05
|
|
|
|
koala
|
Punce! Naše fosilke so enkarat bolj na kupu pisale pa je vsem odgovoril, da še dve leti ne bo nič! Koala
|
|
|
|
Ali je še kateri kartomantik zadel v polno 24.1.2005 14:27:13
|
|
|
|
buškica
|
Žanka, kakšne podatke si mu pa dala? hvala za odgovor buškica
|
|
|
|
Ali je še kateri kartomantik zadel v polno 24.1.2005 14:29:43
|
|
|
|
KIRA
|
moja mama mi je tudi šlogala iz kart (v naši družini vsi zasebno neke čirečare delajo, razen mene). običajno vse drži, ampak tokrat pa nisem hotela vedet odgovora. pa je trdila ves čas da bo fantek. jaz pa, da bo punčka. sem imela v občutku. in sem imela prav.9nebesa
|
|
|
|
Ali je še kateri kartomantik zadel v polno 24.1.2005 14:38:42
|
|
|
|
buškica
|
Hvala, ti sporočim ko dobim odgovor. lp buškica
|
|
|
|
Ali je še kateri kartomantik zadel v polno 24.1.2005 18:52:30
|
|
|
|
Anitka
|
No ja. Pred kakim letom smo mu nekatere fosilke res pisale kot je že rekla Koala in vsem je poslal podobne odgovore - da še (vsaj) dve leti ne bo nič bo pa zagotovo.
|
|
|
|
Ali je še kateri kartomantik zadel v polno 24.1.2005 20:10:53
|
|
|
|
Komet
|
oj Očitno je men zadel, kako pa naj bi vedel da imam probleme z astmo? Očitno sem imela srečo in je zadel. Držim pa še vedno pesti, da se mi pridružite. Priznam da sem se polenila in pravzaprav nimam časa, da bi bila toliko na netu in bila čisto na tekočem z vsem, me pa zanima Anitka, če se je pri tebi kaj premaknilo. Aja napisal mi je tudi, da bom imela sedaj enega pol pa dolgo dolgo časa nič. Upam da je tle falil. čau čau
|
|
|
|
Ali je še kateri kartomantik zadel v polno 24.1.2005 20:29:32
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj Komet. Ja sem vesela, če je teb vsaj malo zadel (tisti drugi del upam, da ne). Jaz srčno upam, da meni ni in da mi ne bo treba še vsaj eno leto čakat. Jaz pa sedaj drugače čakam, da pride 17.2. in greva z dragim v ambulanto za neplodnost.:( Pa pa,:metulj:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?