Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali bi uporabljale tak avtosedež? 24.9.2008 21:52:01
|
|
|
|
eya
|
A stiropor je počen pri novem ali starem sedežu? Če je pri novem, bi ga takoj šla menjat, če je pri starem, bi pa klicala dobavitelja in povprašala, kako je z varnostjo tega sedeža.
|
|
RE: Ali bi uporabljale tak avtosedež? 24.9.2008 21:54:51
|
|
|
|
Naja31
|
Počen je pri starem sedežu. Če bi bil pri novem, bi valjda šla takoj nazaj v trgovino.
|
|
|
|
RE: Ali bi uporabljale tak avtosedež? 24.9.2008 21:54:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: eya A stiropor je počen pri novem ali starem sedežu? Če je pri novem, bi ga takoj šla menjat, če je pri starem, bi pa klicala dobavitelja in povprašala, kako je z varnostjo tega sedeža. Se strinjam!
|
|
|
|
RE: Ali bi uporabljale tak avtosedež? 24.9.2008 21:55:33
|
|
|
|
Naja31
|
dobavitelja in povprašala, kako je z varnostjo tega sedeža. Ni slaba ideja.
|
|
|
|
RE: Ali bi uporabljale tak avtosedež? 24.9.2008 22:28:00
|
|
|
|
tinatona
|
Hej! Kje je pa počen stiropor? Ma po moje ni panike, ker je itak stiropor samo za udobje... po moje. Lahko se motim. Javi mi kaj ti bodo v BC povedali. Sicer imam pa jaz še vedno našega... s celim stiroporom (vsaj mislim). Če ga boš rabila, mi javi. LP Tina
|
|
|
|
RE: Ali bi uporabljale tak avtosedež? 25.9.2008 7:59:50
|
|
|
|
puncica
|
jaz bi kupila novega.
|
|
RE: Ali bi uporabljale tak avtosedež? 25.9.2008 9:05:44
|
|
|
|
smigli
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica jaz bi kupila novega. Enako, pri varnosti raje ne šparam. Stiropor pa nima samo funkcije udobja/oblike, ampak blaži udarce, jih absorbira, je elestičen in amortizira točkovne udarce. Oh sm napisala mal zmedeno, ampak kar sem želela povedati je, da ni tako nepomemben. Prodajalci pa ti bodo svetovali nakup, saj jim je to tudi v interesu. lp
|
|
|
|
RE: Ali bi uporabljale tak avtosedež? 25.9.2008 11:09:25
|
|
|
|
Naja31
|
JAz tudi mislim, da ni stiropor samo zaradi udobja.
|
|
|
|
RE: Ali bi uporabljale tak avtosedež? 25.9.2008 11:52:22
|
|
|
|
Lenny
|
Poskusi dobiti informacijo tudi s strani AMZS. Tam izposojajo otroške sedeže in ti star sedež tudi pregledajo.
|
|
|
|
RE: Ali bi uporabljale tak avtosedež? 25.9.2008 11:59:51
|
|
|
|
crci06
|
Jaz pa mislim, da je stiropor vse, v pravem kalupu seveda. Slišala sem, da so pri rabljenih lupinicah npr. ful poudarjali, da jih pred sprejemom v komisijsko trgovino čist slečejo in ful pogledajo, da ni kje kaj počeno, torej da bi bilo udeleženo pri trku. No, pa sem vseeno raje novo kupila. Kako je pa vam ratalo počit stiropor?!?! Pa pri čeladah isto pravijo, če bi dala skoz kakšen padec - lahko je le praska na površini, znotraj pa počena in torej ni več varna... Ne vem pa, kolk je to napumpano od trgovcev. Itak vejo, da je otroška varnost zadeva, ki se jo da fajn tržit... Teoretično rečeno - jaz ga ne bi več uporabljala.
|
|
|
|
RE: Ali bi uporabljale tak avtosedež? 25.9.2008 12:06:35
|
|
|
|
hokejistka
|
Mi smo tudi dobili rabljen avtosedež, za katerega sem ugotovila, da ima počen strirpor. Smo najprej mislili,d a bom imela ta avtosedež v drugem avtomobilu, potem pa sem se odločila, da raje kupimo novega. lp
|
|
|
|
RE: Ali bi uporabljale tak avtosedež? 26.9.2008 13:58:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ne bi ga uporabljala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinski sestanek - Družinske novoletne z...S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
nosečnost in kajenjezvezdica90Vsi vemo kakšni so učinki kajenja na plod med nosečnostjo. Me pa vseeno zanima koliko jih med nosečnostjo vseeno kadi?ne kadim (
85%)
kadim redno (
6%)
kadim občasno (
10%)
Število vseh glasov: 210Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!