|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alergija nastopila šele pri 10-mesečniku
26.8.2009 22:05:21   
Jullija
Je možno, da bi določeno hrano jedla že prej, pa bi se alergija pojavila šele zdaj? Nimam pojma namreč, kaj bi lahko bilo narobe z mojo 10-mesečnico. Ponoči ne spi, zbuja se vsako uro z jokom, zdaj pa so se ji pojavile po telesu še take majhne rdeče pikice, čisto majhne. Zdaj pa se res sprašujem, če ni morda alergična na KM? KM sem ji dajala že prej oz. kakšne mlečne izdelke: pudinge, skuto,.. pa ni bilo nobenega problema, včeraj pa je jedla doma narejen puding s KM in danes so se pojavile te pikice. Bi bilo to možno, da se je alergija šele zdaj pojavila? In da zaradi tega tudi ne bi spala ponoči??? Ali so vseeno samo zobeki?!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Alergija nastopila šele pri 10-mesečniku
26.8.2009 22:09:26   
zez76
Naš user posted image se isto zbuja na 1 uro sicer nima pikic ampak jaz mislim,da se hoče cartat! Res pa je da mu zgleda že 4ke poganjajo in da ga tudi to matra!

(odgovor članu Jullija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.8.2009 22:11:06   
Ajda A
To da se je alergija šele zdaj pojavila oz. pokazala je čisto možno. Pri nas se je tudi zbujala ker jo je srbelo. Tako da do P in k alergologu pa boste prepričani.

lp

(odgovor članu zez76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.8.2009 22:12:44   
Najaa
Moja je sicer mlajša, 6m in še ni na GH, pa je kr na enkrat dobila po celem telesu majhne rdeče pikice. Občasno malo zbledijo, potem so pa sept ful rdeče. user posted image Zdravnica mi je po tel. rekla, da možno, da so od vročine. Če v nekaj dneh ne bo boljše, jo peljem pokazat.

(odgovor članu Ajda A)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.8.2009 22:15:07   
Jullija
Mi kar slabo postane, če samo pomislim na to, da bi bila alergična na KM. Kaj če jo res srbi?? Sem pa pozabila povedat, da ima že 8 zobekov in da ji sedaj poganjajo trojkice oz. podočniki.

(odgovor članu Ajda A)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.8.2009 22:16:29   
Jullija
Najaa, ja njej tudi občasno zbledijo in se ne vidijo oz. so kožne barve, potem pa spet postanejo rdeče. IMa jih že nekaj mesecev, ampak nikoli toliko. Oh, ko bi vsaj bilo od vročine in ne od alergij.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 22:17:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jullija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.8.2009 9:25:23   
Naja31
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

alergija se lahko razvije kadarkoli v zivljenju, tko da je mozno.

Točno tako.

jaz sem lansko leto pri mojih 33ih fasala alergijo na mačke. Prej nikoli nobenih težav.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?