Janeja
|
darjatimci, ker mislim, da tale tvoja kritika leti name ti bom takole odgovorila: Janu je bila dokazana huda alergija na mleko, jajca, moko,... še v njegovem 3 mesecu življenja. Sama sem bila 6 mesecev na strogi dieti brez vseh navedenih živil (ker sem ga dojila), potem, ko smo začeli uvajati gosto hrano pa seveda tudi Jan. Bilo je hudo, ampak smo se navadili. Potem pa sem (ko je bil star dobre 2 leti) slučajno slišala za Bicom in sva se z možem odločila probat. Škodit mu s tem itak nisva mogla. Pa je delovalo - po 10 terapijah smo dobili zeleno luč za uvajanje vse hrane. Seveda sem se tega lotila z velikim strahom in zelooo počasi. S časom pa sem se navadila, da lahko Jan res brez kakršnekoli reakcije pije kravje mleko, je pudinge, jogurte, pečena jajčka, .... Ja res je kot praviš, določene alergije na hrano izginejo same - ampak pri Janu jo je sigurno pozdravil Bicom. Alergije, ki se z bioresonanco pozdravijo so trajno pozdravljene! Lahko pa se pojavijo nove alergije, to je pa res. In pri Janu so se že - kot sem napisala zelo močna alergija na cvetni prah. Pa smo tudi to letos v začetku leta z Bicomom uspešno pozdravili. Drugače si ne znam razlagat, kako je bil lahko celo sezono brez zdravil in brez vsakih problemov. Res je kot praviš, ljudje nagnjeni k alergijam ostanejo alergiki vse življenje. Ko se pozdravi ena alergija, se vedno lahko pojavi nova, ampak tudi to se lahko pozdravi. Pa ne mislit, da delam neko reklamo za BIcom, nimam nič od tega. Pravzaprav ne - imam - zdravega sina, ki lahko brezskrbno uživa svoje otroštvo ravno zaradi Bicoma! Je pa res odločitev vsakega posameznika, ali bo strogo verjel uradni medicini, ki trdi, da se alergije ne dajo pozdraviti, ali pa v dobro svojih otrok poskusil tudi kakšno alternativno varianto, ki pri mnogih uspešno deluje.
|