Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali ima katera kak pameten nasvet? 17.4.2008 13:31:50
|
|
|
|
Naja30
|
Nasvet glede česa?
|
|
|
|
RE: Ali ima katera kak pameten nasvet? 17.4.2008 13:32:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam sam en nasvet. Daj živčke na pašo. Resno. Jst sm se dve leti obremenjevala.....brezveze. K če bo bo, če ne bo ne bo. Sam čas zgubljaš. Drgač pa znaki se običajno kažejo šele po 6-7 tednu. Zelo redko prej. Si jih znamo pa same priklicat. Jst sm dve leti vsak mesec mela miljon znakov.
|
|
|
|
RE: Ali ima katera kak pameten nasvet? 17.4.2008 13:38:27
|
|
|
|
danijela in taja
|
to je vse v glavi zapolni si....ja zdej si boš pa umislila da morš ful hodit na vc in ne vem kaj vse ....poznane fore....ampka skoz sam na to misliš zato je to ...tako ne bota nič nardila...pozabi nato....reč i si ko bo bo...pa ne sam takrat sexsat...to je pa najslabš...tedi ko vama paše....in bo.....
|
|
RE: Ali ima katera kak pameten nasvet? 17.4.2008 13:41:10
|
|
|
|
Naja30
|
Aja, znaki. Vse je v glavi, ja. Ko sem drugič zanosila, je bilo nepričakovano. M mi je zamujala že 6 dni, ko sem pomisla, da nekaj "ne štima", drugih znakov pa nobenih. Šele ko sem naredila test, so se pojavili še ostali znaki. Ko sem prvič zanosila s hčerko, pa sem imela znake že preden mi je zamujala M.
|
|
|
|
RE: Ali ima katera kak pameten nasvet? 17.4.2008 13:42:17
|
|
|
|
punčkica
|
Kri je lahko vgnezditvena tudi. Glede znakov pa tak jaz sem jih tudi vedno imela nešteto, zdaj nazadnje pa en teden pred M zelo napete boleče prsi, utrujenost in bolečine v hrbtenici sem naredila test tri dni pred M in je pokazalo eno črtico, potem mije tri dni zamujalo in ko sem začutila vrtoglavico in tresenje rok sem naredila test in je bil . Vso srečo!!!
|
|
RE: Ali ima katera kak pameten nasvet? 17.4.2008 13:44:39
|
|
|
|
punčkica
|
jaz ko sem čisto odmislila na in si nehala računat plodne dni mi je ratalo
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
TV.пеперутка16Koliko časa dnevno gleda vaš otrok televizijo?Ne gleda/je premajhen. (
33%)
Do 30 min. (
50%)
1 - 2 h. (
17%)
Več kot 2 uri. (
0%)
Število vseh glasov: 6Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!