Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Alergija na folno kislino? 29.9.2008 9:32:15
|
|
|
|
dulcinea
|
Hmmm. Zanimivo. Meni so se tudi naredili fleki po levi nogi navzgor in po levii ritnici. Je pa tko k da bi me komar pičil. Tud srbi tko. Če se spraskam, se pa zagnoji, oz naredi krastica. Pa ne jemljem Tifola, niti nobene druge folne trenutno. Pijem pa krvomočnico. Mogoče po tem JanaB, oprosti, ker sem se vštulila na tvojo temo, ma imam zgleda skoraj iste težave, kot ti. Po folni pa nisem imela nikoli srbečice. jemala sem pa CM.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Alergija na folno kislino? 29.9.2008 9:42:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Nehaj za par dni pa boš videla. Otak pa ni treba jemat folno,pojej samo veliko hrane ki vsebuje folno kislino
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Vzgoiteljice v vrtcuAdminAli ste zadovoljni z vašo vzgojiteljico v vrtcuda, nimam nobenih propomb (
71%)
ne (
8%)
pričakovala bi boljšo (
12%)
boljše ne bi mogla pričakovati (
9%)
Število vseh glasov: 182Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!