|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alergija na EKO pleničke?
10.1.2009 15:17:01   
majaS80
Ali ima katera izkušnje z alergijo na eko pleničke iz Muellerja?
3 tedne sem ugotavljala kaj bi lahko bilo....
user posted image je imel rdeče izbočene pikice
po trebuščku in hrbtu in malo še pod pleničko......
sedaj pa ko 3 dni že ne previjam z eko pleničkami, je bolje....

Je še katera to ugotovila?

LP

MajaK
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Alergija na EKO pleničke?
10.1.2009 17:29:03   
Anonimen
Pri nas je isto.... sam niso iz Muellerja, ampak iz DM - Alana... Nasa, skoraj 2 letna punca je skoz dobro prenasala oboje EKO plenice... zadnjic smo pa kupili v DM od Alane plenicke in so se pokazali flekci podobni kot pri vas...
Ker je bilo prej OK, sklepam, da ni alergija na EKO plenice, ampak da je prislo do neke napake pri proizvodnji in da je nekaj uslo noter, kar prej ni bilo.... mogoce se motim, bom poskusila cez nekaj casa se enkrat...

(odgovor članu majaS80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.1.2009 18:33:39   
Gina
Eko ne pomeni vedno, da je antialergijsko, ampak samo to, da je v okviru sprejemljivih norm, da ustreza okoljevarstvenim standardom. NIti ni nujno kontrolirano vedno. Izraz včasih zavede.

Sem svoj čas kupovala frosch izdelke, ki so kao eko, pa smo imeli vsi alergiki v družini fleke.
Na pol plenic, ki so v slo. dostopne, je imel naš ta mali pikice.
PO vischy-jevi kozmetiki (v lekarni kupljeni in tako propagirani), je morala moja sodelavka k dermatologu, da je k sebi prišla.
Če kupim antialergijski poušter, blazino, imam nanj alegijo....

Kar se tiče pikic, moraš kar lepo sam pogruntat, kaj tvoj otrok prenese in kaj ne. In oznaka bio ni nobena garacija, da bo otrok to dobro prenašal. Eko pa še manj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.1.2009 20:39:34   
CatJa
Teh nisem uporabljala, je dobil pa vneto kožo po tistih iz porodnišnice in kasneje, ko je bil v bolnišnici (drugi, vendar iste pleničke) spet. Vendar je imel vnetje strogo na področju ritke in lulčka, pač kjer se plenička neposredno dotika kože.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu majaS80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2009 21:52:55   
malvas
Mislim, da ni važo če so EKO ali ne. Bolj važno je, če so drugačne, kot jih je otrok nosil. Mi smo imeli navadne Pamperske. Samo enkrat smo spremenili vmes pleničke pa podobne težave kot pri vas. Mislim, da je bolj pomembno, da jih ne menjujete (ne proizvajalca in ne tip9 , ko veste, kaj je za vašega otroka najboljše.user posted image

(odgovor članu majaS80)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2009 3:53:11   
majaS80
Ja bo menda držalo..... da se ne sme menjati...
Dobila sem jih za darilo, in so mu sedaj prav in sem jih pač želela porabiti....
No, če so krive planičke je super, potem sem vsaj ugotovila vzrok...
moram še par dni počakati, če bodo pikice čisto izginile?
in upam da bo spet tako lepa kožica kot je bila user posted image

plenice pa v koš!!!!!    user posted image

MajaK

(odgovor članu malvas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2009 18:34:57   
Anonimen
Mi smo bili prej zello zadovoljni z Moltexom, pol je pa st. 5 prerasla in st.6 sploh ne uvazajo in jih nikdar niso... pa smo sprobali Alano, ki smo jo prej uporabljali...
Se pa strinjam, da je treba pri enih plenicah ostane...
Drugace nam pa Moltex rulzzz.... sam so pa tud svinjsko drage....

(odgovor članu majaS80)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   plenice za vecje otroke
11.1.2009 19:03:16   
mihazrnec
Pozdravljeni!!
Star sem 18 let, in ponoči nemorem več zadrževati urina.Rabim kakšne nočne plenice, kupil sem jih ze v lekarni od tene sleep M velikosti ampak so mi pri krajeh prevelike, no elastika ne drzi dosti, tako da je se kar postelja mokra!! Prosim pomagajte mi!!
Hvala za vase odgovre!!
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: plenice za vecje otroke
11.1.2009 19:08:46   
Anonimen
Star sem 18 let, in ponoči nemorem več zadrževati urina.

Obrni se na svojega zdravnika.

(odgovor članu mihazrnec)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
11.1.2009 19:26:53   
mihazrnec
Sem ze biv pri zdravniku ampak je rekel da se to lahko zdrzi da ni nic hude ampak jest tega nemorm zadrzat. Sedaj pa rabim kasne plenice za ponoci da nebo skozi mokra postelje!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.1.2009 19:29:47   
Anonimen
To je bolezen, zato pojdi se enkrat do zdravnika.

Neposredna povezava do sporočila: 11
11.1.2009 19:38:28   
mihazrnec
Sem bil ze pri zdravniku 2X, tudi v bolnisnici sem  biv 3dni na opazovanju nic.. sem  sel k dezurnemu zdravniku da mi neprestalno uhaja urin!! Pa je rekel da nej grem k svojmeu zdravniku.Nato sem sel k zravniku in mi je rekel naj neki casa nosim plenice ponoci, pa ce cez neki dni nebo dobro naj se vrnem... sedaj  je od tega 2dni.Ni mi pa  povedal kere plenice naj kupim ne od kerega podjetja ne koliko velikost!! To vas sprasujem kaksne in velikost plenic!!!
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.1.2009 5:47:53   
Tisana
Obstajajo plenice za odrasle. Definitivno se dobijo v lekarni. Tam boš dobil tudi nasvet, katere.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

Neposredna povezava do sporočila: 13
12.1.2009 12:34:33   
BUŠICA
IZVIRNO SPOROČILO: mihazrnec

Sem bil ze pri zdravniku 2X, tudi v bolnisnici sem  biv 3dni na opazovanju nic.. sem  sel k dezurnemu zdravniku da mi neprestalno uhaja urin!! Pa je rekel da nej grem k svojmeu zdravniku.Nato sem sel k zravniku in mi je rekel naj neki casa nosim plenice ponoci, pa ce cez neki dni nebo dobro naj se vrnem... sedaj  je od tega 2dni.Ni mi pa  povedal kere plenice naj kupim ne od kerega podjetja ne koliko velikost!! To vas sprasujem kaksne in velikost plenic!!!
lp

čez dan pa ne nosiš plenic?

Neposredna povezava do sporočila: 14
12.1.2009 19:59:02   
mihazrnec
Ne čez  dan pa ne nosim  plenic. Danes  sem jih  lih kupil S velikost ampak so se zmeri  prevelike manjsih pa nimajo kot S.
lp

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?