|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali bom rodila?????
7.4.2005 8:57:23   
Amoss
Punce prosim vas za pomoč!!!!!!!!!!!
Noseča sem 32 in 4/7,že dva dni mi otrdeva trbuh, me močno boli, že kakšen teden pa mi medenico vleče narazen, pa tudi križ me boli kot hudič, na vodo pa hodim vsakih 10 minut.Kaj se dogaja z mano????
Ali je to znak da gre moja nosečnost k koncu???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ali bom rodila?????
7.4.2005 8:58:44   
dory
Pejt se ti rajs mal pokazat...pa nej te dajo na ctg...jest sem mela enake tezave...ful mi je otrdeval trebuh,tiscalo me je navzdol,kriz bolel za znoret,pa se tamal ni vec brcal kot bi moral...to je vsekakor za pokazat se :)

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ali bom rodila?????
7.4.2005 8:58:45   
Grascakinja
Daj ti malo svojo G pokliči.....
Držim pesti, da bo vse ok!

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ali bom rodila?????
7.4.2005 9:02:12   
Amoss
Meni se tudi zdi da včeraj ni tako norel kot ponavadi,...Ali se pred porodom otrok umiri???
Kaj pa terbuh, kaj se tudi če gre za predčasni porod spusti?Jaz ga imam namreč še na normalni ravni.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ali bom rodila?????
7.4.2005 9:06:45   
dory
Ne se zanasat na to,da bi se moral pred porodom umirit...ti pa se zdalec nisi tam ane...pa tud glede tega da bi se mogu spustit...meni se ni...smo le predcasno rodili...

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ali bom rodila?????
7.4.2005 9:18:48   
Amoss
Strah me je.Sicer sem 3 tedne nazaj imela podobne težave,(še zdaleč ni bilo tako hudo), pa so me poslali v bolnico, pa je bilo vse o.k.
Koliko pa ima možnosti da preživi če mi recimo odteče voda.Zelo me je strah, bom pa vseeno poklicala G in ji povedala za težave.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ali bom rodila?????
7.4.2005 9:22:14   
špelin@
Naj te ne bo strah - pomisli na svojega otročka in kako zelo ga imaš rada 9nebesa

Kar lepo pokliči svojo G in te bo pravilno vodila naprej.

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ali bom rodila?????
7.4.2005 9:23:45   
Amoss
Bom jo kr zdaj poklicala.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ali bom rodila?????
7.4.2005 9:25:13   
dory
Najbols da takoj poklices G in gres na pregled...v bolnici si tako ali tako pod nadzorom,kar pomeni,da bos na ta nacin tudi ti sigurna kako je z malim nagajivckom ane :)..ni ga cez sigurnost ane :)

Drzim pesti in porocaj pol :)

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ali bom rodila?????
7.4.2005 12:19:16   
Amoss
Malo še morem počakat in opazovati bolečino, če so to popadki, sicer ne vem kako popadki zgledajo ampak so mi rekli da ko bodo bom že vedela.Te že.
Če pa je bolečina krčevita pa morem priti jutri na pregled in če nebi nehalo prav tako.
Če pa bo kaj huje pa naj grem kr v bolnico.:((
Zdaj pa čakam:grrr:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ali bom rodila?????
7.4.2005 12:27:38   
dory
Svetujem ti,da pocivas in redno stejes gibe...tudi njihovo intenziteto in ne samo kolk jih je...pa ce ti kej ne bo vsec,rajs pejt takoj v bolnico...je ze bols,da vaju majo pod kontrolo. Ker so to zlo delikatne stvari in je treba bit res zlo pazljiv...

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ali bom rodila?????
7.4.2005 12:37:27   
Amoss
Hvala.
Koliko gibov pa morem naštet,:zmeden: ker to meni moja ginekologinja ni nič povedala:zmeden:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Ali bom rodila?????
7.4.2005 13:04:59   
dory
Vsaj 10 na dan :)

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Ali bom rodila?????
7.4.2005 13:27:51   
Amoss
:zmeden2:O hvala
Pa kaj meni tega moja G nebi mogla povedat:zmeden:
Saj ona meni tak nič ne pove.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Ali bom rodila?????
7.4.2005 13:30:04   
dory
Ah jest sem mela tud bolj zblojeno G...kar sem zvedla je blo tuki...pa se to,ce ne bi tezila,naju s tamalim verjetno ne bi blo vec...po njeni zaslugi,k je bla tko povrsna....

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Ali bom rodila?????
7.4.2005 13:34:50   
Amoss
No moja pa mene kak kaj zajamram pošlje v bolnišnico, ne smem reči da me kaj boli in potem se zanaša na to da mi bodo tako vse tam povedali.Tam pa mi povejo še manj kot ona.
Srečna sem samo da je moj :duda: velik in debel pa da veselo binca.:bravo:9nebesa

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Ali bom rodila?????
7.4.2005 13:35:41   
dory
Moj je bil tud velik pa debel heheh...sam se je tud to ustavlo:zmeden:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Ali bom rodila?????
7.4.2005 13:37:56   
Amoss
Zakaj????Kako to misliš???
Kaj pa je bilo narobe???:zmeden:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Ali bom rodila?????
7.4.2005 13:52:57   
dory
Odstop postelce..do 32.tedna se je lepo razvijal,pol je slo samo se navzdol...ocenjena teza je bla cca 4kg..rodil se je v 36.tednu s tezo,izmerjeno v 32.tednu..2300g...zato tolk poudarjam,da je treba pazit vse gibe in vsako pocutje in rajs prevert..

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?