Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
...., ki jo je predtem že "prežvečil" in "preslinil" kakšen drug otrok. Zelo me mika, da bi kupila eno rabljeno igračo, ampak sem malo v dvomu ravno zaradi tega. Pa teh igrač se ponavadi še oprat ne da v stroju.
RE: Ali bi dale otroku igračo.... 13.5.2008 20:04:27
Marogica
Če je samo preslinjena in prežvečena, še gre...Kaj pa veš, kje se je "gibala" preden je prišla v trgovino, če je ni kdo na drug način "prežvečil" ali pa "poslinil".
Če je iz plastike ali pliša(ker tega nisi napisala) v stroj, pa operi. In to je to....
Pa kaj ti misliš, da otrok nekega dne, ko bo v vrtcu, če že ni, da ne daje v usta ali pa prijema kakšno prežveleno in poslinjeno igračo, liže tla, je zemljo ali še kaj hujšega.... O, ja.....
RE: Ali bi dale otroku igračo.... 13.5.2008 20:08:24
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Pa kaj ti misliš, da otrok nekega dne, ko bo v vrtcu, če že ni, da ne daje v usta ali pa prijema kakšno prežveleno in poslinjeno igračo, liže tla, je zemljo ali še kaj hujšega.... O, ja.....
Moja je non stop nekam prilimana z gofljo. Liže kar ji pride pod nos. Stopnice, tla, zid, šipe, ni da ni. Pa 4 leta je stara. Zdaj jo kličem kar katalizator.
RE: Ali bi dale otroku igračo.... 13.5.2008 20:18:02
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA
Moja je non stop nekam prilimana z gofljo. Liže kar ji pride pod nos. Stopnice, tla, zid, šipe, ni da ni. Pa 4 leta je stara. Zdaj jo kličem kar katalizator.
Kaj ji je ime KATA?
RE: Ali bi dale otroku igračo.... 13.5.2008 20:56:20
picola1
Seveda bi!
Drugače pa (sicer ni čisto odgovor na vprašanje, ampak vseeno) mene osebno ne moti, če moj otrok daje v usta stvari za nekom drugim...Tut dudo si kdaj kdo 'izposodi' za kako minuto (ali pa ona) pa jo vrne in mi je mogoče malenkost čudno, predvsem zarad drugih...Pa tut si mislim, joj...zdej bojo virusi prišli na svoj račun... Ampak ni panike... Vseeno pa zaradi obzirnosti do drugih (nikoli ne veš, kakšno politiko imajo drugi glede tega) vedno vprašam, če jim je ok in tudi druge vidim, da so bolj negotovi in raje vprašajo ali pa rečejo otroku da ne sme ali pa grejo oprat igračo (matr se delamo fine... )
RE: Ali bi dale otroku igračo.... 13.5.2008 22:58:53
Naja31
Ah, jaz sem pa bolj previdna glede lizanja in uporabe tujih dud in žličk in kozarcev in...
Sem bila prej čisto cool, dokler ni prijateljček od mojega starejpega sina zbolel z meningokokno bakterijo in je tudi moj sin preventivno jemal antibiotik, ker sta bila ravno tik pred tem skupaj. Od takrat sem "alergična" na lizanje tujih stvari.
RE: Ali bi dale otroku igračo.... 14.5.2008 10:45:31
tikatoka
Danes bi jo najbrš kupila, če bi me vprašala eno leto nazaj bi rekla ne. Kot dojenček se je okužil z bakterijo, za katero ni bilo čisto sigurno od kje jo je dobil, od takrat sem pazila in sem bila jezna če je kdo prijel otroka za roko, sploh v trgovini. No danes sem mnenja da mora otrok pojesti 3 kg bakterij, bacilov itd... na dan da si krepi organizem.