Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali je še čas za prvi pregled pri G 25.7.2009 17:56:16
|
|
|
|
anika87
|
Po moje ne bo nič prepozno, če seveda nimaš nobenih težav in tudi če nasplošno nimaš kaj posebnega težav glede zanositve oz. nosečnosti.
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
|
RE: Ali je še čas za prvi pregled pri G 25.7.2009 22:13:46
|
|
|
|
metka_zone
|
Morda se lahko še naročiš na nuhalno svetlino, da ne bo gneče v tistem času, ko bi jo želela opraviti. Lp
|
|
|
|
RE: Ali je še čas za prvi pregled pri G 26.7.2009 11:04:39
|
|
|
|
Žaži
|
IZVIRNO SPOROČILO: anomiska Pozdravljene, Sem v 9t nosečnosti in imam prvi preegled komaj v 11 tednu, zaradi dopusta mojega G. Ker berem na forumu, da je prvi pregled nekje med 8in10t me malo skrbi, če bo kaj narobe. Ali mi svetujete, da naj grem mogoče h komu, ki ga nadomešča? Bolj, ko razmišljam o tem bolj me skrbi, ker bo seveda to moj prvi . Kaj pa naj bi bilo narobe? boš videla jasneje, ker bo že večji, pa na NS se naroči, če je slučajno ne dela tvoja G in boš videla, da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Ali je še čas za prvi pregled pri G 26.7.2009 19:47:11
|
|
|
|
Tanik
|
nima kaj biti narobe, sploh če nimaš nobenih težav.
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Ali je še čas za prvi pregled pri G 26.7.2009 23:28:16
|
|
|
|
stuhica
|
jah ŽAŽi lahko je marsikaj narobe - pri meni je žal prvič in drugič bilo... Zato pa tretjič in četrtič sem striktno vztrrajala na pregledu že v 5 tednu iz previdnosti... ampak če nimaš nobenih težav, če se počutiš ok, če te nič ne boli in ne zvija potem mislim da te ne sme preveč skrbeti...
|
|
RE: Ali je še čas za prvi pregled pri G 27.7.2009 11:07:32
|
|
|
|
Luskan
|
Jaz bi šla. Tudi moja G je bila na dopustu, jaz pa pred odhodom na morje ... Šla sem samoplačniško pred morjem v 6. tednu, po prihodu domov pa k moji G na redni pregled v 8.-9. tednu. Če je pa prvi, pa ti sploh priporočam, da greš, kaj bi se mučila ... se spomnim sebe v 1. . Vso srečo!
|
|
|
|
RE: Ali je še čas za prvi pregled pri G 27.7.2009 11:22:13
|
|
|
|
Mateja4
|
če nimaš nobenih težav ni nič narobe. ne sekraj se
|
|
|
|
RE: Ali je še čas za prvi pregled pri G 27.7.2009 16:07:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbrž ti ni enostavno čakati, vendar se po svoje splača, saj se kasneje več vidi. Tudi jaz sem bla zelo pozno na tem pregledu. MIslim, da enako v 11 tednu. Če pa te res skrbi, pojdi prej...čeprav je po moje vse ok, če se ti dobro počutiš. Če greš pa zelo zgodaj, boš morda razočarana, ker še G ne bo videl, kaj se dogaja.
|
|
|
|
RE: Ali je še čas za prvi pregled pri G 28.7.2009 9:13:52
|
|
|
|
Žaži
|
IZVIRNO SPOROČILO: stuhica jah ŽAŽi lahko je marsikaj narobe - pri meni je žal prvič in drugič bilo... Zato pa tretjič in četrtič sem striktno vztrrajala na pregledu že v 5 tednu iz previdnosti... ampak če nimaš nobenih težav, če se počutiš ok, če te nič ne boli in ne zvija potem mislim da te ne sme preveč skrbeti... To predobro tudi sama pri sebi vem. Ona pa ne navaja kakšnih težav, samo nestrpna je, kot vse pa naj bo to prva ali peta nosečnost, zato ji svetujem naj lepo počaka, če nima nobenih težav, takrat bo še videti prav enega lepega , srček in vse ostalo.............
|
|
|
|
RE: Ali je še čas za prvi pregled pri G 28.7.2009 12:20:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem naročena šele v 13. tednu, ker so zdaj tako dopusti. Bom šla v 11. tednu na nuhalno, tako da bom šele takrat pomirjena.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?