|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alergija pomoč -izvidi
23.5.2008 12:36:55   
Lunc_a
Pozdravljene.me zanima,če je katera imela podobne izvide kar se tiče alergije.In sicer mi smo celokupni IgE imeli 9,57, spec. IgE na beljak 0,47,mleko,pšenica in rumenjak pa pod 0.35.KOžni vbodi na jajce tudi pozitivni.
Potem imamo diagnozo na jajčni beljak L 27.2

me zanima,če je katera imela podobne izvide ali so vas cepili pod nadzorom v bolnici?
Hvalauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Alergija pomoč -izvidi
23.5.2008 13:47:26   
Liona
Naši izvidi so podobni vašim. Diagnoza: alergija na jajčni beljak. Cepljeni bomo pod nadzorom, ampak bomo na vrsti šele v septembru. Prej je baje vse polno. Smo pa že dobili napotnico in se naročili...

8.5.2007 se nama je pridružil naš sonček Svit!
2.7.2009 smo postali štiričlanska družina. Dobili smo Mašo!

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2008 13:51:08   
Lunc_a
A ste za cepljenje povedali  v bolnici ali so vam sami dali datum za cepljenje pod nadzorom?'ker nam ni nihče nič rekeluser posted image   Za zdaj sem cepljenje odložila in bomo cepljeni v juniju,ampak naša P ni nič rekla za cepljenje pod nadzoromuser posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2008 14:32:22   
felicia
dejte mi povedat a ste ve opazile kakšne znake da je mali alergičen na jajc?

Mi mamo testiranje pa me zanima če ste imeli kakšne izpuščaje al kaj podobnega

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.5.2008 19:06:07   
Lunc_a
Imel je nekaj pikic po teleščku,ampak res nisme vedela da je od tega,sem vedno sklepala da mora imetu fulll pikic.Podobni pa so kot mozoljčki

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.5.2008 19:20:51   
Aja1
Naša ima tudi podobno IgE na beljak okoli 27, na rumenjak pa okoli 6. Kar huda alergija. Bili smo naročeni na cepljenje pod nadzorom, vendar smo odložili, ker je nočem dat cepit s tako hudo alergijo. So posledice lahko prehude user posted image . Stara je pa 18 mesecev.

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Nosečniški testi
ninicananica

Na podlagi česa se odločite za nakup določenega nosečniškega testa?

reklama (8%)

cena (39%)

zanesljivost (42%)

svetovanje/priporočilo (5%)

blagovna znamka (6%)

Število vseh glasov: 121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!