biser
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa Biser, najlepša hvala za odgovor. No, hvalabogu da lahko vsaj te Piknik kekse jem, čokoladi sem se tako že na začetku dojenja bolj kot ne odpovedala, tako da je ne pogrešam nekaj ful. No, ker je pri nas alergija samo na jajčni beljak in lecitin, se mi zaenkrat vsaj mlečnim stvarem ne bo treba odpovedati. za nadomestek za jajca sem slišala, testenine tudi najdem, bomo pa pač zdaj samo testenine od Barile kupovali. Keksi bio oz. brez jajc mi niso nič kaj dobri. Se pa včasih vprašam, glede na to da dojim, če ne bi bilo za malega boljše da bi ga nehala dojit in da bi bil na aptamilu? A bi se mu na ta način alergija na jaca zmanjšala oz. mogoče celo izginila? 3 mesece nazaj je tavečji prinesel vodene koze iz vrtca(Sara je bila takrat stara 6 mesec, jaz pa jih tudi še nisem imela). Tako so me zdelale, da niti iz postelje nisem mogla vstat, kaj da bi lahko dojila. Seveda mi je pa posledično tudi mleka zmanjkalo. Od takrat naprej, ko nisem več dojila, so samo še težave. Prej je bila zdrava kot dren, zdaj pa je skos nekaj prehlajena,kašlja,smrka,vročino ima... in se ne moremo in ne moremo rešit tega prehlada. Jaz pa tudi ne vem več kaj naj še naredim, da bi ji pomagala. Pa glih zdej ko bi mogla bit zdrava, ker čakama,kdaj naju bojo poklicali za operacijo PV v Ljubljano Jaz ti svetujem, da dojiš kolko časa boš imela mleko in to čimdlje. Sej tisti dieti se potem prilagodiš in ni tako hudo. Tudi jaz sem imela en mesec diete ko sem bila noseča s Saro, pa nisem smela jest ne jajc in ne pit mleka(pa ga imam zelo rada). Sej je bilo težko, ampak sem potem pila sojino mleko katerega drugače ne bi nikoli v življenju pila, pa mi je postal prav dober. Še sojin sladoled sem jedla, ker sem imela dieto glih poleti,ko je bilo najbolj vroče. VZDRŽI, jaz pa ti pišiljam eno Alergije pa ne verjamem, da bi kar tako zginale. Nekateri pravijo, da se potem potuhnejo pri enem letu, ampak ne vedno. IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa Biser, seveda se priporočam za kakšen recept. Mail: sanela.a@gmail.com Hvala Poslano!
|