|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alergija na pralni prašek/mehčalec
19.6.2008 9:48:19   
MAM05
Pozdravljene, prosim za nasvet in informacijo, vse ki imate izkušnje s tovrstno alergijo. In sicer prosim, če mi lahko poveste kakšne izpuščaje so imeli vaši sončki, kje so se ti izpuščaji nahajali in ali so bili srbeči.
Namreč moja pikica ima probleme že od začetka maja, dermatologi so sicer rekli, da je alergija na mivko iz peskovnika, vednar mi je zelo čudno, glede na to, da v peskovniku 100% ni bila že od 15.5., ima pa še vedno polno pikic, ko bi jo opekle koprive, samo, da so te pike malo "močnejše"-bolj izbočene, srbeče. Ima pa jih po notranji strani roke od dlani do komolca (pred terapijo jih je imela tudi po dlaneh, zdaj malo sumim milo za roke, ker je srbelo tudi naju), po stegnih, po malo okoli gležov. Začela sem sumiti, da morda pa le ni mivka, ker zdaj čez dan spi samo v plenici brez spodnjega dela pižame in se vsakič zbudi, ker jo full srbi najbolj po stegnih oz. tam kjer se dotika posteljnine in ji je vroče.
Skratka zanima me, če je pri alergiji na mehčalec oz.pralni prašek možno, da teh izpuščajev ni po celem telesu, čeprav je vse prano na isti način in, da je bolj izrazito na delih kjer je stik npr. s posteljnino bolj tesen?
Hvala za vaše odgovore, kajti ubogo revo mažemo z vse sorte kremami, ki tanjšajo kožo, poleg tega vsak dan jemlje tablete proti alergiji, njo pa še kar srbi. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Alergija na pralni prašek/mehčalec
28.6.2008 12:43:55   
TinaM
Pri moji smo sumili alergijo na pralni prašek in mehčalec. Pikice so se začele na eni točki, kjer je nastal "flek", ki se je nato širil ...  Mislim, da je bila na mehčalec res alergična, ker so pikice izginile takoj ko sem ga nehala uporabljati. Preventivno sem nekaj časa prala tudi s pralnimi oreščki, tako da sem izločila tudi pralni prašek.
Poskusi. Brez mehčalca se da čisto lepo preživeti (no ja, likati je treba takoj sveže cunje, drugače so trde ko kamen). Mogoče poskusi tudi s kakšnimi oreščki za določen čas, pa da vidiš.

(odgovor članu MAM05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?