|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alergija na kvas!
27.4.2007 22:22:51   
Dorca
Pozdravljene!

Na bioresonančni terapiji je bilo ugotovljeno, da ima moja 3-letna hčerka alergijo na plesen, kvas, beljak, sladkor, med in kakav. user posted image  Dobila sem recept za kruh brez kvasa, katerega mi peče mami, zanima pa me ali v kakšni pekarni na Gorenjskem pečejo kruh brez kvasa oz. če obstajajo kakšne štručke ali kaj podobnega. Do terapije imava še tri tedne in takrat je baje predpisana stroga dieta.user posted image

Zato bi prosila, če ima katera podobne izkušnje, da mi pove kje naj kupim piškote, pecivo brez sladkorja in beljaka, pa tudi kakšen recept bo dobrodošel, kajti srce me boli, da otroku ne bi mogla privoščiti nič "sladkega"! user posted image

Hvala in lp

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Alergija na kvas!
27.4.2007 22:47:41   
Anonimen
za kruh ti nam znala povedat ampak za nič sladkega pa otroku raje ponudi kako sadje. od kolegice hči ma ene podobne zadeve s tem da ma alergijo še na mlek pa na ne vem kaj še vse in fora je da je cuk povsod. kakav tut v zelo velik izdelkih. če ma na cukr ma vrjetn an vsa sladila tut slad pa tak. a pa ma vaša alergijo a ma glivice na črevesju?
v glavnem zelo veliko izdelkov pripravljenih oz kupljenih ima cukr v sto in eni obliki not tko da pozorno beri etikete!

(odgovor članu Dorca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.4.2007 10:52:45   
Dorca
Za glivice ne vem, imamo težave že eno leto ker otrok tako kašlja, da je za znoret, bruha ipd. Smo dali že vso dohtarijo čez,  pa nič ne vedo povedat, sumijo na astmo, ampak zdravila za astmo pa ne pomagajo! Tako da sva se odločile za bioresonanco. Pri sadju je pa težava, ker je samo jabolka in banane, pri ostalem je pa katastrofa. Že tako smo ji omejili sladkor oz. sladkarijo res na minmum, ampak se mi pa zdi, da otroku tudi to včasih pripada. Vseeno hvala za odgovor. pa če kaj novega zveš se priporočam.

Sedaj pa ven na sonce! user posted image

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.5.2007 16:34:07   
Pupica
Pri nas je podobna alergija:sladkor, kvas, ves sadje, gluten, vsi E-ji, ...

Kruh pečem sama in sicer z koruzne moke, škroba(krompirjev, koruzni), z dodanim pecilnim praškom.Zamesim ga v aparatu za peko kruha, nato ga dam peč v pekač. Se bolj drobi, in se hitreje postara, zato ga narežem na rezine in dam v skrinjo.Vsak dan mu dma svežega ven. Ne pozabi v krh dodati sol in SADNI SLADKOR-FRUKTOZO.
to je to!

lp

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

plača dipl. ekonomista
livia

Koliko imate plače dipl. ekonomisti z delovno dobo od 5 do 10 let? Mislim na neto plačo brez malice in prevoza.

pod 900€ (41%)

900-1000€ (15%)

1000-1100€ (15%)

1100-1200€ (8%)

1200-1300€ (5%)

več kot 1300€ (16%)

Število vseh glasov: 386

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!