Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Alergija na sonce - kaj lahko naredim? 30.5.2005 8:16:16
|
|
|
|
dory
|
Jest jo mam tud..ze kar neki let...tko da se mal pred poletjem spravim v solarij..postopoma,saj alergijo dobim tud tam,ce pretiravam...no zdej mam ze fajn podlago,tko da mi tud sonce ne more do zivega...sem pa jedla vse zive tableta in mela raznorazne kreme pa noben :hudicek: ni tko pomagal k solarij...
|
|
|
|
Alergija na sonce - kaj lahko naredim? 30.5.2005 8:20:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker je jaz nisem imela že sedem let, sem na njo pozabila. Danes bom pa znorela!!! Grem poklicat zdravnika, pa se naročit na pregled pri njemu. Upam, da mi bo lahko kako pomagal. Še nikoli nisem imela takšne močne alergije, kot jo imam danes!
|
|
|
|
Alergija na sonce - kaj lahko naredim? 30.5.2005 8:23:37
|
|
|
|
snorlax
|
V lekarno po Ilrido gel in se večkrat na dan namaži pol ure, preden greš na sonce. Meni pomaga samo to, noben solarij in nobene tablete. L.p.
|
|
|
|
Alergija na sonce - kaj lahko naredim? 30.5.2005 8:30:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Skutica v lekarno pa vpraši kakšno kremo proti srbenju.Pazi,da bodo srbeča mesta vedno suha ne prepotena,pa nič na sonce več.Nič deodoranta pa prfuma.Ne maži srbečih mest z masno kremo.
|
|
|
|
Alergija na sonce - kaj lahko naredim? 30.5.2005 8:54:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa navadni jogurt? Solarij je pomagal ponavadi...nekajkrat greš pa te ne opeče tako kot si žal vajena. :rozica:
|
|
|
|
Alergija na sonce - kaj lahko naredim? 30.5.2005 9:19:42
|
|
|
|
cmokec
|
Kupi si šumeče tablete s kalcijem - pomaga samo na reakcijo, alergije pa ne odpravi.
|
|
|
|
Alergija na sonce - kaj lahko naredim? 30.5.2005 9:55:28
|
|
|
|
Jančika_
|
Kaj bi ti zadevo ublažilo zdaj, ko je alergija že tu, ne vem. Sama sem imela dolga leta iste probleme in mi ni pomagalo nič, razen čas. Preventivno pa mi je 100% pomagal Braunemon oz. kaj podobnega (solarij mi je muka, ampak tudi pomaga). En mesec pred sezono sem ga začela jest in potem je bil mir. Je bilo pa enkrat res hecno, ko sem ga začela jest prehitro, torej veliko preden sem dejansko šla kaj na sonce, in sem bila cela rumena v ksiht8). Lani in letos je to zaradi nosečnosti odpadlo.
|
|
|
|
Alergija na sonce - kaj lahko naredim? 30.5.2005 16:09:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, prihajam od zdravnika, dobila sem inekcijo in to v tazadnjo - tako da me zdaj kar fajn boli. Zraven mi je še dala Claretine tabletke in še neko mažo, čez teden dni pa imam kontrolo. Rekla je, da je ravno danes imela še en tak močan primer... in da je to možno, da je prišlo od kombinacije kreme za sončenje in morske vode, ki je rahlo onesnažena.
|
|
|
|
Alergija na sonce - kaj lahko naredim? 30.5.2005 16:18:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jančika, vem, da je dobila injekcijo, ampak midve nimava istega zdravnika, tako da ni bila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?