Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Alergija nastopila šele pri 10-mesečniku 26.8.2009 22:05:21
|
|
|
|
Jullija
|
Je možno, da bi določeno hrano jedla že prej, pa bi se alergija pojavila šele zdaj? Nimam pojma namreč, kaj bi lahko bilo narobe z mojo 10-mesečnico. Ponoči ne spi, zbuja se vsako uro z jokom, zdaj pa so se ji pojavile po telesu še take majhne rdeče pikice, čisto majhne. Zdaj pa se res sprašujem, če ni morda alergična na KM? KM sem ji dajala že prej oz. kakšne mlečne izdelke: pudinge, skuto,.. pa ni bilo nobenega problema, včeraj pa je jedla doma narejen puding s KM in danes so se pojavile te pikice. Bi bilo to možno, da se je alergija šele zdaj pojavila? In da zaradi tega tudi ne bi spala ponoči??? Ali so vseeno samo zobeki?!
|
|
|
|
RE: Alergija nastopila šele pri 10-mesečniku 26.8.2009 22:09:26
|
|
|
|
zez76
|
Naš se isto zbuja na 1 uro sicer nima pikic ampak jaz mislim,da se hoče cartat! Res pa je da mu zgleda že 4ke poganjajo in da ga tudi to matra!
|
|
|
|
RE: Alergija nastopila šele pri 10-mesečniku 26.8.2009 22:11:06
|
|
|
|
Ajda A
|
To da se je alergija šele zdaj pojavila oz. pokazala je čisto možno. Pri nas se je tudi zbujala ker jo je srbelo. Tako da do P in k alergologu pa boste prepričani. lp
|
|
|
|
RE: Alergija nastopila šele pri 10-mesečniku 26.8.2009 22:12:44
|
|
|
|
Najaa
|
Moja je sicer mlajša, 6m in še ni na GH, pa je kr na enkrat dobila po celem telesu majhne rdeče pikice. Občasno malo zbledijo, potem so pa sept ful rdeče. Zdravnica mi je po tel. rekla, da možno, da so od vročine. Če v nekaj dneh ne bo boljše, jo peljem pokazat.
|
|
|
|
RE: Alergija nastopila šele pri 10-mesečniku 26.8.2009 22:15:07
|
|
|
|
Jullija
|
Mi kar slabo postane, če samo pomislim na to, da bi bila alergična na KM. Kaj če jo res srbi?? Sem pa pozabila povedat, da ima že 8 zobekov in da ji sedaj poganjajo trojkice oz. podočniki.
|
|
|
|
RE: Alergija nastopila šele pri 10-mesečniku 26.8.2009 22:16:29
|
|
|
|
Jullija
|
Najaa, ja njej tudi občasno zbledijo in se ne vidijo oz. so kožne barve, potem pa spet postanejo rdeče. IMa jih že nekaj mesecev, ampak nikoli toliko. Oh, ko bi vsaj bilo od vročine in ne od alergij.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.8.2009 22:17:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?