|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali gre katera 4.6. v Lj na...
9.5.2005 10:34:49   
kimi
srečanje nedonošenčkov? Mislim da je blizu živalskega vrta v mostecu če se ne motim to naj bi bil park kajne? Mislim da se začne ob 10 zjutraj....zanima me če kakšna gre?
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.5.2005 10:37:45   
Anonimen
Mostec je gozd.:) Ni težko najdit:)

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2005 10:40:03   
Anonimen
To je srečanje ljubljanskih nedonošenčkov oz. kje lahko kaj preberem glede tega srečanja?

Bojana

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2005 10:41:44   
kimi
Ok ribica hvala tisti konec Lj ne poznam...Bojana ne vem kje se da kaj prebrati meni je prijateljica po sms-u sporočila

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2005 10:42:27   
kofetek2010
in smučarske skakalnice so tam 8)

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2005 11:22:16   
špelin@
Tule si lahko vse preberete:
http://www.nedonosencek.net/forum/viewtopic.php?t=27

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.5.2005 11:28:04   
janja
Kimi, srečanje je v Mostecu. Ne vem sicer kdaj se začne, lahko pa se pozanimam. Me je ravno v soboto povabila kolegica (v KC skrbi za prehrano nedonošenčkov). Upam, da mi tudi gremo (sicer smo bili prej prenošeni, ampak ...), ker je v Andraževem vrtcu ravno ta dan še Živ žav!? Lahko se zmenimo, sicer pa ni noben problem priti v Mostec.

Kako pa kaj trebušček? Že brca?

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.5.2005 12:07:27   
kimi
Janaj trebušček je ok in že brca...
mi gremo če gre katera se lahko zmenimo

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.5.2005 12:07:37   
kimi
Janja sem mislila

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.5.2005 12:10:25   
tinatona
O kimi!

Jaz bom verjetno šla... Bom pa se pozanimala kdaj točno je, pa ti lahko sporočim.

LP Tina & Ožbej

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?