Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali črpate mleko za kašice 21.8.2008 18:44:31
|
|
|
|
Naja31
|
Pri prvem sinu sem kupovala kašice, ki se delajo z vodo.
|
|
|
|
RE: Ali črpate mleko za kašice 21.8.2008 19:08:45
|
|
|
|
NTS
|
ojla, kupovala sem kašice, ki se delajo z vodo. dobijo pa se že od 4. meseca dalje lp
|
|
RE: Ali črpate mleko za kašice 21.8.2008 22:24:19
|
|
|
|
annie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 ...kupovala kašice, ki se delajo z vodo. Enako
|
|
|
|
RE: Ali črpate mleko za kašice 21.8.2008 22:43:59
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Isto kot predhodnice, kupovala kašice ki se mešajo z vodo.
|
|
RE: Ali črpate mleko za kašice 22.8.2008 7:50:14
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: annie IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 ...kupovala kašice, ki se delajo z vodo. Enako Enako
|
|
|
|
RE: Ali črpate mleko za kašice 22.8.2008 12:23:14
|
|
|
|
palas
|
Enako. Ponavadi kupim kašice, ki se mešajo z vodo. Imam pa doma tudi dve kašici, ki se mešata z mlekom in za te uporabim adaptirano mleko. Da bi si črpala mleko ne - ga nimam več toliko, ker ga dojim samo še zjutraj in zvečer.
|
|
RE: Ali črpate mleko za kašice 22.8.2008 15:18:15
|
|
|
|
pezbar
|
Moj je ta teden dopolnil 5m. Zaenkrat se še polno dojiva, le zadnje 3 dni sem mu dala 1 obrok pretlačeno banano, potem še dojenje, naslednje dni nameravam uvajati jabolko Ker se zadnje čase ponoči veliko zbuja (včasih je spal že po 6-7 ur v kosu, zdaj le še po 3-4 ure do prvega nočnega dojenja, potem pa se zbuja na 2 uri...), sem se odločila, da mu za večerjo zgostim mleko z žitno kašico. Včeraj sem prvič kupila riževo žitno kašico in sicer od Milupe, bio, za dojenčke po 4.m. V navodilih za pripravo piše, da se jo meša z nadaljevalnim mlekom (npr. milumil ali aptamil), lahko tudi še s sadjem. Zanima me: 1. Ali ahko s to kašico zgostim tudi svoje mleko? 2. A to pomeni, da te kašice ne smem mešati z vodo? Hvala za odovore. LP
|
|
|
|
RE: Ali črpate mleko za kašice 22.8.2008 20:55:58
|
|
|
|
gajči
|
Jaz te milupine kašice mešam s svojim mlekom, lahko bi jo tudi z vodo, mislim da je na škatli tudi navodilo kako zmešaš z vodo in dodaš sadje.
|
|
|
|
RE: Ali črpate mleko za kašice 23.8.2008 0:42:56
|
|
|
|
nananaja
|
A to pomeni, da te kašice ne smem mešati z vodo? lahko, samo nobenega okusa ne bo imelo. jaz sem slabo prebrala, potem sem se čudila, zakaj noče jest pa sem poskusila sama... z mlrkom je šlo. nspidsno je AM, da ne bi dali kravjega. ne vem zakaj ne bi smela s avojim mešat. drugače si jaz nisem črpala, ker mi na začetku ni pasalo, kasneje pa nisem poskusila.
|
|
|
|
RE: Ali črpate mleko za kašice 23.8.2008 11:19:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: annie IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 ...kupovala kašice, ki se delajo z vodo. Enako Enako In enako.
|
|
|
|
RE: Ali črpate mleko za kašice 23.8.2008 11:22:11
|
|
|
|
Anonimen
|
zanima me ali za pripravo žitnih kašic po 6. mesecu črpate svoje mleko Ne.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?